Засилени проверки: КАТ ще дебне пияните водачи

Акцията ще продължи до края на тази седмица
10 дек 2018 21:37,
16
Засилени проверки: КАТ ще дебне пияните водачи
Снимка: Архив, Булфото

Пътна полиция започва проверки от днес за контрол на водачите на моторни превозни средства за шофиране след употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози, информираха от МВР.

Операцията е по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL.

Проверките ще продължат до края на тази седмица - 16 декември.

Целта на акцията е да се обърне внимание на водачите на моторни превозни средства, че управлението след употреба на алкохол или наркотични вещества е изключително опасно и е недопустимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги съм знаел че КАТ ще влязат в ,,пътя''. В тях ми е надеждата за излизането на България от БЕЗПЪТИЦАТА.
10
0
 
2
 
! Отговори
Има логика преди 5 години
Атакисти или дрогирани или пияни !
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТ може да започне проверките си от КАТ щото е по логично вълка е в кошарата няма смисъл да се търси вън !!!
8
0
 
5
 
! Отговори
Спас преди 5 години
Какви проверки? Вчера се връщам от Балкана около Велико Търново и за 230км нито 1 патрулка нямаше?!? След студентски празник можеше малко по-сериозно да се подходи, но уви.. Започнете.. те повече вече изрезняха, че и ефекта от психоактивните вещества изчезна
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно, едва ли ще откриете по-елементарно същество от милиционера. Ония ден ми писаха 3 акта(на 6-ти Декември) и никой не се сети да ми честити именния ден.Още се смеем с адвоката ми на актовете, като най-изпипания има 7 основателни причини да отпадне в съда. Което не знам как ви звучи за АУАН от 2 реда... ***, поне да им правят някакво обучение! То срам и позор, от нашите пари им плащаме заплатите. А сега - акция. Няма лошо, пишете, пишете...
6
4
 
2
 
! Отговори
м даа преди 5 години
според мнозина от вас , като ви спрат и ви пишат без да има нарушение- така ли да ги разбирам коментарите , че "ще си напазарят за семействата". Мен в БГ са ме спирали 2 пъти , единия път в явно нарушение и дори така не са ми търсили ни пари ни рушвети.Тука всички все примерни шофьори и все пари давате, и все някакви 20 лв си сменят собственика.
5
0
 
2
 
! Отговори
Митко Мигача преди 5 години
Дядо ми беше катаджия, баща ми е катаджия, ще стана и аз катаджия. Ама баща ми каза първо да се науча да махам с палката и да се науча да пиша културно. За актовете.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за денонощно пияните и дрогирани ченгета, занимаващи се със всевъзможни престъпления, рушвети, ***, дрога, оръжия, обири и какво ли още не, както примерите са безброй много, за тях кой ще дебне. Или тази седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени некадърници, ще гради имидж на гърба на 10 процента честни и доблестни полицаи,които изнемогват от престъпниците около себе си.
3
5
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Поредните европейски глупости ! Какво значи европейска седмица за засилени проверки срещу шофиране в нетрезво състояние ?А, като мине тази седмица вече ще може да се шофира пиян или надрусан, така ли ? Това ми прилича на петилетките по време на комунизма. Или като ленинските съботници ....Всъщност по какво се различава Европейския съюз от някогашния Съветски съюз ?Ако има разлики те не са в полза на днешния съюз. Факт !
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Проверките ще продължат до края на тази седмица - 16 декември."Това трябва да е коледния бонус за КАТ.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охоо, пил си. И кво прайм ся? Празници идват и катаджията е човек, и той трябва да напазари за близките.