11-годишен с тежки изгаряния, удари го волтова дъга

Това е пореден случай на пострадало дете, покатерило се върху вагон
22 авг 2018 22:58,
25
11-годишен с тежки изгаряния, удари го волтова дъга
Снимка: Архив, Булфото

11-годишно момче е в университетската болница "Свети Георги" в Пловдив с тежки изгаряния, след като е попаднало под волтова дъга, съобщава "24 часа".

Инцидентът е станал вчера на жп гарата в пловдивското село Труд, уточниха от полицията. Сигналът е бил подаден в 15:20 часа.

Лекарите се борят за живота на 11-годишното момче.
 
Това е поредният случай на пострадало дете, покатерило се върху вагон.

Преди месец момче и момиче на 8 и 14 г. от Стара Загора също получиха дълбоки изгаряния от волтова дъга. Те също се качили върху вагони на жп гарата в Стара Загора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
шоп преди 5 години
До NoNameне, бе, селфи!Пустия му ФБ, нали трябва да се покаже.
9
0
 
0
 
! Отговори
Гвендор преди 5 години
Невежеството и неграмотността убиват, буквално! Това е красноречив пример. Затова четете, учете, образовайте се и не бъдете ***.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Това е просто дете на 11 години, айде осъзнайте се малко. Имах познат преди години, който го сполетя същото (не беше ром) и беше там, не за да краде, а защото си играеха, бяха малки и не знаеха, че може да се случи нещо подобно.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Ами ако беше ходило на училище, това щеше да го знае. Но тъй като те за да крадат, от училище нямат нужда, жалко е само че сега ще се харчат пари за лечението му.
6
0
 
11
 
! Отговори
Старият машинист преди 5 години
И СЕГА, няма ли някой баща да протестира, защо контактната мрежа е оставена под напрежение, защо ЖП гарата не е оградена като границата с Турция, защо няма назначен охранител за всеки вагон...
5
1
 
21
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Както съобщиха по НТВ,момчето е на 11 години от многодетно семейство,родителите не работят ,но то има смартфон и договор към оператор.Е как става тази работа.От къде пари?
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма кой да обясни на това кухо поколение, че не е нужно при такова високо напрежение са докоснеш проводнокът за да отидеш на гости при свети Петър. Медиите, дайте гласност и обяснете на тези хора.
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В домашните контакти има напрежение 220 волта което е смъртоносно.В жицата на жп-то е 25 хиляди волта и хваща от разтояние.Това трябва някак да се обяни на младото поколение така , че да го асимилират
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
25 ХИЛЯДИ ВОЛТАВОЛТОВАТА ДЪГА Е МНОГО КРАСИВ ФЕНОМЕН НО АКО ГО ВИДИШ ОТ ТВЪРДЕ БЛИЗО ПОСЛЕ ТИ СЛАГАТ ЕТИКЕТ НА ПАЛЕЦА НА КРАКА!
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казах ви, че ще страдате заради тъпите си селфита и социални мрежи. Нужни ли са още доказателства, че водят до затъпяване?