Борисов за Независимостта: Да не забравяме саможертвата!

Премиерът призова да запазим идентичността си като нация
22 сеп 2018 09:30, Петя Славова
137
Борисов за Независимостта: Да не забравяме саможертвата!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите по повод 110 години от обявяването на независимостта ни в социалните мрежи.

"Честит Ден на Независимостта на всички българи! Днес нашият национален интерес е свързан със запазването и развитието на обединена Европа, но никога не трябва да забравяме саможертвата и смелите действия на нашите предци, довели до независимостта на България.

Ние трябва да продължим твърдо да отстояваме интересите си на световната политическа сцена, да пазим идентичността си, да се гордеем с нашите традиции и култура и винаги да помним смелия и борбен дух на българина, благодарение на който днес живеем в свободна държава", написа още министър-председателят във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
13
 
! Отговори
Консули в Германия преди 5 години
Борисов вместо да говори за някакви Руски работи , да си прибира обратно в България неквалифицираните Консули от Германия които не вдигат Тел. а са записали всичко на тел.секретар , освен това нищо не разбират от Док. изисквани от Германските власти
37
10
 
0
 
! Отговори
руска Идея преди 5 години
Няма такъв Празник , това е руска Идея , защото е нарушен двойно Берлинския договор , тука не става въпрос само за Османката империя а също и за Великите сили тогава , четете оригинала а не Руската История на България написана за България
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как се прилепва за всеки празник - и от това келепирец да извади, за да замазва предателствата си. Такъв хитър подлец не е имало. Затри България с биене в гърдите.
35
23
 
3
 
! Отговори
Интелектуалец преди 5 години
Браво Бойко! Велик Държавник и Патриот! Веднъж на сто години България ражда такъв Държавен Мъж. Борисов е най големия Държавник в 1300 годишната ни история. По голям и от Стамболов, Наполеон и т.нт.
34
0
 
15
 
! Отговори
не се безпокоя преди 5 години
докато го поддържат от градовете В....... и Б......., господинът ще управлява "независима" България. Дори за повдигане на имиджа, може да си организира още псевдопротести за да дискредитира и вътрешна, и външна опзиция.
33
0
 
19
 
! Отговори
Безсрамие преди 5 години
До Анонимен 29Невменяем е, но не е само това: безсрамен хитрец. Големи думи в контраст не неговото поведение. Той да произнесе думата саможертва и да апелира за нея след предателствата на България, за да имитира нормалност, това е петорна наглост. Думи няма за неговото рекламирано безсрамие.
32
0
 
26
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Днес на празника на Независимостта, България е унизена, опустошена, превърната в квазидържава, управлявана от компрадорско правителство. Кощунство е на този ден управляващата клика даже да се показва по площадите. Днес може би Цветанов ще бъде в В.Търново, което е обида за наследниците на Асеневци. Борисов мижитурка, *** - ***.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/09/21/bolnogledachka-v-chujbina-na-zapad-e-trudno-no-u-nas-se-zadushavam.388516
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не забравяме,че от нас нищо не зависи.Каквото кажат началниците...
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе важното е че медиите и сутрешните блокове са пресслужба на Герп! Важното е сутрин да чуваме, че всичко е мед и масло и благоденстваме!
29
18
 
1
 
! Отговори
Чистач преди 5 години
До АнонименКак да ни броят за хора когато комунистите ни направиха за смях в Европа - те даже не ни пускаха в Европа,за да не виждаме колко е дълбока пропастта между "зрелиа социализъм" и загниващия капитализъм. Заради комунистоите сме на това дередже и никога няма да стигнем Европа,защото изостанахме прекалено много! И то ,именно, заради комунистическата некадърност и простащина.
28
2
 
24
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
Унищожителят на България показва две неща: (1) безхаберие - общи приказки за Европа, но действия срещу нея; (2) самоумие - каква точно саможертва има в обявяването на Независимостта? Нима Фердинат е бил убит? Или е ходил по горите с пушка в ръка. Само ни е оставил един нахален внук, който осече Рила, насади политиката на унищожение на България. Борисов не ставаш и за *** на празна каца.
27
1
 
22
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Успокой страстите! Вече като"официално" обявен предател, т. е. българин не живеещ в РъБъ, ще ти отговоря. Аз не живея в РъБъ заради липсата на морал във всички области на живота. Аз не живея в РъБъ заради пропагандирания нихилизъм от училище до медии и филми, който доведе до израстването на едно аморално, деградирано, егоистично и цинично поколение с изключително низки стремежи, липса на всякаква солидарност между хората, умело разделени от европропагандата. А акъл нямам. Камо ли да давам.
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невменяем! В това съм се убедила!
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България не е била никога по-зависима както в този момент!
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сума бизнес унищожи, истината ще излезе наяве след като спрат еврофондовете, тогава ще падне големия смях!
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква независимост 110 год. по късно ние сме много по зависими от преди.Зависимост от ЕС, Валутен борд, Банки, ЕРП, ГЕРБ, и най вече от америка.Каква независимост какви 5 лева.
22
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отивай си!!! За 10 години ни върна 30 назад!!! Централизирал си се, окопал си се в София и само там поддържате, та да не ви свалят софиянци, защото само от софиянци зависи дали ще оцелееш!Излез от София, само тогава ще видиш истината за България- разруха, всичко е изоставено, земи са буренясали, цели села с пусти, пътищата са в окаяно състояние заради вашия некачествен ремонт, мизерни заплати, мутри, крепостни селяни!Все повече хора емигрират...., ако иска някой да допише още безобразия!
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинската независимост няма нужда от *** тиранин.
20
2
 
16
 
! Отговори
Искрено преди 5 години
Добре, че поне имаме умен и достоен президент.
19
0
 
27
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
И това ако не е връхна точка на човешката наглост и цинизъм здраве му кажи.