Депутат от ГЕРБ: Протести... Нищо драматично!

Няма да се стигне до предсрочни избори, заяви Тома Биков
11 ное 2018 14:20, Петя Славова
220
Депутат от ГЕРБ: Протести... Нищо драматично!
Снимка: БТА

И при БСП, и при ГЕРБ желаното се приема за възможно, което винаги води до сблъсък с реалността в един момент. БСП ще се сблъскат с реалността по време на европейските избори, когато българските граждани ще кажат кой искат да ги управлява. Това каза пред Нова тв депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Още по темата

Той беше категоричен, че няма да се стигне до предсрочни избори: "Евроизборите са такъв изход на напрежението, в който хората ще могат да кажат своето мнение в едни междинни избори в средата на мандата, точно две години след предсрочните парламентарни избори. Те са тези, които променят политическата ситуация".

"Когато БСП поемат управлението  на страната, те пренасят своите вътрешнопартийни разделения на държавно ниво и въвличат цялата държава в  тези кървави пленуми, които в момента, в който БСП управлява, стават изключително важни за държавата. При Жанвиденовото време тези пленуми доведоха до фалит на държавата. Струва ми се, че те не се възползват от позицията си на опозиция, за да се подготвят истински за управлението и да знаят какво да правят, когато поемат властта ", заяви депутатът на ГЕРБ.

Биков коментира и протестите в страната: "Не мисля, че се случва нещо драматично по отношение на протестите, нито имаме някаква предреволюционна ситуация. Всеки има право да протестира. Ние се отнасяме с разбиране към всеки протест и се опитваме и да решим проблемите, заради които протестират".

През изминалата седмица главният прокурор поиска депутатските имунитети на шестима членове на парламента, а вчера Елена Йончева направи изявление, че главната прокуратура е образувала дело по сигнал на Делян Добрев, Антон Тодоров и Тома Биков. Депутатът от ГЕРБ коментира: "Ние дори не сме си позволили да кажем, че Елена Йончева пере пари, прави далавери и т.н. Казахме, че е съмнително, че тя участва с 5000 лева, съдружникът й участва с 350 хил. лева и накрая се оказва, че имат равни дялове във фирмата. Казахме прокуратурата да го провери.  Това, че е тръгнала прокуратурата да го проверява е нещо логично и нормално. Ако няма от какво да се притеснява, няма никакъв проблем. Същото важи и за нашия депутат Борис Кърчев, който също го проверяват."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Къде е ГЛАВНАТА МУТРА ? Да излезе, не да се крие,и ДА ПОДАВА ОСТАВКА. Веднъж да бъде мъж.За 10 години управление стана ясно:Мутрите, колкото и власт да имат,НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ. Могат само ДА КРАДАТ.
179
0
 
0
 
! Отговори
А преди 5 години
Ще оцелее ли овцата без овчар е въпроса касаещ всеки роб
178
0
 
3
 
! Отговори
до Бичко преди 5 години
Ако и в СДС, ДСБ, ДБГ си участвал с такива доноси, нищо чудно, че са те изгонили. Благодари се, че в ГЕРБ са прости и ти пасна там като амеба в стъкленица. И се зае със старата си дейност: доносничеството.
177
0
 
1
 
! Отговори
готови сме преди 5 години
само кажете
176
0
 
3
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Избори не щем, искаме бесилки.
175
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Власта се сниши и всичко с власт се изпокри. Ясно е , че тез от висините си нямат и представа как живеят тез от низините. България и народът и показа, че ГЕРБ не могат повече да управляват и се върви към предсрочни парламентарни избори. Видя се колко хубаво и богато живее народа при ГЕРБ, че от това да излезе на улицата.
174
0
 
42
 
! Отговори
И без ГЕРБ можем преди 5 години
Тия от ГЕРБ наистина се смятат за недосегаеми и си го вярват. Ако не са те на власт сякаш ще дойде краят на света. Тоя депутат повтаря заучените приказки на Бойко и плаши с БСП само дето не се плаша от тях. Бойко Бойко от как си ти на власт 10г. съсипа България, ама пак ще кажеш Орешарски е виновен. Големите приказки за магистрали дето ги ремонтираш през година, за едно метро дето се наводнява при най-слаб дъжд за Истанбулската конвенция. Какво направи за народа? Освен че направи 26 млрд.дълг.
173
0
 
