Казанлък - градът с туризъм през 4 сезона

Градът на розите става все по-предпочитана дестинация
6

Казанлък беше отличен в категорията "Туризъм, култура, фестивали и традиции" за голяма община по време на официалната церемония "Кмет на годината" само преди няколко седмици.

Антон Каракоев, който е представител на общината, коментира в студиото на "Денят ON AIR", че градът се развива много добре и спечелената награда е напълно заслужена. По думите му това се дължи на обновяването на града в последните години, на подобряването на инфраструктурата, развиването на туризма и достъп до всички туристически обекти.

Каракоев допълни също, че екипът от общината работи много усилено за привличането на нови туристи и обясни, че именно израстването на Празника на розата във Фестивал на розата, който продължава почти месец, е една такава стъпка, с която успешно чрез туристически агенции Казанлък привлича голям брой посетители.

"Казанлък има вече четири сезона в развитието на туризма", каза Антон Каракоев. Той беше категоричен, че има голям интерес към цялата програма на града през годината и разкри, че продължава работа на учените за нови открития, които пък да доведат до още повече туристи.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платена публикация.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Градът в който винаги ще се намерят нови части за Калашник, даже и зимно време за лов на мигриращи птици.
1
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
smotan grad