Полицаи използваха спрей срещу протестиращи във Варна

Движението по АМ "Люлин" пък вече е възстановено
Обновена: 14 ное 2018 06:22 | 13 ное 2018 22:42,
97
Полицаи използваха спрей срещу протестиращи във Варна
Снимка: БТА

Напрежението между протестиращите във Варна и полицията ескалира.

Полицаи използваха лютив спрей, за да спрат нахлуването на протестиращи във вход на блок на ул. "Отец Паисий", съобщава "Фокус".

Още по темата

Според присъстващи домът, в който хората се опитали да влязат, е на общински съветник.

След два часа блокада бе пуснато и движението през пътния възел "Даскалово" и по автомагистрала "Люлин". По-рано протестиращи перничани бяха спрели движението.

Недоволните настояха за по-висок стандарт на живот, реформи в правителството, спиране разграбването на страната и създаване на условия, които да върнат в родината работещите в чужбина.

Протестът бе мирен, охраняван от полиция и жандармерия, до ексцесии не се стигна.

Тази вечер имаше протести в няколко града в страната - във Варна, Бургас, Перник, Хасково, Сливен, Стара Загора, Добрич и София. Основно хората протестират срещу високите цени на горивата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
9
 
22
 
! Отговори
bbb преди 5 години
Като гледам какви коментари пишете, все повече се убеждавам, че в България са останали само неграмотници и ***. Който и да направи нещо, за да се промени към по добро тази страна, вие все ще сте недоволни. И стига с тия комунисти и партизани, че не е интересно вече. Докато сме разделени по този начин, горе властта си увеличава заплати, бонуси и какво ли не. И за съжаление най-нагло ви го оповестяват в медиите.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ЗАЩО ВМРО ОЧИСТИ СТЕФАН СТАМБОЛОВ?
51
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРБ няма честни хора.
50
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли господа русофили, защо Стефан Стамболов ви е трепал? Защото постоянно правите метежи и конспирации срещу законната власт. Защото по друг начин не можете да вземете властта и защото колкото и да е русоилска една власт (повярвайте ми ГЕРБ е пар ексаланс русофилска партия) на вас все ви се струва че България не е достатъчно клекнала пред Русия.
49
12
 
16
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
НЕ Е ДАЛЕЧ ДЕНЯТ, КОГАТО ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАМЕРЯНИ С КАМЪНИ, ЩЕ ИМ СЕ ИДСКА ДА СЕ СКРИЯТ В МИША ДУПКА.ПОЛИТИЧЕСКИЯТ РАЗГУЛ И ДЕБЕЛООЧИЕ ЩЕ ДОВЕДАТ ДО КРАХА НА ТАЗИ ШАЙКА.ХУБАВОТО СВЪРШИ, ИДВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА
48
1
 
15
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
"и създаване на условия, които да върнат в родината работещите в чужбина"Е това нема как да стане, БГ е зборище на най великата простотия и простаци!
47
11
 
11
 
! Отговори
Разбира се, преди 5 години
че ще употребят полицаите спрей!Какво искат тези безотговорни "НАХЛУВАЩИ" Да не ги е водил Крум Зарков, въодушевен от БЕЗОБРАЗИЯТА на "НАРОДНАТА власт" от 1944-1960?Такива ИЗСТЪПЛЕНИЯ ли ви харесват?ПОлизаите трябваше да ги арестуват и да бъдан СЪДЕНИ тези ВАНДАЛИ!!! ЕТО- това беше след 9.09.1944.Нахлуване на "ПАРТИЗАНИТЕ" заграбване, убиване!НИКОГА повече БКП/БСП.
46
10
 
11
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Нормалните хора вее работят. Протестърите сладко спинкат и нейде към обяд ще се поразмърдат за да се организират за довечера.
45
6
 
16
 
! Отговори
Ozzy преди 5 години
Цитат от статията: "Недоволните настояха за по-висок стандарт на живот". Другари, стандартът на живот в едно пазарно общество не е даденост. Той зависи от фактори, като образование, реализация, трудолюбие, способности, личностни качества. Никой вече нищо не дава на готово. Ако пък смятате, че световните цени на петрола зависят от блокирането на пътни артерии и тропането на хоро на магистрлала "Тракия", то дълбоко се люжете.
44
8
 
11
 
! Отговори
V преди 5 години
Началото на края .Не мисля че мафията герб ще изкара зимата .Още не са дошли сметките и вече им искат главата .А големия умник боко известен като тиквата си глътна езика .А иначе много обича да казва как той управлява ,ама все някой друг е виновен.Боковата работа стана КОЙ МИ *** У ГАЩИТЕ ?
43
3
 
14
 
! Отговори
до 55 - немишката преди 5 години
Може ли да съществува Лукойл в този си вид и да си развява кончето както си иска- вкл да не допуска митнически проверки на "своето " пристанище, ако не бе Боко Тиквата?
42
5
 
12
 
! Отговори
Антибоко преди 5 години
На всеко е ясно, че БГ се управлява от мутринско-ченгеджийското крило на БСП. Доказателства: 1. Премиер вече 10 г. мутра 2. Управляващата коалиция от бивши членове на БКП - доносници. 3. Резерва от ДПС- също е от доносници, вкл и Йордан Цонев. 4. Мутри, ченгета и доносници овладяха Съдебната власт, Прокуратурата,Законодателната власт и Изпълнителната власт...да не пропусна "независимите медии" начело с наскоро награденият баш, доносники Кеворк Кеворкян.Извод: Шенген---само след Боко Тиквата.
41
6
 
14
 
! Отговори
до 54 преди 5 години
До до 53блокирайте Лукойл бре!! Те определят цените на горивата. Мишки!
40
5
 
11
 
! Отговори
до 53 преди 5 години
Така, така---де факто казваш, че да се протестира е лошо, нали? изчадие на ГЕРБ....
39
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накрая на някой няма да му издържат нервите и ще прегази някой от тези *** които блокират пътищата.Въпрос на време е. Няма как да си спокоен ако караш болното си дете към болницата и да трябва да стоиш три часа на пътя.
38
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато полицията пази крадливите политически *** от народа, а не обратното, тук държава няма да има!
37
0
 
3
 
! Отговори
Да допълня 50 преди 5 години
По телевизия Евроком беше .....
36
4
 
10
 
! Отговори
до 47 преди 5 години
Само това ще те питам -бил ли си в панделата ,та ги ръсиш тея и сигурен ли си какво става там...Тази сутрин преди 3-мин беше поканен човек от ново политическо движение --той каза че управлението ни прилича на ХУНТА --бил проверил повечето от управляващите в ГЕРБ и стигнал до извода ,че ни управляват бивши полицаи и военни и пита водещия ; нали хунтата е управление на полицай и военни и той му казва -да... прав си да плашиш при хунтите е така.
35
9
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 5 години
Не се знае как ще стане и какво ще стане... най добре е всичко да е мирно щото после няма спиране...
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖороПаветоОф айде стига сте говорили глупости а? Да били внимавали. Айде отиди удари полицай с винкел да видиш после този винкел къде ще ти седи 24 часа.