Откриха пехотна мина край пътя за Силистра

Мястото се охранява от полицейски патрул
1 окт 2018 21:43,
12
Откриха пехотна мина край пътя за Силистра
Снимка: Булфото, архив

Сигнал за мина край пътя Русе - Силистра е подаден тази вечер в русенската дирекция на МВР.

Взривното устройство е открито на една от отбивките между помпената станция между граничния пункт Дунав мост и Дунавската индустриална зона „Тегра" в близост до кошче за боклук. Мястото се охранява от полицейски патрул.

От едната страна има земеделски земи, а от другата се редят тежкотоварните камиони, които изчакват да преминат българо-румънската граница. Според запознати става въпрос за пехотна мина.

Води се разследване как е попаднала там. От полицията не уточниха дали ще се наложи да се вика екип на ДОТИ, за да бъде принудително взривена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе мината била учебна, ама чакали някой да я обезвреди, каквото и да значи това. Сме-еех!
10
0
 
4
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Жуналята дя уточнат за каква мина иде реч. Пехотна или танкова.Кой я е поставил? Бойко или Корнелия?
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам, но това което показаха по телевизията не ми мяза на противопехотна бая големичка си е по-скоро е противотанкова, а такава мина може да бъде задействана само от достатъчно тежко МПС.
8
0
 
8
 
! Отговори
Минетка преди 5 години
Сега вече разбрах защо пътищата са толкова зле.Не само че не ги поддържат, ами и ги минират.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес противопехотна мина, а утре противоТАНКОВА!Да ни е честито!
6
5
 
12
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 5 години
МИЛИЦИОНЕРИТЕ НА ДУНАВ МОСТ СА Я НАМЕРИЛИ ЩОТО БОЙКО ИМ Е ПОДСКАЗАЛ.ПИТАНКАТА МИ Е ЗА ДРУГО.КОЙ ПОДАРИ ТАМ ПОМПЕНАТА СТАНЦИЯ НА ГРУПА ИЗМАМНИЦИ.ИМАТ ЗАЛОЖНА КЬЩА.ИЗКУПУВАХА ЗЕМЯТА НА СИРОМАСИТЕ.НОТАРИУС ПАДАЛСКА
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,па,некой терорист-комунист-мутраген ще да я зарязал до моста,от шубе да не го заловят митничарите.Тая мина ще да е била предназначена за някой ромънски терорист-комунист- мутраген.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойййййкоооо измитай се дори и на Юнкер мункер, Меркел перкел не си симпатичен. Твоята мисия е изпълнена изгони над 1 000 000 Българи, обезлюди селата, засили раждаемоста на един етнос не Българския. Дори и най големия *** вижда ме се съсредоточава населението на България в 3 макс 4 градове. По лесно да се освободи територията на новите собдтвеници. За въже са Паси, Желев, Костов, Борисов, и всички управлявали досега от 1989год.
3
4
 
8
 
! Отговори
таи преди 5 години
нормално . това е bg
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някоя датска консерва!
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой я е приготвил за изнасяне но в последнит момент нещо сее объркало и я е зарязал. С това чудо такава поразия може да стане и да загинат много хора. По това може да се разбере че кочи. ната е на автопилот. Това е сериозен пропуск в сигурноста на територията Мутроландия. Защо са ни 60 000 милиционера да ги раниме ли. На всичкото отгоре и 100 000 000 допълнително една филия с мас им даде. Е тогава какво прави тази противопехотна мина на пътя до кошчето.