Брат и сестра са задържани за убийството във влака

Вероятната причина за нападението е отправена забележка
16 ное 2018 13:53,
47
Брат и сестра са задържани за убийството във влака
Снимка: архив "Булфото"

Брат и сестра са задържани за убийството във влака София - Пловдив.

Те са намушкали 50-годишния им спътник след направена забележка, стана ясно от брифинг на МВР.

Още по темата

Мъжът е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. 

Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа.

Въпреки че преодолели разстоянието от Вакарел до София само за 10 минути, усилията им се оказали напразни. 

Международният бърз влак № 494 от Истанбул през Пловдив за София престоява на гара Вакарел от 08:01 ч. В композицията се извършват оглед и следствени действия, което не позволява влакът да продължи своето пътуване.

Пътниците обаче са пренасочени и настанени в следващия преминаващ влак – от Пловдив за София, който е потеглил от гара Вакарел в 09:12 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
11
 
! Отговори
АНИ преди 5 години
За съжаление психопатията при българина взима все по-голям превес и вече се е превърнала в смисъла на живота му! Тежко и горко на такава нация, която след като хората се стрелят по кръстовища за забележки или отнето предимство или пък се убиват въвъ влаковете!
11
2
 
26
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
За какво да се връщат българите...заради скапаната инфракструктура ли или за ниските заплати...за да си плащат лекарствата почти 100 процента ли....Ще се върне този който не се е реализирал в чужбина....или трябва да гледа стари родители...От където и да я погледнеш си е мизерия...Стига гол патриотизъм...
10
2
 
5
 
! Отговори
202 преди 5 години
София - Вакарел за 10 мин:))))))
9
3
 
47
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Като чета това и се сещам за гербаджийските митове и легенди как емигрантите се връщали в България...Защо да се връщат-да загинат нахапани от бездомни кучета или пребити от ци***ани?Ами на първо време поне сигурността да бяха оправили,там поне милиарди не трябват, а воля и твърди мерки.Сорос и безбройните му организации вече не са фактор,спокойно може да се действа!Обаче излиза,че за властта е по-важен електоратът,който я крепи,а не тоя,който я издържа чрез данъците си....
8
2
 
77
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Нещо за етническата принадлежност на задържаните няма ли да кажете?
7
1
 
55
 
! Отговори
До долния преди 5 години
В други вестници пишат, че са руси шведи, тука що не пише нищо за това?БХК веднага да ги номинира за хора на годината, ама за другата, че тази почти мина и някакси не е честно само за месец и половина.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незабавно законодателно разширяване на пределите на неизбежната отбрана. Така, както бе записана 97-***. Там и "влак" присъстваше!
5
2
 
57
 
! Отговори
Мислеща до Решението преди 5 години
Точно тези тартори, за които говорите им, осигуряват гласовете на същото това правителство. Няма как мафията да си навреди сама?!
4
2
 
32
 
! Отговори
Гюро Кюмюро преди 5 години
Хам тъй де, требе да се брани семейната чест. Само така! Ще им прави забележки... без да се е консултирал със съответните правозащитни организации.
3
2
 
32
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
На кое правителство ? Защото на това което е сега не му пука за хората освен тези които са на хранилка от Бюджета всъщност и тези са на хранилка от Бюджета. Менда каза даваме 1.5 милиарда за Бедните.
2
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче сме *** народ!100 човека гледат и никои нищо не видял
1
1
 
73
 
! Отговори
Решението преди 5 години
Представител на правителството да събере тарторите на всички махали и да им обещае отнемане на гражданството и еднопосочен билет за Индия, ако техните не започнат да се държат така, както повеляват законите на страната и традициите на България!Не може по всякакъв повод да се реагира първосигнално!