Състезание с каруци край Казанлък: Роми затвориха път

Полицейски екип не успял да разпръсне множеството и дошло подкрепление
Обновена: 28 окт 2018 20:22 | 28 окт 2018 20:08,
59
Състезание с каруци край Казанлък: Роми затвориха път
Снимка: bgonair.bg

Близо 150 роми затвориха пътя Казанлък – Черганово и си организираха надпревара. Състезателите обикаляли по пътя и в крайпътните ниви, съобщава Bulgaria ON AIR.

Дошлият на мястото полицейски екип не е успял да разпръсне множеството и се наложило да дойдат още два патрулни автомобила с подкрепление.

До напрежение и сблъсъци не се стигна.

Движението в района с часове беше затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
До №26 преди 5 години
До До Професор"Професорът" може и да е завършил 8-ми клас, с БАН няма нищо общо! Разконспирирах го отдавна като млад мъж, комплексар, неудачник, който досега не е написал един смислен пост. А ти си пази отровата към единственото място, където са събрани интелигентни хора, работещи за символични заплатици, където прозорците светят много дълго, след като свърши работния ден! И които тъъъпият *** псува с упоение, защото мисли, че с нещо ги превъзхожда!
31
1
 
25
 
! Отговори
Св преди 5 години
Аз се чудя що Бойко натиска да прави магистрали, то било да осигури писти за забавление на електорални единици.
30
3
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Бай Тодоре, бай Тодоре, стани да видиш какво направиха с държавата ни евроатлантиците !Стани, бай Тодоре, стани и отваряй пак Белене, че много материал за там се е събрал ...
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре дошли в първата в Европа страна която съвсем спокойно може да се нарече че е от третия свят! Простотиите, хаоса, абсурдите и диващините са все по често срещани! Вече наистина не си пасваме с пейзажа на този континент. А пък тия ди.ваци си правят състезания вместо да работят защото с вашите пари им плащат помощи да се развъждат без контрол и да се кълчат с ритми на кючеци. Песионерите гладуват, младите бягат а прима.тите се забавляват с вашите пари! Успешна интеграция
28
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията ако не се справя, да влезе армията? 23-ти Пехотен Шипченски Полк е наблизко. Радев да ги праща. Ако и тях ги изпонахапят - вече не знам...
27
1
 
12
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Edin policai e uhapan ot ROM
26
3
 
12
 
! Отговори
До Професор преди 5 години
Бай Професоре, ти сигурно си хрантутник от БАН. Там говорят и пишат такива неща, та да угодят на НПО-тата, които им финансират някакви подобия на социологически, етнографски и други подобни проучвания.И после стават доценти и професори, като напишат някакви бълвочи в угода на НПО и против интересите на България!Но взимат заплати от парите на работещите българи-данъкоплатци и очакват един ден да вземат пенсии, които ще бъдат изплащани от парите, изработени от децата на днешните данъкоплатци!
25
1
 
29
 
! Отговори
Затворили са път? преди 5 години
Значи трябва да ги подведат под отговорност за тероризъм!Ние трябва да искаме разрешение, за да организираме митинг, шествие, спортна изява или културно мероприятие на открито, а тези не са питали никого!ЧАКАМЕ ДА ЧУЕМ КАК ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ !!!!!!
24
1
 
8
 
! Отговори
Jabor zigeuneri преди 5 години
Utre i v Viena sha praim kushii...pred dvoreca....na Cicitu...
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ko prechi na Kiro Gela ili na besekatu, ban, bum, dum, unesesetu, benebetu, vevesetu da vi naprai kushii Mustang 1 demek bulgarski variant na Formula uno?!
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен до 17 преди 5 години
Проблема не е в полицията а в това че закона не ги защитава ако употребят оръжие. Винаги съм се питал за какво го носят? Може би да се самоубият ако стане напечено, това е шега разбира се но защо носят оръжие? Ако "управляващите" им развържат ръцете смятам че нещата ще се наредят. Но НПО, БХК, еврейски и всякакви организации ще ни скочат, не ми се мисли но ние сме обречени. До това положение ни докара СДС, всички подписали плана Ран-Ът, соломон паси, и приятелството ни с америка.
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваме Българския вариант на Питсбърг, докато нашите офчедушни "управляващи" си затварят очите за проблема с така наречените роми напрежението нараства. Питсбърг в България ще има много скоро, и тези в Питсбърг и тези тука са за трепане. Най-интересното е че когато полицаят стрелял във въздуха, така наречените роми се разбягали значи може, само трябва оръжието да се употребява.
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не минат тихите нема да се оправи пуснете ги те са навсякъде дучи тиси чисти
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полиция ли бе да я опишеш.След като не вършат работа, то да се съкратят.Хиляда полицая да останат, но да се знае, че на тези хора може да се разчита! Те от 40 000 ако останат 1000 то ще имаме пари да си купим супермени.
18
1
 
31
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
Следващият път състезанието на магистралото. По атрактивно ще е. Пък и няма да се протестира за цените на горивата щото ще се гледа саира.
17
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По БТВ даваха че единия от ромите успял да ухапе полицай!Хахах, абе все се чудя, ако срещу тях са американски полицаи, дали ще смеят да ги бият, да хапят и пр.???Май проблема е в самата полиция, че не може да всее нужния респект
16
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К'во да пра'иш, държава членка на ЕС.
15
2
 
62
 
! Отговори
Владислав преди 5 години
Заради една такава каруца двама родители вчера загубиха децата си, млади и възпитани
14
1
 
34
 
! Отговори
аууууууууууууу преди 5 години
Ало, полицията, не бавете хората оставете ги да си свършат състезанията до полунощ, че след това каляските им - тъй де, каруците - се превръщат в ТИКВИ.
13
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато ги наричате роми - така ще е!!!