Велосипедист пометен от "Мерцедес" в Асеновград

36-годишният мъж е починал на път за болницата
8 окт 2018 11:07,
16
Велосипедист пометен от "Мерцедес" в Асеновград
Снимка: Архив, Булфото

36-годишен велосипедист е убит на пътя в Асеновград.

Мъжът е бил блъснат от 59-годишен шофьор на "Мерцедес", съобщават от "Фокус".

Сигналът за пътния инцидент е бил получен малко преди 8:00 ч. днес.

По първоначална информация велосипедистът е блъснат на ул. "Цар Иван Асен II". Починал е на път за болницата.

Причините около ПТП-то се изясняват. На място работят екипи на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Путурия всички са родолюбци и всички се обичат и подкрепят!
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Жалко за твоите роднини в съда."Па не са ми роднини, нито ги знам, нито ме интересува. До тука два пъти съм имал сблъск с колоездачи и двата пъти са плащали като попове, щот "не моат да си удържат супер мощния байк", не карат по ЗДвП и имам камерка в колата. Много тъпо им става, повярвай.
13
3
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Кажи на проятеля си, че по закон не се изисква:- каска- светлоотразителна жилетка през деня в града Жалко за твоите роднини в съда.
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се шматкат по средата на пътя не знам какво очакват...А да питам за един прЕАтел - велосипедиста бил ли е с жилетка, каска и имал ли е бибтка? Щото ако е нередовен велосипедист, вече в съда работата отива даже към липса и на условна присъда, че и роднините на пострадалия да плащат за ремонта на мерца.
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много обичам да чета надписи по тениски като "пази моториста", "пази велосипедиста" или "пази пешеходеца". Аз хубаво ще го пазя, ама той не се ли сеща, че трябва първо да се пази сам?
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То след като се обърне каруцата - пътища много.Но защо велосипедистът се е бутал в търпаната на една от най-натоварените улици, а не е карал по някоя от страничните улички?
9
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велсосипедите трябва да се забранят в градовете на България. Само за децата да е позволено на подходящи места, както и на колодруми за всички.
8
1
 
7
 
! Отговори
Метач преди 5 години
"Велосипедист ПОМЕТЕН от "Мерцедес" ..." Никога не съм виждал "Мерцедес" С МЕТЛА!Вярно, имаше едни специални камиони с четки за метене на улиците, ама и тях от години не съм ги виждал ...А журналистите виждат, и "Мерцедес" с метла виждат, и всякакви други коли с метли виждат, и ПОМИТАТ, ПОМИТАТ.Не да удрят, да блъскат - не!ПОМИТАТ!?
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринЗа да се направят алеи в град като Асеновград, трябва да се събори половината град и да се направи наново.Стари къщи, тесни улици, жилища без гаражи.Кой ще плаща поправката на всичко това? Как го виждаш?
6
8
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
За град като Асеновград, придвижването с велосипед би следвало да е супер удобно. От точка до точка трябва да може да се стига за 10 минути максимум. Говоря ако има подходящо направени алеи за велосипедисти.
5
10
 
4
 
! Отговори
Шофьор преди 5 години
Аз като ви казвам, че понякога възрастните шофьори са по-опасни!
4
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖоПо-добре на тротоарите от колкото да бъдат блъснати от разни селски "баровци" с 15 годиншни джипове.
3
5
 
20
 
! Отговори
Жо преди 5 години
До П.ПетровМНОГО ПРАВА имат велосипедистите. Едно от тях е, че вече велосипедните алеи се качиха на тротоарите. Следвайки тази "екстра", велосипедистите тръгнаха по тротоарите и там, където няма велоалея.Ходиш си по тротоара с детето, правиш крачка вляво към някоя витрина и в този момент между вас профучава с 30-40 км/ч велосипедист.
2
15
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Да се приемат повече права за велосипедистите! До кога ще ги мачкат колите?
1
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много взеха да се мислят за господари на пътя наглите велосипедисти и да си мислят, че всички са им длъжни да ги пазят и да им правят път. Пресичат без да слизат от колелата, хвърчат по Витошка между майките с колички, а там където имат велоалеи - не карат по тях, а по платното.