Биткойн разрив: Мъж пребит с тръби, съмнява се в... съдружник?

Маскирани нападнаха 32-годишен мъж в Гоцеделчевско
7 дек 2018 18:45,
34
Биткойн разрив: Мъж пребит с тръби, съмнява се в... съдружник?
Снимка: архив Нова тв

32-годишен мъж от Гоце Делчевско беше пребит с метални тръби. Самият той твърди, че поръчител на побоя е бившият съдружник, с който доскоро копаели за биткойни.

В момента пребитият е с контузии по краката и ръцете и се лекува в дома си.

Илия Ламбрев се скарал със сътрудника си заради съмнения за кражби. Последвали палежи на коли и къщи, както и кражби на машини за криптовалути за хиляди левове.

В четвъртък вечерта Илия се прибира и паркира автомобила си пред дома си в село Мосомище. Тогава в гръб го нападат трима маскирани.

"Побойниците се бяха скрили зад паркиран джип. Първо ме напръскаха със спрей, единият ме хвана отзад и започна да ме души, а другите двама започнаха да ме удрят. Идея си нямам колко време продължи. Сестра ми се показа от терасата и се развика и ме оставиха. Биха ме с железни палки", разказва Ламбрев пред Нова тв.

Той е убеден, че побоят е поръчан от бившия му съдружник Крум Кондов.

"Няма такова нещо, аз съм IT специалист, а не поръчител на пребивания. Бях си у нас при семейството. Имам десетина камери за видеонаблюдение вкъщи. Може да се види къде съм бил, да ми се провери телефонът. Не поръчвам хора и не знам как стават тези неща, нямам и такива контакти. Моите контакти са в IT сектора. По цял ден съм пред компютъра", настоя Кондов.

Допреди година пребитият Ламбрев и обвиненият от него като поръчител на побоя Кондов имали общи машини за копаене на биткойни и заедно добивали криптовалута. След време се скарали и приключили партньорството си.

"В един момент се усетих, че краде от мен. Отбиваше половината от моите машини да работят за него. И оттам се разделихме и многократно се е заканвал, че ще ми навреди. Даже ме е заплашвал по телефона, че ще ми стъжни живота", настоява обаче Илия Ламбрев.

След заплахите към Ламбрев започнали да му се случват инциденти. Някой стрелял по колата му 5 пъти, след това запалили автокъщата му, а после изгоряла и вилата на баща му. Стигнало се сега и до побоя.

От прокуратурата в Гоце Делчев заявиха, че разследвания по всичките случаи се водят, но виновен все още не е открит. Доказателства срещу Кондов също няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
по3драв от Австралия преди 5 години
Не си час с някой неща. Уолета също му го имам. Уолета е в акаунта му в който уоркарите му пращат койновете. Така работи вируса. Има и уолет но внася изкопанато в акаунт в някаква платформа в която държи уолета.Говоря ти за вирус а не за купуване на койни за лична употреба. Не ги разбираш нещята явно, нито си виждал подобен вирус още по малко да си дебъгвал и разбивал. И още много интересни неща съм правил, но едва ли ще вденеш, запиши си на компютърна грамотност 1во ниво
27
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 5 години
До по3драв от АвстралияТъкмо да ти повярвам и то какво се оказа..жалко, че криптопортфейлите нямат пароли, а частни ключове, които се генерират при създването на двойката ключове, няма нещо, което да може да разбие частния ключ, няма начин и да се смени. Можех да повярвам, че е *** да си остави частния ключ някъде да го видиш, но с това,че си сменил паролата изби рибата
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидни, никой не копа с Нвидия ;)) Толкова ги знаеш нещата явно ;)))Сега АТИ ще си намалят производството и все пак ще свалят малко цените и съвсем ще закопат Нвидия ;))А ако си мислиш, че там няма такива работи, поослушай се и може да подочуеш, че Тръмп отвлече дъщерята на собственика на Huawei ;))))Което си е достъа грубо де ;)))) Сега едва ли някога някой ще е в състояние да гарантира сигурността на семейство Тръмп. Може да е след десетилетия, но ще дойде... Китайската мафия не прощава...
25
1
 
7
 
! Отговори
по3драв от Австралия преди 5 години
Преди 2 седмици писахте че бит конЯ е паднал на 4000$, е днес е вече 3200$ и отива конЯ у рЯката.Добрите времена бяха за производителите на видео карти, сега остава и те да почнат да се млатят с тръби, примерно излизат китайците от фабриката на НВидия и пребиват работниците на АТИ.А инъче аз лично преди 3 години извадих паролата от вируса на един българин, който заразяваше торенти в БГ пространството. 1 седмица дебъгвах вирусчето и влязах в портмонето му, имаше 0,6 конЯ. Смених му паролката
24
0
 
6
 
! Отговори
айде пак преди 5 години
Тези АйТита ли са, за един приятел питам.
23
1
 
4
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
тоя на снимката е точно душен и бит с желза. да. и сашка ганева е профецор. нова лелевизия.
22
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
да не са копали бит койни в местното казино тарикатите. и да са накопали само за един бит?
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двама души чета , трима чета с предател . Те това сме .
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19Най голямата измама биткойна.поредният инструмент за управление на масите , но неуспешен според мен...криптото няма да успеят да го наложат сред масите по никакъв друг начин, освен когато въведат безусловният базов доход, който ще бъде именно в крипто (но не сегашното) но "държавно". сегашното крипто 95% ще бъде занулено в рамките на 1-2 години
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До компотаайде биткойна да отива към зануляване-лятото догодина ...
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най голямата измама биткойна
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баламите се наиграха с тия жетони-метони дето им викат койни-мой и.Сега ще има много бити и евани, да знаете!!!А оня отдолу дето бил зазимил копачките в чакане на по-добри времена щеима мнооого да чака........ та чак до края на живота си.Това им обичам на провинциалистите, професионални балъци по рождение.ЖеУезни сЪ.
16
1
 
3
 
! Отговори
varg преди 5 години
Така е по агитките
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бит койн, бит авер.
14
1
 
5
 
! Отговори
Ясноввидец преди 5 години
До Баба ВангаБит кон ке струва цело имане!-ке струва, ако Тълпата повярва, че "ке струва", демек ако продължава да е Т-ъл-ПАа инак, кво ке струва, нищо - гасиш мониторя - нема пиксел, нема гявол... то сичкото било илюзия ***, вангелио...викат му- "растеж на бит коня" сиреч - да впрегнеш дългия камшик и бай, бай по тоя кон и он ке хукне в галоп, па ке наскачат лапетата в движение по хвърчащата каруца, а ти пак - бай, бай с камшика и оти ке дръпнеш юздите накъсо и ке изпопадат сите прости..
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там си е направо талибанска работа, в този район е пълно с турци
12
1
 
12
 
! Отговори
компота преди 5 години
айде биткойна да отива към зануляване
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пребиткойни
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е бит с тръби, а с койни
9
4
 
11
 
! Отговори
Баба Ванга преди 5 години
Бит кон ке струва цело имане!