Млади "мутри", с автомати, в джипове... из улиците на Асеновград

Автоматите били бутафория, снимали аматьорски клип към песен
Обновена: 3 яну 2019 17:44 | 3 яну 2019 17:30,
96

 

Мъже, провесили през прозореца на лъскави джипове и с оръжия в ръка, изкараха акъла на асеновградчани.

Още по темата

За кратко време клипът на Симеон Добрев обиколи социалните мрежи.

"Интересни кадри с калашници от улиците на Асеновград", пише той.

От кадрите се виждат два бели джипа, от предните прозорци на които стърчат от кръста двама младежи. Те са с автомати "Калашников", а между двата бели джипа се движи луксозна лимузина. Зад нея пътуват още два леки автомобила, като от клипчето не става ясно дали возещите се в последните две коли са свързани с младите мъже.

Случилото се предизвика оживени дискусии във Facebook. Според някои потребители случващото се е истинско безумие и явно полицията спи. Други обаче коментират, че двата бели джипа и мъжете с автоматите участват само в снимането на видеоклип към песен.

На 112 били подадени много сигнали и полицейска патрулка в крайна сметка спряла за проверка джиповете.

"Младите мъже са от Асеновград. Участвали в снимането на аматьорски клип към песен. Те са установени и са били предупредени. Автоматите в ръцете им са играчки", коментираха от полицията в Пловдив.

За случката ще бъде уведомена и Районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да идете на Хаваи или на луната знам ли дето вие кеф ние редовните хрантутници на тия вид услуги ще ви храним цял живот честита нова година на целия си екип описвали срокове на договори пита се само се са НАП и ДАНС време е да минат че ако не минат ние ще ги пратим гарантирано е
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама сега се радват на процента от заплата честита нова година А 1 ловеч
57
3
 
28
 
! Отговори
ДО 56 преди 5 години
Ти глупав ли си по рождение или си си такъв .Закона пази Гражданите . Поздравявам МВР България - преди малко изтече Новина че тези *хора* са задържани за 24 часа в Асеновград , и прокуратурата е повдигнала Обвинение за Едро Хулиганство . Ако искате снимайте рап и поп клипове по пътищата без да предупреждавате Властите - ако беше в ЕС , Русия или САЩ , щяха да ги застрелят на място .
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Botoточно полицията в Асеновград има 18 ( осемнадесет ) свободни/незаети/търсещи се щатни бройки за полицаи. Налични са 2 патрулки с 12 полицая.Та не си прав.
55
2
 
1
 
! Отговори
45 преди 5 години
До 8866Ти няма нужда нищо да доказваш за себе си. Самохвалковци много.Друг някой да каже нещо добро за тебе.Примерно, колко биха гласували за тебе?
54
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До emigrantГлупости на търкалета.Глоба може - за опасно шофиране.Другото за какво? Какво са направили?Няма закон, че е забранено да снимаш рапклипове с оръжие.
53
0
 
3
 
! Отговори
8866 преди 5 години
Ако бяха истински и бяха стреляли щеше да има шум за известно време и "о господи" тип реакции и щяхме да свикнем. Иначе как се стига до положението в което сме
52
0
 
7
 
! Отговори
ЕмСи рапър преди 5 години
До МНЕНИЕЕ те това са чакали за да го снимат.Истинска жандармерия да ги просне.Така се гради имидж.После албумът щеше много да върви.
51
0
 
12
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Защо не е изпратена Жандармерията да ги просне на земята ?
50
2
 
17
 
! Отговори
emigrant преди 5 години
никакъв ред няма в тази държава!в нормална страна, тези ка.лъ.фи щяха,или да бъдат застреляни, или най-малкото глобени и натикани в панделата за известен период!
49
4
 
2
 
! Отговори
8866 преди 5 години
До 45Точно пък съм си добър материал и 100% мога да го докажа - да! трудно ще е да се измери в днеса колко жалко ще е ако се опитам да се доказвам, а и нямам намерение, но да точно от позиция на опит и обществено доказан морал си говоря, фрустрацията от наблюдаваните глупостите е стигнала до ниво презрение, което за съжаление е заслужено. Но племето си иска идеалния човек въпреки че никога не го избира.
48
1
 
10
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Полицията и 112 до последно отричаха че има сигнали за терористична атака в Асеновград .Добре че се намесиха социалните мрежи за да няма пострадали хора .Какво се случва с МВР България в България ?
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат да са кат премиерчето
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом се снима някакъв музикален клип, де е Ценко камераджията?
45
3
 
17
 
! Отговори
Boto преди 5 години
Факта, че някой може да кара в град така и полицията да разбира от граждани или след като е разбрала чак след 3 дена да направи проверка е потресаващ.Не стига, че имаме повече тюфлеци от Ню Йорк на глава на населението пък и нищо не става от тях. Тва жив полицай да не можеш да видиш днешно време.Какъв Шенген какви 5 лева.Добре в случая са играчки ама ако бяха истински какво правим? Ако бяха тръгнали към училището да пострелят малко? В нормална държав 4 преки нямаше да минат преди да ги спр
44
13
 
3
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Руското оръжие е зле направен *** делан с теслата.Ако замеряш някого с него ще е по-ефективно отколкото да стреляш.Русия да го ду.а изостанали и прос.и скотове!
43
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8866не знам защо такива като тебе се вживяват в ролята на добрия материял?Ти с нещо доказал ли си, че си по добър от ББ?Ми не.Ами ако вместо ББ българите бяха избрали ТЕБЕ - ДОБРИЯ материал, дали нещо щеше да е по-добро?Ми не.Така, че що се заблуждаваш, че ти си добър, пък другите лоши?
42
0
 
10
 
! Отговори
георги-никола преди 5 години
Докато слушате музика-гаврата на гери-чалга , ани-рап и давате пари на тарамбукаджии такава ще е държавата. Дъщерите ви искат да са златки, а учениците ме сдухват и мен с колко са "знаещи" .. навремето на тази възраст играхме футбол и не знаехме баш какво пеят ъпсурт ... ъъъ пардон рапират
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дълбоката провинция е разграден двор.Селя..жители вилнеят като полудели.Надрусани и пияни до козирката.Версията на Митьо-зъркелите има във всяко село и колиба.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен37Кое това бе?