Задимяване, мъгла и трима ранени при ПТП на "Тракия"

Трафикът от Пазарджик към София – по стария път
Обновена: 9 окт 2018 07:22 | 9 окт 2018 07:20, Петя Славова
21
Задимяване, мъгла и трима ранени при ПТП на "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Трима души са пострадали при катастрофа на АМ "Тракия", движението в посока Пловдив е преустановено, съобщиха от МВР.

Задимяване и ниска мъгла в райно край Ихтиман силно затруднява движението по АМ "Тракия".

Настъпили са пътни инциденти и верижна катастрофа с участието на пет превозни средства, при която, по първоначални данни има трима пострадали.

Движението в посока Пловдив временно е преустановено. Трафикът от Пазарджик към София е насочен по стария път.

Пътни полицаи са на място и регулират движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: КАТкатастрофаранениАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЕЕЕ , това сметище пак гори преди две години доста хора пак умряха заради него, сега пак гори - толкова ли не може да се оправи! И пак обясниха че се самозапали а иначе си го ползват!
9
0
 
10
 
! Отговори
до №9 преди 5 години
Знаци има, но не знам дали си минавал там през нощта когато има мъгла и е задимено ни знак се види, ни път караш на автопилот и се кръстиш.
8
0
 
8
 
! Отговори
Погнусен преди 5 години
Та да си продължа: обходихме си безопасния участък от лозенско до Вскарел и там ни качиха на ихтиманския участък да се надишаме в тапата със задимения участък, но вс е точно,..
7
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там има знаци. при дим или мъгла скоростта да не е повече от 50 км/час. Тези знаци са изстрадани, сложени са, защото при такива условия и друг път са ставали произшествия.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MILA RODNA KARTINKA.V BALGARIA ZAGIVAT POVECE HORA OTKOLKOTO V SIRIA.
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е при 80% ***.
4
0
 
26
 
! Отговори
Погнусен преди 5 години
Защо аджиба отцепвате Тракия от Лозенско след като мъглата и пожара са при Ихтиман - за да изхарчим 30тина лева повече, да загубим час и половина и да изпотрошим автомобилите ли? Просто няма логика! И втори въпрос- защо обходният път през селата, който си стана основен, не е ремонтиран от татово време? Питам си и отговор не чакам...а в момента съм на отсечката до запаленото бунище и едни 500 ппс се обгъзавяме в тапата...*** отганизация от едноклетъчни службари
3
0
 
24
 
! Отговори
Ъъъ преди 5 години
Спомням си, че преди няколко години пак стана верижна катастрофа на това място, и от КАТ лъгаха и мазаха само и само да не излезе, че е имало задимяване от запалените ***, за да не лъсне тяхната вина, че не са сложили предупредителни знаци.
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видими резултати и стабилност, в следствие на действията на гладните мършички на държавна хранилка. Сега ще сложат знак 30,когато електората на банкянския еднокнижник се вихри на ихтиманското сметище и с това проблемът със задимяването на магистралата е решен. Ушеф си драпа макарите и събира рушвети, и всичко е наред.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сметището и вчера сутринта гореше и пак беше задимено, но нямаше катастрофи! Достатъчен е един шебек да набие спирачки и да спре в лентата си и да цъка с език. На такива трябва да им взимат книжките да живот!В такава ситуация, дори и през деня, ВЕДНАГА се пали задния фар за мъгла, при намаляванене на скоростта аварийните светлини се включват. И вчера имаше хора каращи на дневни отпред и без никаква светлина отзад.