40
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
*** толкова сте се ояли , че не виждате как хората ще ви строшат празните кратуни!
172
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо драматично, просто нови избори и друг на власт.
171
34
 
8
 
! Отговори
аман от мутри преди 5 години
Помним Февруарските манифестации 2013 и не искам да се повтаря положението след това. Оня *** Обещарски после ни купи реактор, амо не го плати. Подаде оставка за да го плати Бойко.Въобще, БСП - СДС - ДПС все натъжени мутри.
170
3
 
45
 
! Отговори
Пловдив преди 5 години
Крайно време беше да се покаже че така не става,дори много закъсняхме ама нали сме *** народ та чакаме да опре ножа в кокъла .Колко драматично искаш да стане бе ? Да се повтори зимата на 1997г ли? И това ще се случи в най скоро време .Не може и не е нормално да се живее по този начин.Да се работи само за данъци ,застраховки и някой литър гориво . Народа потъна в кредити ,които по-голямата част едвам връщат.
169
2
 
40
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Нема по лошо от български чорбаджия. Чорбаджиите са били по гадни и от турците. А техните чакали ръфат и ръфат... парче по парче.Толкова кръв напразно ... за да ръфат накрая чакали.
168
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драматично е г-н Биков. Драматично е и по-драматично ще става. Времето на ГЕРБ изтече. Забележи, не изтича, а изтече. Това че народа е сервилен и плашлив и не ви признава че ще ви "ритне" на едни избори, не означава, че няма да ви ритне демократично със бюлетинката. Вие поставихте народа , тези хора извън ГЕРБ в много тежка ситуация. 10% върху заплатите са преобладаващо за гербаджиите на държавна служба. Другите ще го ду.ха.т. Супата имам предвид. Но и вие ще я духате.
167
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
скоро катто ви извадят от сградата ще видим каква песен ще пеейш гро аджииски самозажравил се крадец
166
3
 
12
 
! Отговори
До ха ха преди 5 години
Бе ти май лошо спиш или жена ти не ти дава...!
165
5
 
23
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Ами драмата за гербаджиите не е на улицата,а в дворците(респективно сараите) на собствениците на държавата!Ако властта в сянка реши,че проектът "ГЕРБ" и лицето Б.М.Борисов са вече изчерпани(има такива индикации),то дните на Банкянският нарцис са преброени.На всички трябва да е ясно,че той беше подставено лице,което се самозабрави.И международните воаяжи няма да помогнат.Въпросът е какво ни готвят за след ГЕРБ.Няма да е Корнелка във всеки случай.
164
39
 
7
 
! Отговори
Шутка преди 5 години
Оставка! Добре, а после какво? Още по- високи цени и безработица, това е сигурно. Може би Корнелия Нинова или Марешки ще намалят цените на горивата? С колко, с една, две, десет стотинки, ама за седмица, две и после пак цените нагоре. Тия дето протестират, защо не се замислят поне малко за това какво следва от протестите им. Да се увеличат заплатите, да се дават помощи на майки с деца и пр. , а пари откъде? Някой замисля от тези дето искат по- високи заплати, каква част от населението работи?
163
3
 
34
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
тези са някви самозабравили се алчни изчадия, а този е острие на ББ да ходи по всички медии да плямпа тъпотии. Само от сопата разбират думшаните на народа
162
2
 
57
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Днес бях пред Парламента.Искам реформи,достоен живот,правила и закони които се спазват.Ред и дисциплина,защо ли на Запад толкова ни харесва?Точно за това!А заплатите и пенсиите трябва да се вдигнат.Ще кажат:Работи повече.Е,като съм работила на 3 места да не съм забогатяла? ЗАТОВА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО СА НАГЛИ,КРАДЛИ ВИ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ,И НАЙ ВАЖНОТО УБИВАТ НИ И ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКИ,
161
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само недоимък, само мизерия, драма няма.