Заради несъобразена скорост – 18-годишна загина в ПТП

Шофьорката загубила контрол над колата и се ударила в дървета
5 ное 2018 15:07,
14
Заради несъобразена скорост – 18-годишна загина в ПТП
Снимка: pixabay.com

18-годишно момиче е загинало след катастрофа на път II-29 в района на село Стефан Караджа, съобщиха от полицията в Добрич.

Сигналът за инцидента е подаден на 3 ноември около 23:40 часа.

19-годишна шофьорка с "Мазда" е карала с несъобразена скорост и се забила последователно в две крайпътни дървета.

Вследствие на инцидента, около 02:20 часа в МБАЛ - Добрич, загинала возещата се на предната дясна седалка, 18-годишна от Добрич.

Водачката на автомобила има локсация на раменна става и е без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
До Discovery преди 5 години
Не си показвай колко си неграмотен и не познаваш Закона за движение по пътищата. Превишена и несъобразена скорост взаимно се изключват. Ако е едното, не може да е другото, въпреки че несъобразена скорост е измислено от КАТ понятие, за да сме винаги виновни.
11
0
 
4
 
! Отговори
аман от неграмотни преди 5 години
пише се лУксация
10
1
 
6
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До Писна миОМГ, кажи честно... мене па ми писна от таквиз като теб дет не знаят ЗДП... като няма ограничение, ако си в населено караш с 50, ако си извън караш с 90...според теб няма ли знак за ограничение си фърчиш с колко душа ти иска тъй ли. Земи си върни СУМПС, прибери се и се завий с едно родопско одеяло да не претрепеш некой!!!А несъобразена скорост, значи превишена скорост...
9
1
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До #4 Цветарка Киризова: Поне не ни го казвай... Да не успееш в *** текст от два абзаца да хванеш смисъла?! "Функционална неграмотност" - нашумял термин напоследък, имащ за цел да компроментира образованието като система.
8
5
 
9
 
! Отговори
Писна ми преди 5 години
Какво е това "несъобразена скорост" бе ояли се тъ.пи другари милиционери, имало ли е ограничение или е е нямало. Ако е нямало ЗАЩО?. Слагате ограничения, където не трябва, за да рекетирате, а където трябва, но не ви е удобно за рекета няма. Ако не еспазил ограничението вината е на шофьора, ако няма ограничение , убийците сте вие ,другари милиционери
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно вещите лица ще установят, че дървото само се е блъснало в автомобила, а съдът ще постанови, че няма виновни и ще върне същия шофьор на пътя за още геройства ! Горко ни !
6
1
 
21
 
! Отговори
аман от неграмотнитц преди 5 години
Пише се луксация не локсация.Инсталирайте се програма за правопис като не го знаете
5
3
 
9
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Явно са бързали да се приберат преди вечерния час :(
4
3
 
9
 
! Отговори
Цветарка Киризова преди 5 години
...сигнала е подаден в 23:40 ,а вследствие на инцидента около 02:20 часа е загинала возещата се на предната дясна седалка...?Нищо не разбрах!
3
4
 
11
 
! Отговори
Диви преди 5 години
Дивите селяни летят с мазди, епизод 41 от трагикомедията. На глупавия човек и Бог не може да помогне.
2
4
 
8
 
! Отговори
от сиднеиAaвстралия преди 5 години
Дървото имало ли е ГО и технически преглед? Поне да се забива само със съобразена скорост за да не пострадат други дървета
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малееее тоя и майстор - успял в ДВЕ дървета да се тресне!!!Бог да пази *** на пътя и най-вече тези около тях дето гинат невинни!!!Като са рекли да мрът избора е техен, но невинните около тах ЗАЩО???