Моторист загина при катастрофа в центъра на Враца

Ударил го е лек автомобил, който е бил без предимство
16 сеп 2018 17:21,
29
Моторист загина при катастрофа в центъра на Враца
Снимка: Архив, Булфото

Моторист загина при катастрофа в центъра на Враца час преди в града да бъде почетена паметта на жертвите на инциденти с мотори по пътищата, съобщава БНР.

Катастрофата стана на кръстовището на бул. "Екзарх Йосиф" и ул. "Вардар" час преди обед. Мотоциклетистът е ударен от лек автомобил, който е бил без предимство.

Булевардът, на който стана инцидентът, остана затворен повече от час, което спря и движението на тролеите.

31-годишният мотоциклетист е член на Врачанския мотоклуб, който също се включи днес в националната инициатива в памет на загиналите по пътищата мотористи и в подкрепа на пострадалите при инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Ani преди 5 години
Jalko za mladiq chovek.Toi beshe na 31 godini mlad az go poznavah beshe dobar chovek. Za katastrofata shofiora na kolata e vinoven a ne toi.Shofiora na kolata mu e otnel predimstvo i go e zasqkal i toi e vinoven ne momcheto.ezak za mladiq chovek leka mu pamet shte go pomnq s dobro da pochiva v mir
26
1
 
3
 
! Отговори
каре преди 5 години
Жалко за момчето, но вчера лично го видях/ всеки път е/ като карам от София до макоцево по подбалканския път! Моторджиите въобще не спазват ограничението, а и карат на зиг-заг с поне 150 км .ч. има права отсечка и фръкват даже на задна гума?? ,като колчета сме им ??? тарикати и ербам, ама по телевизията все колите им виновни! Ще ги снимам вече.....
25
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Анонимен 20Мдааа, сигурен съм, че си застраховател с мотор.
24
2
 
15
 
! Отговори
Друг Анонимен преди 5 години
До Анонимния дето разглеждал щети ежедневно щото такава му била работата . Мотора е най-маневреното превозно средство на пътя и има най-голям шанс да избегне катастрофа в сравнение с други МПС . НО САМО ако се движи със съобразена скорост . Ако кара като ЛУД това вече е като полет на куршум . Само направо и докато не се размаже в нещо по-голямо от него . Кола.... камион...дърво...стена .... Някои погрешно го описват като адреналин , точната дума е самоубийство .
23
1
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
по нашите ганювски земи дори и само 50куб машинки да има пак ще се размазваме
22
2
 
17
 
! Отговори
ДокиДок преди 5 години
Аз бях на мястото след катастрофата. Колата е ударена от дясната и страна и е изкривено чак шасито с 40 см навътре, подчертавам долната греда. Така, че въобше шофьора не го е ударил а само му е отнел предимство. А с каква скорост е карал мотоциклетиста не знам но за да се удари той в колата без да може да реагира и /или/ да не не го види шофьора пред него е изминал бая път за много кратко време. Язък за момчето.
21
4
 
10
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 5 години
Не е лоша новината!
20
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в коментарите ви се излива една некомпетентност и заклеймяване ,че на всяка цена моториста е виновен.Работата ми е такава ,че разглеждам щети ежедневно.В голяма степен мотористите не са виновни,но са мъртви.А е най лесно да изкараме мъртвия виновен.Първо няма как да се защити,второ застрахователя няма да плаща огромни обещетения.Когато не сте сигурни не изсипвайте жлъч.Това ,че карате коли не ви прави по малко опасни.Всеки ден умират невинни хора ,претрепани от такива хрисими шофьори.
19
1
 
7
 
! Отговори
Дистрибутор преди 5 години
А ламбите дали са светели, под жаркото септемврийско слънце?
18
1
 
18
 
! Отговори
Мотоциклетист преди 5 години
Прекарах време в южна Италия.Там се научих да управлявам мотоциклет,и той стана неизменна част от моето ежедневие.Използвах 50% екипировка(каска и яке с предпазни шини).Многократно са ме засичали разсеяни водачи,но се разминавало най-лошото.Веднъж нямах късмет и ме засякоха неизбежно.Благодарение на спазване на ограничението за населено място,просто се прекатурих през предния капак и легнах на асфалта.След което се изправих,изтупах и всичко бе точно.Тука бате,какви изпълнения гледам всеки ден..
17
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мотористът, ако беше карал с до 50 км/час, щеше да успее да спре или да направи спасяваща живота му маневра. Сега ще осъдят невинния шофьор на леката кола, заради бясната скорост на моториста. Не може да се даде предимство на моторист, който не виждаш, но движещ се по път с предимство с много над разрешената скорост.
16
2
 
38
 
! Отговори
а преди 5 години
Гледах снимки от врачанските новини, колата е ударена отстрани. Че е засякъл моториста, засякъл го е. Ама че гледам всеки ден как фучат по улиците- гледам ги. Така че, драги мотористи, каквото и да говорите,важни са фактите и резултатите. Така и не разбрахте, че автомобила или мотоциклета са превозно средство. А вие го използвате за адреналин, показност, самодоказване, средство да изпъкнете пред останалите. Само дето не ви виждам по пистите да печелите медали, а по болниците. Толкова можете.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каня въпросния мото клуб да заповядат в нашия край другата неделя. Ще изкарам столове и ще седнем на по бира (за тях безалкохолна) до околовръстния път. Ако за час не профучат поне 3 камикадзета нарушаващи сериозно закона ще им платя бензина
14
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако моториста е карал с разрешена скорост, сега щеше да е жив."Аре леко и лево, а? Дай аз да те кача на мотор, да караш с 50-ка и аз да те нацеля леко странично с 30км/ч? Да видим сблъск в метал с 80км/ч сборно дали ще го преживееш. Ако го преживееш ще те потупам по рамото и ще ти кажа "прав си!".Лесно ви е да говорите, трудно ви е да мислите. Първо паднете 2-3 пъти с до 50км/ч, после изказвайте "компетентни" мнения.
13
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако моториста е карал с разрешена скорост, сега щеше да е жив.
12
2
 
9
 
! Отговори
Трътла от Враца преди 5 години
Аз за това не се качвам на мотор.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И миналата година, когато отбелязваха този ден, загинаха трима.
10
1
 
23
 
! Отговори
гого преди 5 години
който и да е виновен, жалко за един млад живот, присъствах на пигребение на моторист префи месец и жена му казваше на друг оцелял но в инвалидна количка,"Колко пъти ви казвах да ги захвърлите тези мотори....."
9
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Колата е правила ляв завой и мотора я е ударил отсрани. Със сигурност не е карал с 50.
8
3
 
9
 
! Отговори
Всезнайко преди 5 години
Бог да прости човека!Нека престанем с нападките.Истината е проста - хора сме и правим грешки.Аз ще се постарая да внимавам повече за мотористи.