Отнето предимство и ... двама младежи с опасност за живота

Поредна катастрофа - този път в град Суворово
6 окт 2018 13:00, Петя Славова
10
Отнето предимство и ... двама младежи с опасност за живота
Снимка: архив, Булфото

Двама младежи са с опасност за живота след катастрофа в град Суворово. Инцидентът е станал около 03.03 часа тази нощ .

28-годишният водач на лек автомобил "Опел" отнема предимство на кръстовище и блъска лека кола "Фолксваген", съобщават от МВР - Варна.

Впоследствие на инцидента са пострадали четирима души. Двама от тях - водач и пътник на 19 години от първия автомобил са настанени с различни травми в болнично заведение с опасност за живота.

Водачът на втория автомобил (26 г.) и неговият спътник (18г.)  са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Момчето с голфа е бил рожденик.Бил е надрусан и пиян да се знае,все пак единствената механа в гр.Суворово е негова!
9
1
 
2
 
! Отговори
Габриела преди 5 години
На всеки може да се случи независимо дали познава закона или не 1 минута невнимание цял живот страдание жалко че не съжалявате другите двама които са в критично състояние а да ви кажа само всеки може да излъже само и само да се спаси така направиха двамата момчета които не са пострадали много и нарочно са казали че другия водач е виновен за ПТП не е справедливо така но всичко ще излезе на яве
8
1
 
4
 
! Отговори
Mariq преди 5 години
Това че не знаете какво е станало нямате правиш да съдите хората как може да лъжете така хората толкова подло и нагло. Водача на лекия автомобил опел е отнел предимството на другия но точно другия го блъска с бясна скорост и ко отнеса в стълба това че не сте разпитали другите двама не ви дават правото да лъжете
7
3
 
6
 
! Отговори
:):) преди 5 години
поредна селяния среднощна
6
2
 
9
 
! Отговори
Подбор преди 5 години
В природата празно няма - това е естествен подбор в модерно време.Пак да го кажа - БГ е на първо място по ПТП с жертви в цяла Европа.
5
2
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Как се изпреварва го пише в закона. Достатъчно е спазването на закона и проблеми няма да има, вкл. и при този случай, който даваш карто пример. Май не познаваш закона. Проблемът е, че все повече стават едни по пътищата, които се неграмотни и не познават и не спазват закона.
4
8
 
16
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
3.30 ч.е време за спание.Какво са търсили са намерили.
3
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само спазването на правилата за движение като по учебник не е достатъчно!Тези правила не отчитат хилядите възможни непредвидени ситуации.Наприемер ако караш кола и видиш велосипедист пред теб, това че караш във ограничението на скоростта не е достатъчно! Ти трябва предварително да предвидиш че този велосипедист може да направи изненадваща маневра. Затова докато го задминаваш трябва да спазваш голяма дистанция и да си готов да спреш във всеки един момент.Тоя неща не ги пише в правилника!
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки участник трябва да спазва едно основно правило - да спазва правилата за движение!
1
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки един участник във движението трябва да спазва едно основно правило - да се пази по малкия! Ако всички спазват това правило инцидентите ще намалеят драстично.Най големите трябва да пазят всички по малки от тях. А най малките да пазят само себе. Всеки да се стреми да не излиза на пътя на тези които са по големи от него.пешеходец < велосипед < мотор < автомобил < микробус < автобус < камион < ТИР