Момче загина – блъсна го пиян служител на затвор

Инцидентът е станал между пазарджишките села Ивайло и Сарая
Обновена: 31 авг 2018 13:44 | 31 авг 2018 13:00,
48
Момче загина – блъсна го пиян служител на затвор
Снимка: Bulfoto, архив

16-годишно момче е починало на място, след като е било блъснато от лек автомобил на пътя между пазарджишките села Ивайло и Сарая, съобщиха от МВР.

Зад волана на лекия автомобил е бил надзирател от затвора в Пазарджик. Тежкият инцидент е станал около 20:30 часа вечерта в четвъртък.

Група деца с велосипеди са се прибирали към Сарая, когато колата, управлявана от слижителя на пандиза, блъска последното от тях, пише "24 часа".

Момчето умира на място. Пристигналите полицейски патрули установили, че шофьорът е употребил алкохол - дрегерът отчел 1,56 промила.

Пияният служител на затвора е задържан. Окръжната прокуратура в Пазарджик е сезирана по случая.

От Министерството на правосъдието съобщиха, че при инцидента надзирателят е управлявал личен автомобил в извънработно време. 

Надзирателят е отстранен незабавно от длъжност и срещу него е образувано дисциплинарно производство от Главна дирекция "Изпълнение на наказанията“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
Тор преди 5 години
Ти "грамотния" нека ти обясня аз неграмотния,че тези "надзиратели" както ги наричаш работят по закона на МВР , ползват всичко като служителите на МВР звание, длъжност и така нататък едничката разлика е , че работят към МП респективно ГДИН. Дано сега да си по ГРАМОТЕН....
44
7
 
2
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Бойко е напълно безпомощен, защото Цецка е единствената, която поне нещо може да каже и да разбере, частично разбира се, от предмета на дейност - управление на държавата. Кой да му каже нещо по какъвто и да е въпрос - Цецо ли, тримата уволнени ли, жените с усти на минетчийки ли, или пък - другата крайност - секретарките на недоразумението?Виновен за всичко е само той, докато не се съсредоточи общественото презрение върху Бойко, няма никакъв смисъл да се кахърите. Простаци много, навсякъде.
43
6
 
11
 
! Отговори
Фаши преди 5 години
Надзирателите нямат нищо общо с МВР! Боже, пишете като луди, а *** неграмотност колкото щеш!
42
3
 
22
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Не може да се очаква от един министър на МП, с безспорен селски манталитет, съмнителен образователен ценз и с липсата на доказана професионална реализация, да се очаква проявата на морал при подаване на оставка. Нещо повече, ако е необходомо Ц.Ц. е готова да оглави и Министерство на космонавтиката, ако такова се приеме от НС в структурата на МС по предложение на бащицата Бойко.
41
9
 
19
 
! Отговори
Че Гевара преди 5 години
Пият и си карат служителите на мвр ,защото се чувстват безконтролни и безнаказани .Ако ги спрат "колегите " показват служебната карта и дотам с проверката ,после невинни страдат от това .
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия нали им бяха малки заплатите. Откъде пари за пиене?
39
3
 
18
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
ЗАЩО ТРИЕШ БЕ ????Ти деца НЯМАШ ЛИ ???????Остави хората да си споделят мнението, а като не те устройват коментарите,пиши за нощните оргии който депутатите от парламента си спретват с парите от нашите данъци.
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,Надзирателят е отстранен незабавно от длъжност и срещу него е образувано дисциплинарно производство..."КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА?????Момчето го няма !!!!Край !Жертва на поредния абсурдистански комплексар доказващ се на пътя.Къде си чалгарийо???Затова ли ти плащаме данъци ?СПРИ убийствата по пътищата! Или какво,незнаеш как.Абсурдистанска действителност.Който може,да се спасява.
37
1
 
3
 
! Отговори
К.Иванова преди 5 години
Казах шофьор ***, защо го изтрийте, не е ли такъв?
36
4
 
5
 
! Отговори
К.Иванова преди 5 години
Поредният шофьор-***, мислейки се за недосегаем надзирател.
35
3
 
13
 
! Отговори
Аноним преди 5 години
Момчето е само на 16 едно на майка и баща трагедията е огромна вие си чешите езиците дали е кривнало или не факт че детето го няма
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пияна нация неспособна на нищо
33
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От същото село съм,от което е и загиналото дете.Трагедията е огромна.Но за съжаление децата като са в група изобщо не спазват правилата за движение.Не се движат един след друг и не карат плътно вдясно,карат нощно време без светлоотразителни жилетки и без фарове.А по този път движението е интензивно.От друга страна шофьорът ако не беше пил е можело да се избегне катастрофата.Наказанията за пияни шофьори трябва драстично да се увеличат.
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Държава само на думи1. Тия "ценности", за които споменаваш, не са "демократични", а ПСЕВДОдемократични!2. А колко са транс-континеално-атлантически, поинтересувай се ако в USA някой убие дете с 1.58 промила в кръвта, колко години ще лежи в пандиза и колко десетки хиляди ще плаща глоба!
31
5
 
21
 
! Отговори
Държава само на думи преди 5 години
Качил се пиян, независимо по какво причина (има ли въобще причина да караш пиян?) и убил невинен човек, директно разстрел! Живеем в анархия! Тоя *** освен, че уби дете, съсипа живота на родители му и близките му. Хайде стига с тия демократични транс-континентално-атлантико-евразийски ценности взеха да ни идват в повече. Не си сложим в ред сами държавата, никой няма да го направи вместо нас. В ХХ. век да умират хора от пиянски простотии е кощунство. И сега тоя както винаги ще го пуснат!
30
6
 
25
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Манталитета български е виновен за корупцията, а тя пък е виновна за всичко останало. Няма българин, който да не е давал, вземал или търсил вариант да даде и да вземе някой лев за услуга. Оттам и верижна реакция-надзирателя е показвал всеки път сл.карта и си е карал къркан, тези, които някога са го спирали-пускали са го, щото и те са хора, и на тях може да се случи. Ако опре до институция или съд-наш човек ще ни оправи. И т.н и т.н. и аз казвам-ние които траем сме убийците на това дете!!!Всички!
29
6
 
21
 
! Отговори
Лиско преди 5 години
Пак хубаво, че на мястото на убийството не е довтасал някой местен партиен лидер, да мести велосипеда...Както на кръговото в Харманли.
28
8
 
28
 
! Отговори
Помнещ преди 5 години
Сещайки се за Ставийски, мисля, че ще се размине с условна.Не е световен чемпион, ама все пак е надзирател в затвора.Пак от "нашите"...
27
2
 
17
 
! Отговори
777 преди 5 години
Бивш служител-настоящ потребител! А дано!
26
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престъпници със служебни карти!