Полицаят, написал акта за ПТП-то с Радев – уволнен!

Вътрешна проверка установила, че не е изпълнил задълженията си
6 сеп 2018 09:00,
158
Полицаят, написал акта за ПТП-то с Радев – уволнен!
Снимка: кадър YouTube

Полицаят, който е изготвил протокола от катастрофата в Харманли с участието с Георги Радев - баща на президента, е дисциплинарно уволнен, потвърди  полицията в Хасково.

Още по темата

Вътрешна проверка на Областната дирекция на МВР е показала, че младши автоконтрольор Митко Станков не е изпълнил служебните си задължения, пише bTV.

Случаят се проверяваше от две дирекции на вътрешното министерство, но министър Валентин Радев подаде оставка в деня, в който резултатите трябваше да бъдат оповестени.

Министърът на МВР в оставка Валентин Радев заяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно.

Информация за катастрофата, в която участват бащата на президента и мъж в електрическа триколка излезе 9 дни по-късно, след като в интернет беше публикуван видеоклип от инцидента.

По случая имаше и прокурорска проверка, резултатът от нея обаче до момента е неизвестен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най са тъпии троловеете, които обясняват колко е малка количката и къде се движела:) Значи като видим инвалид да го блъскаме, защото не трябва да е там ли ?:) бах ти мишоцотеее . Тоя ако беше в САЩ вече, щеше да е в панделатаа. Изобщо не спря , за да св огледа и да даде предимство. Ами ако беше малко дете решило да при бяга ? И не го да го блъснем, защото не трябва да е там. Празноглавии момченца от село.
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СВСМДа. Всички некадърници трябва да бъдат уволнени от държавната хранилка.Този написал акт за да прикрие пенсионера-ченгеджия, други пишат актове за да прикрият мутри и олигарси. После всички ние се питаме защо държавата е на такова дередже.
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Справедливост по комунистически!
51
1
 
11
 
! Отговори
прагматик преди 5 години
Куцо, кьораво и сакато, участник в ПТП докато още не е дошъл патрула са се раззвъняли на всякакви из властта, полицията, партиите, местната власт и къде ли не- да опрат по едно рамо се направи нещо за нашия човек. Пфу !
50
5
 
14
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Добре де,а брата на гербаджията премазал Ана-Мария в Горна Оряховица защо толкова дълго го крият и не се казва името.Щом е обаче за президента изнесоха информация .Сега защо крият?Или защото е човек от герб да не му разваляме репутацията
49
6
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Чакайте сега, бащата на президента прави катастрофа, полицаят му пише акт и след това го уволняват дисциплинарно от МВР, защото не се е свършил работата, вместо да го наградят за това, че санкционира фамилията на президента. В България е така. В чужбина политиците носят отговорност за всяка грешка. Тук явно политиците се ползват с привилегия. Ако не беше баща на президента, нямаше да уволнят полицая. Утре като катастрофира зетят на Бойко и полицаят пак ще е виновен.
48
1
 
6
 
! Отговори
прагматик преди 5 години
Докато всеки, участвал в ПТП се чуди какво да излъже за да отърве задни ка или да е поне свидетел,че може да го разкарат по дела все катаджиите ще са виновни. Мал шанс за Станков. Колегите му едва ли знаят и могат повече.
47
8
 
7
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Радев е звъннал на Бойки и му е казал "Бойко, кажи на министъра да се обади където трябва за да уволнят онова момче, което написа акт на баща ми, а аз ще кажа по телевизията, че сега не е момента правителството да подава оставка."
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не говори за журналиста пуснал записа, а той е за орден Стара планина, лично президентът Радев трябва да му го връчи.
45
3
 
9
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 43 червен анонимник. Значи щом няма жертви да не се пише за инцидента? ***.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега колегата му по фуражка ли ще му плаща заплатата или женералът ще му помогне с адвокат хуманният съд да го въстанови на работа?
43
5
 
16
 
! Отговори
СВСМ преди 5 години
Писането на акт,не означава автоматично налагане на наказание по ЗДвП.Може да се напише опровержение в тридневен срок,а след издаване на наказателно постановление може да се обжалва в съда.Има купища такива дела и в по-голяма част от случаите,постановленията на КАТ се отменят.Означава ли това,че трябва да се уволняват всички катаджии,които са съставили неправилни актове? Обаче ние отново действаме по нашенски,няма закони има единствено субективизъм,да се направим на много хубави пред всички!
42
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаят ще осъди МВР и ще му платят обезщетение и ще го възстановят на работа, защото уволнението му е неправомерно. Просто герберастката шайка от немай къде вдигна пушилка за едно ПТП, което е без жертви и пострадали, само и само да отвлечат вниманието на народа от истинските проблеми
41
3
 
9
 
! Отговори
роко преди 5 години
Спокойно ...сега ще го назначат в президентството .
40
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, в цивилизованите страни, котка да мине на пътя и' спират (нищо, че няма табели) а тук президетския дядка отнема предимство, а акт пишат на потъревшия !Cuo vadis Юроде !
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако не беше послушал местния червен бос щели да го уволнят пък щото не го е послушал. И какво да правел? Ами ще спази закона и няма да слуша червения местен бос, а ще наложи наказание на виновния според закона и ако тогава го уволнят нека пак да излеза този запис от нейде. Това е идеята на правовата държава - всички да са равни пред закона и ако тези дето трябва да го спазват го разберат и с риск да да загубят работата си го прилагат, държавата може да тръгне и напред.
38
0
 
2
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
.....тротонедки....
37
11
 
17
 
! Отговори
До 31 преди 5 години
Дъртите които обясняват колко хубаво е било са вече на 80-90 години.Аз съм ,,дърт" -70г от поколението на Бийтълс,Стоунс ,Цепелин.,и мога да ти кажа че за моето поколение хич не беше хубаво.Всичко беше под свиреп контрол.А да споменеш нещо съвсем дребно за,,велможите" или за НЕГО ,те очакваше най- малко Московска 5,а след това Белене или Пазарджишкият.,,Човека от народа" явно е с мисленето от онова време.
36
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега пък уволниха отново невинния !Ами момчето е написало акта на Стефчо инвалида, защото така му е казал местния червен Бос !Иначе щяха да го уволнят, че не го е послушал !
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с тези камери навсякъде се развали граденото с години добро име на пътния полицай.