Рецидивист уби мъжа, който го вкарал в затвора

Посякъл го с брадва пред очите на жена му, която е инвалид
Обновена: 23 дек 2018 14:43 | 23 дек 2018 13:48, Нели Христова
131
Рецидивист уби мъжа, който го вкарал в затвора
Снимка: Pixabay

82-годишният Димитър Беров е бил убит пред очите на съпругата си Елена в събота следобед. Той е бил посечен с брадва от рецидивист, който тъкмо излязъл от затвора.

Ужасяващата сцена се разиграва към 15 часа, съобщават от областната дирекция на МВР Враца. В дома на възрастното семейство, в село Вараняк, нахлува 39-годишният им съсед Николай Димитров, който бир пиян и въоръжен със секира.

Неканеният гост замахнал с брадвата няколко пъти, като при един от тях буквално разцепил главата на стареца. Нанесъл и няколко удара в тялото на жертвата.

Мъжът се нахвърлил и срещу бабата, която е инвалид с два отрязани крака. Започнал да й бие шамари и я изнудил да му даде скатаните от нея 1600 лева. Преровил и цялата къща за за още пари, а преди да си тръгне, взел телефона на жената и заковал прозорците, за да не извика Елена помщ.

Тя обаче се свлякла от количката и буквално по корем, като си помагала с ръцете, успяла да излезе навън и се развикала. Съседите й я чули и като отишли да видят какво се случва, се натъкнали на ужасяващата гледка.

Убиецът е с дебело криминално досие за кражби и грабежи. Последният път бил осъден, защото задигнал пари от Димитър Беров. Наскоро излязъл от затвора и решил не само отново да ограби стареца, но и да му отмъсти, задето го е вкарал зад решетките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
7
 
39
 
! Отговори
Бабангида преди 5 години
При ГЕРБ е така!Кражби, безхаберие, безсилие, беззаконие, шуробаджанащина и некадърност, са основните качества на ГЕРБ!Всички разбрахме вече какво не е ГЕРБ! ГЕРБ е упадък! Заради тях ни се смее цял свят и не ни искат никъде. Срам и позор за България! Всичко може да бъде поравено, само един парламент пречи! На ГЕРБ!
53
1
 
47
 
! Отговори
Моля, моля преди 5 години
За ромите само хубаво или нищо. Освен, че са електорат са също и бъдещи пилоти на хвърчащите каруци, които си купуваме. Щото то нероми скоро няма да има в БГ.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 60 Селски бек, значи след това( след ШЗО-то в Плевен от 45 дни новобрански център) служих още 10 месеца в секретно сухопътно поделение на Боровец до град Варна.Кое не разбра, ***?
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от 62 Викам му на единия..Не се шегувам не го знам как се казва само съм го виждал в квартала. Ченгето не ми вярва и ми вика: Дай си личната карта.Нямах лична карта и заради тоя ме прибраха в районното за 1 час и платих след това 50 лева поради липса на лична карта, а тоя да се окаже ч ее бил бивш затворник.Това всичкото става преди 7-8 месеца, но наскоро го прибраха пак в затвора, понеже преди това имаше условна. Дано не го изкарат поне 5 години бoклука му с ***.
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един в квартала познат на пияна глава и двамата( то затова и се качих при него) се возим из града и спира на OMV, аз слизам влизам в бензиностанцията, поръчвам си бира за изтрезняване към 2-3 часа след полунощ, а оня да вземе да зареди догоре колата и да избяга с колата без да плати. И Идват след малко ченгетата при мен и ме питат" Кой е тоя дето избяга"? Викам им един познат от квартала, но не му знам името"И те: Ти шегуваш ли се с нас? Гледам ги и не мога да повярвам че ми задават тоя въпрос
49
1
 
1
 
! Отговори
Селски бек преди 5 години
До 50Значи не си служил.
48
1
 
36
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Това съдии,прокурори,полицаи всичко взима бонуси за завършени дела.Човека обран и свидетелствал за да го осъдят,но след присъдата никой не го защитава от тоя дето е излежал наказанието.Отчитат се бройки дела за да се взимат заплати и бонуси.Това е реалността в БГ.Излежава излиза на свобода и убива свидетеля.А тези дето имат пари пращат убийци още докато са в затвора.Обаче бонуси сега пак ще вземат за този случай,защото е разкрит!Това,че няма превенция и защита на потърпевшия не се брои за минус!
47
7
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
До Анонименкакво общо има демокрацията в случая?а как е при не демокрацията?
46
4
 
18
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Оф,пак ли е ром или този път не е ром-не може да бъде ,само ромите правят таквиз работи,нали? Калпава държава ,която не може да се разбере с едни кокошкари ,камо ли какво остава да се разбира с олигархията и техните престъпления.
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още един добър пример за впечатлителни безоблачни семейства с високи възможности и ниско мислене да се позабавляват ксто снимат не само като фашист и расист, а и като як бг рецидивист. направо да се излеят във восък за прослава на върховете на България. Боже, опази
44
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При демокрацията е така... И още престъпления ще има... Много...
43
1
 
23
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Браво, вижда се, че наказанието е изпълнило целта си. Сега ще го издирват ли 3 години безуспешно?
42
11
 
4
 
! Отговори
Оцелял българин преди 5 години
Господ да убие Драгалевския Ай дук,за туй що държавата изкорми и докара ни до тук! И Сашо Нереза!
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селски бек, в ШЗО 1999-та бях мияч на чинии 3 седмици отначало и не ходех на упражнения за маршируване и да бъда невален. Никой не ме закачаше, защото ставах в 5 сутринта за да посрещна храната от кухнята. Войниците се наяждаха до 7.30 и аз до 11 часа бях волна птичка. След това до 1 часа следобяд измивах чиниите с още 3-*** човека на 300 човека и чааак до вечерта в 7ч. .Изкарах си половината новобрански център от 45 дена фриййстайл, брачед. След това за 2 седм. се научих и на маршировка.
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега забелязах, че думата дори не е "рецедевист", а "рецевидист", което е рекорд от грешки за една дума.
39
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До един къде постояно плаче да излезем от ЕС и НАТО. Стига рева бе човек. Сега границите са свободни. Бягай на изток към Ориента кам Африка. Опитаха много с присъди и избягаха успешно от тук.
38
0
 
21
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
А после се оплаквай,давай жалби и свидетелствай в БГ.То хубаво ще го осъдят,а после?!!!
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Христова, "рецедевист" е несъществуваща дума... Освен, ако не смятате, че е нормално да има толкова граматични, пунктуационни и изобщо правописни "рецедиви" в статиите на този...новинарски сайт.
36
0
 
8
 
! Отговори
Селски бек преди 5 години
До 38В ШЗО си чистил кенефите по заповед на Урко.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безоблачните с-ва срам за България.Сма койбти гледа, щото нсшЯ човек еголяяяявм човек, най.