Деца на екскурзия до Румъния. 11 бона на туроператор, но...

Превозвачите обяснили, че това били стари задължения
1 ное 2018 09:45, Петя Славова
13

3651 гледания   |  Още видео

Туроператор взе 11 000 лева и остави 63 деца от Велико Търново без екскурзия до Румъния. Децата трябвало да заминат днес, но половин час преди да потеглят се оказало, че фирмата превозвач от Плевен, няма да изпрати автобуси, въпреки че от туристическата агенция им превели парите още снощи. Предварително всеки от тях внесъл по 190 лева на туристическата агенция "Магелан".

Управителят на туроператора Василия Вълкова обясни, че още снощи е превела 10 000 лева на плевенския  превозвач ЕТ "Димитър Димитров".

Двете фирми работели заедно от години, но нямали договор, а Вълкова превеждала парите за всяко пътуване по личната сметка на управителя на фирмата превозвач Ивайло Димитров, предаде Bulgaria ON AIR.

По телефона обаче превозвачът Ивайло Димитров обясни, че 10 000 лева, които получил снощи са стари задължения на Василия Вълкова от предишни пътувания.

От училището са категорични, че ще търсят законов начин, по който парите да бъдат върнати на децата.

 


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
един превоз до румъния не струва 10000лв,а три пъти по малко,значи наистина е имала стари задължения
10
0
 
10
 
! Отговори
Чочо падарина преди 5 месеца
На Ал Капоне, като не можели да му намерят читави доказателства за престъпната му дейност, най-накрая го пратили в затвора за укриване на данъци. Като напълнят затворите с такива, а не с кокошкари, държавата ще дръпне напред.
9
0
 
11
 
! Отговори
D преди 5 месеца
Не дъжава, а цирк е това нашето.
8
0
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 5 месеца
Тия ПЛАЧАТ за финансова ревизия !!! НА ЛИЧНА СМЕТКА !!!!
7
4
 
26
 
! Отговори
Joko преди 5 месеца
Сега да видим НАП дали ще се НАПъне? От години работели без договори ... Ха, Ха... Държавата се е ос рала от всякъде !!!
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айде сега онази *** Ангелкова да се самосезира и една агенция, и един превозвач да останат без лицензи. Не само да ходи да ми дебне като мишкa палаткаджиите
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Затова нищо не върви в Бг, всеки смята че за две години трябва да шофира "Майбах" , защото за пример се взимат мутри и бандити, никой не взима за пример хора от списъка на "Форбс" , които и милиардери продължават да работят . Мъск още след първото си успешно начинание , когато му взе парите - можеше да си купи едно имение и да си гледа живота, а той продължи/ .
4
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ми, да шибнат на управителите на двете фирми по 5 години затвор за укриване на данъци, както и отнемане на имущество в съответните размери.

Пък, парите за екскурзията все ще се намерят от конфискуваното.
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айде сега НАП да иде да провери тоя превозвач.Липса на договори, фактури, превеждане на пари по лични сметки...И туроператора и превозвача за нищо не стават.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като няма договор за превоза сега ще стане като анекдота, дето сина на чорбаджията ударил шамар на Хитър Петър и той на свой ред шамаросал съдията, та да си прихванат и да се разберат помежду си.
1
11
 
5
 
! Отговори
fake news преди 5 месеца
еми да. те няма да возят на аванта!

като им дължи пари за преди да каже колко време не им е платила. те са решили да си веземат сега и повече борчове да не и дават.