Купон с марихуана вкара... 21-годишен в ареста

Спипали младежите след оплакване от съседи в Горна Оряховица
4 яну 2019 13:00,
33
Купон с марихуана вкара... 21-годишен в ареста
Снимка: архив "Булфото"

Полицаите от Горна Оряховица иззеха наркотични вещества при "визата" на купон в града.

Още по темата

Снощи, в 22:40 ч., патрул се е отзовал на сигнал за нарушаване на нощната тишина.

На адрес в железничарския град униформените заварили група младежи, а от жилището се носела миризма на марихуана.

В 21-годишен мъж от компанията е намерена и иззета свивка, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана.

Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Антиполицай преди 5 години
Леле леле хванаха боса на най-големия Горнооряховски наркокартел с една цигара трева, на всичко отгоре недъгавите и неграмотни журналисти направиха тази смешна новина обществено достояние браво за друго няма какво да пишете, и за анонимния колега данъци за *** има от поне 10г поне в София и е към 4800на година друг е въпроса нап защо нищо не прави.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за качеството на продаваните наркотични вещества го пиша по-долу за тези, които не са информирани, че реално не малък процент от смъртните случаи при наркоманите се дължи на "***" смесени с наркотиците - чувал съм дори за тебешир...
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марихуаната и другите наркотици са нелегални, за да може продаващите да не плащат данъци. Същото е и с прос_титуцията. ... не че им пука за наркоманите и жриците... Освен това ако са легални тези неща първо прости_тутките ще минават медицински преглед редовно, както между другото са правели още дори в древен Рим, второ цените ще паднат, защото сега в цената влиза и "такса опасност" и трето качеството на продаваните наркотични вещества ще се следи от някакви органи...
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма новина .Мега престъпник е ученика с една цигара ,смяяяях.Явно полицията там хептен са я закъсали с отчетността щом се занимават с такива глупости .
19
0
 
5
 
! Отговори
25 годишен преди 5 години
Най-обичам със зелена дама да остана сам в ноща и Боб Марли да ми гали слуха, ах с тази зелена дама ще остана докато ни раздели смъртта... и докато последния пушек не излезе от бонга не признавам ни Донка ни Бонка...
18
0
 
15
 
! Отговори
pipo преди 5 години
Само в България за трева влизаш в затвора като все едно си пренасял 100кг кокаин. В половин Европа това е легално нещо, но тук управниците са пълни иди0тi.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато попитали Ал Капоне кои са били най-добрите години на мафията той отговорил: `Когато беше сухия режим. Тогава направихме най- големите пари.`Защо се чудим, че у нас е забранена тревата?
16
1
 
12
 
! Отговори
Косю преди 5 години
в европейския парламент сигурно половината са на кока
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами това е положението дами и господа.Родната полиция ни пази!През това време убиват някой дядо за 20 лева или мафията си прави нещо друго, но то не е важно. Важното е да заловят тинейжъра с единия грам и да отчетат дейност.
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май няма друга държава в Европа, пък и по света, където населението е толкова просто. А имат един куп роднини на запад. Там всеки пуши и никой вече отдавна не им обръща внимание.
13
3
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Тцъ, след 22 ч! Има си закон, трябва да се спазва! Най- мразя, някакви пиянски вечеринки или келешки изпълнения, нарушаващи спокойствието ми! Човек иска след работа спокойствие в собствения си дом. Простотия до шия....Има си заведения, там си е мястото за шумни компании!
12
1
 
31
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Една свивка (пффф хахаха) от опасен наркотик тип билка е станала цяаала новина, ангажирани са били полицаи, цяла една нощна смяна на няколко служители и пазители на реда е отишла по дяволите. Всички разходи по изземането на опасното вещество биха били достатъчни да се купи храна на цял приют за деца без родители за поне едно денонощие... Хората са *** и докато билки осигуряват препитанието на цели милиционерски семейства, все ще сме за смях.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това сериозно ли е новина? Вече в по-голямата част от Европа не е легално, но се толерира? Че даже и в Грузия..Милицията да се занимава с малко по-сериозни проблеми, които мисля, че мъчат държавата
10
1
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
До ТHE Патриоттопих ги щото вдигаха много шум и не ни оставиха да спим,аз дори не знаех че пушат марихуана а и не ми дреме дали пият или се дрогират но ме безпокояха със шум прекалено късно а и не само мен и другите ни съседи,иначе и аз си пафкам тревичка ако бяха почерпили щях да си спинкам добре вместо да ги коладя
9
21
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Съседът е за похвала! Много хора ги е страх да викат полиция заради страх от нагли наркомани. ПОВЕЧЕ ТАКИВА НОВИНИ!
8
6
 
24
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Хвала на такива съседи ,не да се покриват и пазат едни други те се топят и доносничат и сега един младеж ще му се създадат проблеми за глупости ,хванали го с цигарка марихуана!Нямам думи!Селска Бай Ганьовска история!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БГСлед 22.00
6
1
 
37
 
! Отговори
Нормален преди 5 години
Браво на МВР, цял грам трева. Ще ни похвалят в следващият доклад на Евро съюза...
5
4
 
5
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Снощи, в 22:40 ч....Та нали по закон е след 23ч нощната тишина?
4
0
 
49
 
! Отговори
Свивка преди 5 години
Тази новина е дъното. Полицаи заловили тинейджър с джойнт, моментално ги наградете с медали, а ние ще спим спокойно, тъй като очевидно родната полиция успява да ни осигури спокоен живот справяйки се с най-опасните престъпници в държавата.