Във Facebook: Кон скочи върху спрял на пътя автомобил!?

Инцидентът станал край Своге, шофьорът е без наранявания
7 ное 2018 12:30, Анисия Иванова
36

Пореден инцидент с кон и каруца на пътя, този път в Своге. На клип, споделян в социалните мрежи, се вижда как животното не успява да заобиколи спряна кола и директно скача върху нея.

Още по темата

Човекът в автомобила е без наранявания. Състоянието на коня не е известно. Няма подаден сигнал за инцидента, съобщиха от полицията в града за Bulgaria ON AIR.

В края на октомври бяха регистрирани няколко инцидента с каруци. В Хасково две каруци връхлетяха автомобил при неправилно преминаване на възлово кръстовище.

На пътя Казанлък - Стара Загора загинаха двама младежи в кола, която се опита да избегне каруци, движещи се без никакви светлини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
51
 
! Отговори
Лапас преди 5 години
А каруцата и коня имат ли гражданска отговорност за са компенсира застрахователя ударената кола??Кочияша има ли свидетелсто за правоспособност след като е активен участник в движението??Има ли платен данък в общината??И когато каруцата е табанлиика и руши пътната настилка плаща ли за винетка??И най-вече каруцата минала ли е техн.преглед за да не е опасна за участниците в движението?Алооо Боко,след от небесата!
3
0
 
22
 
! Отговори
fake news преди 5 години
европейска и развита българия, 2018г.да. правилно прочетохте. това не а царска българия 1918. очите ви лъжат! това не е каруца теглена от извън контролен кон. това е..... фиат пунто каран от пиян.
2
1
 
40
 
! Отговори
Съдия Петров преди 5 години
Заведено ли е досъдебно производство срещу неизвестен кон?
1
0
 
27
 
! Отговори
НеКон преди 5 години
Конят е в състояние на суджук