Линейка срещу НСО: Кой е с предимство?

Израелският премиер ли е по-важен или онкоболна жена?
50

Клип с линейка, която е с включени светлини и стои в задръстване докато преминава кортеж предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Полицаят не я пропуска докато не премине кола на НСО, която е превозвала израелския премиер Бенямин Нетаняху. Действието се развива във Варна, съобщава Bulgaria ON AIR .

Клипът е с продължителност 3 минути, но движението на кръстовището до катедралата във Варна вероятно е спряно много преди това.

На кадрите се вижда кортежът, превозващ един от най-строго охраняваните мъже в света - израелският премиер Бенямин Нетаняху.

В края на миналата седмица морската ни столица стана домакин на среща на върха с негово участие.

Потребителите в мрежата обаче се разгневиха - той ли е по-важен или пациента в линейката? Според закона линейката трябва да бъде с включен не само светлинен, но и звуков сигнал.

От полицията във Варна обясняват, че на място шофьорът ѝ и регулировчикът са уточнили, че случаят не е изисквал спешно преминаване. В линейката е била жена с онкологична криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
КРЕЙЗИ ПИПЪЛ преди 5 години
До Един ОТИВА СИ БАБА ТИ ...
21
11
 
5
 
! Отговори
Джон Ленин преди 5 години
АКО НСО ВОЗЯТ ДЕСА МЕРЦЕДЕСА , ТО ЕСТЕСТВЕНО ТЯ Е С ПРЕДИМСТВО , ДОРИ ЛИНЕЙКАТА ДА КАРА ЖИВОТОСПАСЯВАЩ СМЪРТЕН ....
20
2
 
9
 
! Отговори
до 324 преди 5 години
Ами жената е в линейка, защото 90% от спешните случаи, не са спешни. По време на световното по футбол, много лекари от Спешните центрове в Испания, бяха качили снимки на чакалнята , когато играе испанския нац. отбор. - и питаха , как е възможно да има само 2-3 пациента, а през другото време опашката да е до външната врата.
19
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този шофьор на линейката не е ли знаел от къде ще мине кортежа, такива неща ги обявяват дни напред. За да може да се съгласува и гражданите да не висят в задтъствания. Той утре може и да стои да отворят някоя улица , дето я ремонтират, тогава кой ще му е виновен.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе докато чакали да мине НСО,е спретната една дискусия между полицая,доктора,болния и водача на линейката.
17
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Расъждава се така ,че единия автомобил бърза за да спаси един човек а другия милиони.. така ,че НСО винаги имат предимство...
16
8
 
16
 
! Отговори
Ментаки преди 5 години
Евреите пак пият кръвчицата на българския народ! Нищо, той Борисов ще ви оправи, маймунки такива български!
15
19
 
17
 
! Отговори
Не раздухвайте преди 5 години
ИЗКУСТВЕНО случая::1.Имало е и ЛЕКАР и той е дал преценка.2.Ако линейката и всички вътре са "преоблечени терористи"/Знаете какво е.3.Ако стане нещо световно ( инцидент с държавен глава във Варна) КОЙ ще е виновен?4.Пак ще плюете полиция, министър, Б.Борисов и дежурните ще искат "оставка', че не опазил държавен глава( БСП, майки, омбудсман, Карадайъ,Доган- този път- "ЗАГРИЖЕНИ за световната сигурност...)
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само със светлинен сигнал е линейката, но дори да беше включена и звукова сигнализация, пак нямаше да я пропуснат, а щяха да я спрат за проверка, въпреки, че от няколко минути забавяне може да зависи живота на човека. Ето, човекът от видеото ви казва, че и с открадната линейка можело да се извърши покушение. Въобще тези от кортежите са с предимство при всички положения, за съжаление... под предтекст, че роботят и се грижат за гражданите.
13
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен И как си го представяш, полицаят зарязва кръстовището и отива да говори с шофьора на линейката? Пак полицейски лъжи! Никога, ама никога не вярвай на полицай!
12
0
 
24
 
! Отговори
задача преди 5 години
На кръстовище се срещат Линейка,Пожарна,НСО,гълопиращ Ромей с кон и каруца???
11
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кадрите се вижда кортежът, превозващ един от най-строго охраняваните мъже в света - израелският премиер Бенямин Нетаняху. ПО СКОРО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТЕРОРИСТ И СТРАХЛИВЕЦ В СВЕТА !!!
10
10
 
18
 
! Отговори
Един преди 5 години
Бойко си отива.
9
15
 
9
 
! Отговори
месара преди 5 години
ееееее, отнехте възможноста на другарката провокаторка " спасителката "нинова, да направи ново протестче!
8
6
 
14
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Боко взе много често да се вижда и да се ухажват с Биби, така като гледам това е новия голям началник.
7
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пише че полицая е говорил с шофьора на линейката и не е било спешно ама *** си обича да си плюе
6
10
 
9
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
"От полицията във Варна обясняват, че на място шофьорът ѝ и регулировчикът са уточнили, че случаят не е изисквал спешно преминаване. В линейката е била жена с онкологична криза."Четете бе... баххх
5
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха вчера писачите веднага нацъкаха тука че бил Бойко тва. Горките чакат за някоя сензацийка, а вече косите им побеляха от чакане
4
9
 
15
 
! Отговори
:):) преди 5 години
хайде стига с тез измислени будни граждане, четете правилника и вижте на какъв сигнал се дава предимство, едновремено светлинна и звукова сигнализация...да сте чули сирени...ждурналите що не издирят шофьора на линейката да им каже кое как е било ..не им изнася
3
15
 
30
 
! Отговори
Ш преди 5 години
Е за това ще бъдат мразени такива управници! За тях народа е разходен материал! Даже линейката да беше с вкл. Сигнал, пак щеше да чака на кръстовището спряна! Ето ви го новия ред!