Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори!

Някой не иска да се решават проблемите на хората, настоя той
30 окт 2018 16:30,
185
Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори!
Снимка: архив "Булфото"

Страната ни не се нуждае от предсрочни избори, няма и заявена широка обществена подкрепа към някаква алтернатива. Това каза в Пещера председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Още по темата

Той отбеляза, че няма криза в управлението, защото няма нито едно концептуално различие с "Обединени патриоти" по управленската програма и тя се изпълнява отлично.

"Когато някой иска да провокира криза, това означава, че той не иска да реши проблемите на хората, а да ги отложи във времето. Ние правим точно обратното. Искаме стабилна държава и фактът, че държавата ще похарчи с 5 млрд. лв. повече в сравнение с тази година и то без да се увеличи дефицитът, говори именно за стабилност, добре работеща икономика и отлична събираемост на приходите", обясни Цветанов.

По думите му в бюджета за 2019 г. 490 млн. лв. ще бъдат отделени за здравеопазване, 500 млн. лв. за образование и увеличение на учителските възнаграждения, икономическият растеж е висок и ще запази тази своя тенденция, а БВП ще бъде 116 млрд. лв.

"Това означава, че има изпълнение на 100% на управленската ни програма", отбеляза той.

В Пещера Цветанов присъства на откриването на обновената сграда на Община Пещера. При откриването й той посочи, че благодарение на съвместната работа на кмета, общинските съветници и администрацията, над 16 млн. лв. са влезли в общината по европейски програми и са използвани за различни проекти. Цветанов допълни, че и Министерски съвет е отпуснал средства за реализирането на проекти в Община Пещера в размер на 6.5 млн. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
22
 
! Отговори
На черното - бяло преди 5 години
не мисла, Цв Цв, не мисла ! В друг свят живееш ти , в който идеята че ГЕРБ е нещо добро за страната е паранормална ! Самозалъгвате се, че няма по - добро от вас, че няма алтернатива ! Искате да кажете, че няма кадърни хора , експерти , хора които управляват бизнеси за милиони ? Има такива хора ЦвЦв ! И сега ме чуй ! Хората в България мизерстват , разбираш ли - вие съсипахте всичко от образование до здраве, пенсиите, правосъдие, сигурност, до транспорт. Вече ГЕРБ е нарицателно за корупция !
122
2
 
19
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
А ГЕРБ СЕ НУЖДАЕ ОТ РИТНИК И ПРИЮТЯВАНЕТО ИМ В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО !!!
121
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма беля направи ББ,че те взе в партията,не че и той е идеален,ама ти и разни други сте "върха" на "интелигенцията" и "защитата" на населението+държавата!
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КрайПри толкова заграбени пари от БКП ,пардон ГЕРБ и крокодил да сложат за мажоритарен кандидат ,ще бъде избран .
119
7
 
14
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Какво ми удряте минуси?Доста добър психоаналитик съм и рядко греша в психопортрите които правяПсихопортрета на Бойко Методиев Борисов е възможно най-елементарния:Като дете цялата му библиотека е била препълнена с литература от СССРЕдинствената западна книга е била може би "Винету"Общо взето фюрера на ГЕРБ има съветско самосъзнание и до сегаИ аз да бях и аз щях да го приема във БКП това червенотиквено момченце за пример на всички други загнили западни момченцаКво пречи репресирания дядо?
118
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този съсел от ДС ,имотите станаха вече 9 . Малко ли му се виждат ,та иска още да управлява ?
117
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 5 години
При сегашната система България не просто не се нуждае от предсрочни избори -България въобще не се нуждае от избори при които гласуваш но нищо не избираш.Изборите които могат да променят България са забранени от олигархията /партиите, телевизиите и социолозите са впрегнати да разубеждават българите колко са лоши Мажоритарните избори в два тура. А българите в общи линии разбират че властта им е отнета но са доволни че има бира то найлонови шишета и евтини кебапчета.
116
0
 
6
 
! Отговори
само питам преди 5 години
До ПрофесорПростесоре, а в кой край на България е това, новоткритото от българския премиер, най-голямо летище в света?! Да не е у Радомир, или в Странджа, там се освободи място за "овци и кози". Щото ме е срам, че аз, с български "ориджин" (не искам да изоставам от гордата ни тенденция на замяна на българските думи с глобалистични - вчера някъф неизвестен все още кОлтуртрегер, рече, че нам си къде се провеждал "ивент", демек събитие) пък да не знам. Да не е някой кран за газ?
115
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава всенародна любов се лее от коментарите,че за пореден път се убеждавам колко големи магьосници са ГЕРБ на избори.Много по-големи магьосници от Дейвид Копърфилд и Динамо взети заедно.Никой не гласува за тях,а накрая резултат от 30%.Уникално!
114
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тонкатаМощния рев ще го чуеш като му наврат на Баце кривия, грапав, сополив симитлиски суджук в задния двор.....
113
3
 
2
 
! Отговори
ФУТУРОЛОГ преди 5 години
Дойде 10.11.1989 та Бойко Методиев Борисов да прочете "Винету" от К.МайЧлен на БКП с "репресиран" дядо може да станеш ако сериозно прекаляваш само със съветската литература и пренебрегваш западнатаБойко Борисов си личи че изповядва ценностната система на СССРняма случайностиСамо съветски книжки е чел и Винету през демокрациятаПрез 20 век пък германската преса пишеше че в България кравите са по-красиви от жените то ест Цецка Цачева-президентИ тя от БКП-интригуващо досиегерманофилиХА
112
0
 
12
 
! Отговори
Ама Цветко, преди 5 години
Пък ние да не знаем, че ни решавате проблемите1Пак ли тичка до Лондон да навестиш щерката, която издържаш да учи там. Браво, браво. Какво са 9000 паунда такса за семестър... Детето пести от всичко - затова и стига твоята месечна "заплата" ... и гордостта от "решаването на нашите проблеми". Вече 30 - тридесет години - все решения, решения, стратегии, подееемм, ръъъстт! Особено на доходите... А за 45 едни хора построиха България, която приватизирахте и разрушихте за само 10-12, вие, истинските!
111
0
 
21
 
! Отговори
Така де преди 5 години
Ама ние мислим точно обратното бе Цвъки. Българите нямат нужда от вас.
110
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България не се нуждае от Цветанов.
109
0
 
17
 
! Отговори
Да бе! преди 5 години
'народа' има нужда от пвече "помощни училища" (като това във Вършец което успешно завърших)!
108
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хммммммм..............а ВЕЧЕ по този въпрос, от КАКВО СЕ НУЖДАЕ НАРОДА, са приели че МОЖЕ ДА НЕ СЕ ПИТА НАРОДА ЛИ????? Странно, че НЯКОЙ ДРУГ все се изказва по този въпрос!
107
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хартия ли няма, мастило и бои ли или печатницата вече не работи?!
106
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това ли изказване е пак по поръчка на господарите им?! Обещали им да има Герб 4,5 и 6 и нагло ни го съобщават...НЕ, благодарим! Ние сме на противоположното мнение и не се подчиняваме на чужди заповеди като вас!
105
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ЗАЩО не е в затвора а се разхожда по медиите?????!!!!!!!
104
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е толкова генерал, колкото и ти си професор! И по ума си приличате, затова го защитаваш.. :)