Тиха нощ, свята нощ... България празнува Рождество

Вижте празничната украса в някои от българските градове
Обновена: 25 дек 2018 07:13 | 24 дек 2018 23:00, Красимир Ангелов
36

София. Снимка: Булфото

Бъдни вечер е – най-святата и прекрасна нощ през годината. Християнският свят е потънал в трепетно очакване на новината за раждането на Божия син.

А по традиция ние сме се събрали заедно с най-близките си и любими хора. Малко преди всички да седнем на празничната вечеря, отрупана с нечетен брой постни ястия, екипът на Dnes.bg ви предлага да се порадваме заедно на коледната украса в някои от големите ни градове.

Насладете й се заедно с любимите си хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Поп-икона преди 5 години
Хайде, верващите, вервайте здраво, че не остана време - трябва да ви доят.
15
1
 
6
 
! Отговори
Име - Присмехулник преди 5 години
доТангра-IYI: юсуф в случая не го играе рогоносец. има си йерархия във всяка, айде да не е точно религия, а древнопървобитни обичаи. дори при повечето народи, които приеха истанбулската - жените са доста след козите. по жерархия. и може би с право! като гледам какви ги върхста меркел, поптодорова, сталинка, габриел и други, такива...
14
2
 
6
 
! Отговори
Име - Присмехулник преди 5 години
някой пак се възбърза да ми сложи минус без даизчака събитията.за да се покаже, като "добър" наработодателя си. нека да е жив и здрав, за да продължи да тормози честните мнения c еврейската цензура, на която желая да ме разпъват повече на кръста си! не, че пак ми се преражда, де... :-)))
13
2
 
7
 
! Отговори
Име - Присмехулник преди 5 години
моят отговор е - не! всеки трябва да живее заради живота, който ни е даден от нашите родители. а те са точно толкова лоши, колкото и ние ще станем, или не. изборът си е наш, а "божата работа" е друга тема. умирането е лесно. животът е предизвикателство, а вечността - скука на трапец...извинете ме за дългодумието. празнуването е най-важният показател на празниците :-))) всеки, както го чувства. накрая по това ще бъдем оценени. от онези, които са останали да ни (за)помнят!
12
1
 
9
 
! Отговори
Име - Присмехулник преди 5 години
рождението на всеки от нас е един твърде шумен процес, но и забележително явление. явление, което наричаме поява на нов живот, свързано с толкова много надежди и мечти. а от този нов живот какво ли може да ни сполети? никой не се появява ТУК с вградена цел в живота. но целта, придобита от Живота, при някои остава и след смъртта. почти всички искат да са безсмъртни, но фалко изпя в една от своите песни въпроса: "трябва ли все пак да умра, за да живея"?
11
1
 
15
 
! Отговори
Шенол преди 5 години
Честит празник на всички братя християни! Бъдете живи и здрави!
10
1
 
11
 
! Отговори
Име - Присмехулник преди 5 години
Бъдни вечер е! желая на всички (дори на онез, които ме мразят) последващи дни на спокойствие и самооценка. на екипите на изданията, които трябва да са ни трето око (вкл и на днес.бг) - Здраве. и да не са толкова зависимиот оптическите илюзии, повлияни от парите. оглеждайте се повече в Бога, отколкото в Мамона. Весели Праздници!
9
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоша поличба за *** ***, ураганен вятър издуха русофилската елха на площад Света Неделя. На Фандъкова и се отваря много работа на връх Коледа да спасява русофилcкия тотем.
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попът ще ражда от хомо-връзка! Вазелин-илач за кукарач!
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За българина Коледа е да заколи прасето и да го изплюска.До там се простира духовността му.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божия син кога ще дойде да избави Тикволандците от крадливите ГРОБ ?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 10Много хора мечтаят за това май :D
4
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и Коледа - смех.Коледа винаги си е бил Американски празник.Българинът дори не знае на коя страна се пече пуйката.
3
3
 
14
 
! Отговори
Само бате Бойко ! преди 5 години
В София вятърър събори всичката украса.Слава на ГЕРБ !
2
15
 
17
 
! Отговори
Тови преди 5 години
Рождество на кого? На оня, дето нито той, нито майка му са знаели кой е баща му и са измислили версията за непорочно зачатие от светия дух! Безсмислена версия. Безсмислена като всяка религия. И има още хора, дето вярват, че девствена жена може да зачене. Ето до къде ги водят религиозните небивалици.
1
9
 
31
 
! Отговори
Евангелие на 21 век преди 5 години
За българина думата празник отдавна е кух звук, изпразнен откъм духовно съдържание. Хората гледат да хапнат, да пийнат, да врътнат някое филмче и най-вече да се наспят!!!