Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба

Причината за побоя станали неприлични жестове
Обновена: 18 яну 2019 18:44 | 18 яну 2019 17:30,
289
Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба
Снимка: Facebok

Млад мъж и приятелката му са били нападнати посред бял ден, докато чакат на светофар във Варна.

Инцидентът е станал преди два дни, а за побоя двамата потърпевши алармираха във Facebook.

Причината за жестокия побой се оказали неприлични жестове. Около 14:30 ч. на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и още едно момиче спрели с автомобила си, за да заредят гориво на варненска бензиностанция. Тогава до тях спряла друга кола, в която се намирали четирима мъже.

Докато Ивелин бил на касата, за да заплати за зареждането, мъжете от съседния автомобил започнали да отправят неприлични жестове към Катрин, на които тя отвърнала.

Ивелин се върнал в колата и потеглил, без да подозира каквото и да било. На първия светофар, обаче, двата автомобила се засекли. Едно от момчетата вътре подвикнал на пострадалия, а той избрал да не обърне внимание.

"Каза ми: "Слез да ти сваля очилата". Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях", разказва Ивелин пред "Дарик".

Тогава се разиграло преследване, в което "БМВ"-то подгонило колата на пострадалите Ивелин и Катрин в просължение на няколко пресечки. Отново на бул. "Васил Левски", но вече близо до Регионалната здравна инспекция, Ивелин и Катрин са нападнати докато чакат на червен светофар.

Стъклото на колата било счупено с метален бокс, а Ивелин бил издърпан извън автомобила. Биячите започнали да го налагат с юмруци и ритници, докато не изпаднал в безсъзнание. Катрин също е била ударена. Жената има избити 4 зъба.

След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. Очевидци бързо отправили сигнал до властите, а извършителите са били установени. Оказало се, че четирите момчета, които са на възраст между 20 и 30 години употребяват наркотици. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хайде и ние да се организираме на групи и да почнем да наказваме подобни *** с техните методи. Друг вариант вече няма."То на 40-50 години това се случва по естествен път.
18
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не се разреши ползването на оръжие от обикновените, нормални хора - ще има такива "инциденти".Много ми е интересно на кой "бизнесмен" е охранител едно от л-екенцата?
17
1
 
49
 
! Отговори
Доживотен преди 5 години
Разстрел или доживотен. Никой няма да жали за 4 наркомана
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе никой ли не забелязва селската правописна грешка в заглавието... Аутокорект нямате ли днес бегето? На какъв праисторически компютър без аутокорект ги пишете тия статийки. Вярно само маймуни са останали в БГ, едните друсат, другите се изживяват журналисти.
15
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години имахме такъв в махалата!Репчеше се на всички!Беше посегнал на бащата на един баровец!По едно време изчезна!След време го намериха в колата в едни ябълки на къра,тя потрошена,а той с дупка в челото!
14
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на социализма се живееше много зле и беше голяма криза. Не можеше да намериш дори и едно борче да те пребие на световафар. Ей така за кеф поне.А днес при евроатлантическата демокрация на всички светофари има борчета които редовно бият хората. Ей така си ги сурвакат със боксове и бухалки. За здраве.
13
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да питам адвокат Марковски. В такава ситуация мога ли да ги пуцам тея четиримата .Или трябва да търся други трима на моя старана и дано да си носят боксове.
12
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде и ние да се организираме на групи и да почнем да наказваме подобни *** с техните методи. Друг вариант вече няма.
11
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само публично либене му е майката. Да ги вържат пред общината за три дни с една табела ние четирамата пребихме един и приятелката му + плюс три години обществено полезен труд и няма да си помислят за наркотици и побоища. Няма само да пълним затворите и да ги издържаме.
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и какво правим с тея , оказало се било че вземали наркотици сега не може ли да се окаже че трябва да полежат някоя година в затвора и да им платят едно хубаво обещетение
9
2
 
56
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Абе, така както сте написали заглавието, ще рече, че те са си го просили с неприлични жестове, а то какво било! Хем на тях им отправяли неприличните жестове, хем и бой изяли, и то голям! Ужас! И нека позная, ще ги пуснат срещу подписка, ако изобщо ги и задържат! Тия употребяващите наркотици, де!
8
1
 
44
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Трепане си трябва. Ако пребитият законно притежава оръжие и ги подкара да видим тогава колко ще са бабаити.
7
2
 
119
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извод - когато те обиждат на бензиностанция, не отговаряй, мълчи си, скрий се, или се остави да бъдеш изнасилена. За да може да не бъдеш пребита и ти и приятеля ти. Просто защото някой си решил, че му харесваш. Няма такава държава! НЯМА! Никой не е в безопастност - нито жените, нито мъжете, нито децата. Всеки може да бъде пребит по произволни причини.
6
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи мъже, няма що. Единственото хубаво нещо при тези е, че им варят жито млади.
5
0
 
112
 
! Отговори
PR преди 5 години
Пострадалите със снимки, имена, ЕГН-та. А кои са установентие, на кой "бизнесмен" са охграна?
4
0
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха!Употребяват наркотици!Пиши ги невинни!Такива винаги ги оправдават!
3
6
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо българските плъхове никога не се бият 1 в 1. Винаги трябва няколко да бият един и то с бокс. Голям героизъм. Че и жената пребили, което е толкова мъжествено, колкото и да набиеш възглавницата в къщи. Следващият път се надявам да тръгнат да се отварят на някой с пистолет и да ядем жито на тяхна сметка.
2
4
 
63
 
! Отговори
Кубрат преди 5 години
Няма ли да се спре с тази простотия!? Българи налагат българи. Ке се избием бре хора...
1
2
 
125
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас. В каква държава живеем. На мутри и примaти. Не знаеш от къде ще ти дойде. Всеки ден шофирам и виждам с очите си какви побъркани типове и психари карат автомобили.