Ковачица настръхна: Съсед насили баба с инсулт!

Видео от охранителна камера разкрива ужасяващата истина
27 авг 2018 07:45,
70
Ковачица настръхна: Съсед насили баба с инсулт!
Снимка: Монитор

Скандална история разтресе ломското село Ковачица. Повече от седмица в селото се говори единствено за видеозаписа от охранителната камера на 77-годишната баба Руска Ц., което разкри ужасяваща кадри със сексуално насилие.

До скандалните разкрития се стигнало случайно, разказват местните хора пред "Монитор".

Историята

77-годишната самотноживееща баба Руска Ц. получила инсулт, най-вероятно на 3-и срещу 4 август през нощта и два дни лежала в несвяст на двора си в село Ковачица. Но така и никой не я е забелязъл. Бабата няма семейство и деца.

В полунощ на 4 август безпомощната жена била забелязана от 53-годишния й съсед Васил И. И той, вместо да извика Бърза помощ, се възползвал от безпомощното състояниена жената и  задоволил плътските си страсти, на двора, без да знае, че на къщата има охранителни камери, които записват всичко. Удовлетворен от стореното, съседът зарязал бабата да лежи на двора и се прибрал по живо по здраво.

Бруталното порно се запечатало на охранителните камери на къщата, които бабата поръчала преди години от страх да не я нападнат и оберат крадци.

Възрастната жена била приета в болницата на 5 август, след като друг съсед я открил паднала пред къщата и веднага извикал линейка.  Бабата била настанена в неврологичното отделение на Ломската болница. И за радост, инсултът й бил лек и много бързо започнала да се възтановява. След седемдневен престой в болницата, на 13 август била изписана, но не си спомняла нищо за станалото със съседа.

За историята едва ли някой щеше да научи, ако баба Руска, връщайки се у дома, не потърсила остатъците си от пенсията. От дома й липсвали 74 лева и тя започнала да ги търси.

На 16 август помолила близки свои хора да прегледат записите от камерите и да видят кой е влизал у дома й и да открият крадеца. Момчето, което монтирало камерите, върнало записите от 3 август, когато бабата получила инсулта и се ужасило от това, което видяло. За ужаса, който изживяла бабата, веднага съобщили на кметицата на селото и на полицията.

За съжаление или радост баба Руска не помнела нищо от злощастната вечер.

Съседът-насилник - 53 годишният Васил И., веднага бил задържан от полицията. Той си има семейство - съпруга, деца и внуци. Ломската полиция се занимава със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
35
 
! Отговори
българин преди 5 години
Онемях !! Нямам думи !!
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балкански селски православни ценности.
2
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бетер българска работа!
1
0
 
34
 
! Отговори
65 преди 5 години
Без съд и присъда -по комунистически ,не го разстрелвайте.Пратете го в затвора и го оженете за някой.