ПТП край Бяла: Колата на румънци се удари в стена

Поднесла заради падналия сняг, един човек е ранен
Обновена: 6 яну 2019 13:27 | 6 яну 2019 13:01, Нели Христова
15
ПТП край Бяла: Колата на румънци се удари в стена
Снимка: bTV

Румънци катастрофираха на пътя Русе – Бяла. Колата им се ударила в бетонна стена, след като поднесла заради падналия слаб сняг.

На участък със завой и ограничение на скоростта от 60 км/ч водачът е загубил управление и е катастрофирал.

Най-вероятната причина е несъобразена със зимните условия скорост.

Пострадал е един от пътниците, който е откаран в болница с фрактури, но без опасност за живота.

При удара двигателят е изхвърчал в насрещното платно, където за късмет не е имало други автомобили.

От пътноподдържащата фирма са категорични, че вината не е в състоянието на пътя, тъй като чистят от 5:30 ч. сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
АсанкУ преди 5 години
До МимиТурците също
13
2
 
4
 
! Отговори
Питам защо? преди 5 години
Ми те карат като луди за това тази новина не ме учудва. Някой може ли да си представи, с каква скорост са карали тези мамалигари, че чак двигателя на *** им да отлети в насрещното платно ??? Така, че такива изобщо не ги жаля. Хубавото е, че не са утрепали някой невинен. Чудя се, защо българските катаджии не ги спират и не ги глобяват, както това правят румънските катаджии на нас българите в Румъния и то за съвсем дребни нарушения като за настъпана маркировка примерно?
12
2
 
19
 
! Отговори
Mimi преди 5 години
Румънците карат отвратително в България!!!
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ограничението може да е 60 км но при замръзнала пътна настилка и 30 км са много. От 40 години съм по пътищата такава ми е професията и знам че скороста трябва да е съобразена с пътя и атмосферните условия. За да изгуби контрол над автомобила този водач не се е съобразил с нито едно условие. Ако е бил и с летни гуми положението е станало трагично. Такива са много по пътищата. Молете се на Бог да не ви срещнат че ще ви пратят или в билницата или при свети петър.
10
2
 
18
 
! Отговори
дядо Иван преди 5 години
Колата се е ударила на изхода но Русе точно до поделението.Лъжат,че от 5:30 чистят.Снегът заваля в 8:30.В русенско отдавна не се опесъчава защото на никой не му дреме за жвота на хората.Парите за пясък и сол се харчат за скъпи коли и любовници.
9
1
 
11
 
! Отговори
DO 8 преди 5 години
На старите коли , примерно москвич или лада , къде се закача двигателя ?
8
3
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
На повечето съвременни коли двигателите за закачени към шасито, така че при челен сблъсък да се откачат от него, за да не влязат в купето и да наранят пътниците.
7
1
 
23
 
! Отговори
Пътувал преди 5 години
До Анонимен 3Вярно е това, скоро бях в Румъния, навъртях около 800км междуселски и второкласни пътища и не видях НИТО един да кара с превишена скорост, нито едно рисковано изпреварване, или пък неспазване на дистанция.Останах изумен, като ги знам как карат тук. Явно България я имат за Зимбабве.Навремето Тодор Колев пееше "Как ще ги стигнем американците". Аз сега се чудя как ще стигнем румънците...
6
6
 
7
 
! Отговори
О Чудо преди 5 години
Учудва ме, че румънски автомобил не се е врязал в стена от българи ?
5
10
 
8
 
! Отговори
DO 4 преди 5 години
Може , даже и при 20 км/ч . Ще ти дам пример - затичай се , ще развиеш максимално 8 км/ч , и се блъсни в бетонна ограда или стълб - ще ти изкочи мозъка от чутурата .
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"При удара двигателят е изхвърчал в насрещното платно"Въжможно ли е да ти изхвърчи двигателя, ако се движиш със скорост под 60км/ч и се блъснеш? Питам щото нямам книжка и опит, интересно ми е.
3
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите катажии научиха румънците,че тука могат да карат новите си коли срещу дребен рушвет и те станаха от нагли по нагли!Тоя път от Русе насам стана като състезателна писта за тях!Не важат нито знаци,нито закони нито нищо!
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли пътя е бил почистен до сухо и шофьора не е съобразил скоростта? Всички с видео-регистратори да публикуват клиповете си и ще видите как се чисти.
1
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мамалигите карат като за последно по нашите пътища, нормално е да катастрофират! Това са *** и диваци, ние като шофьори сме в пъти по-читави!