Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!

Вебер: По-силни граници, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов
Обновена: 20 яну 2019 18:03 | 20 яну 2019 13:10,
188
Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!
Снимка: БТА

Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа. Това пожела на националната конференция на партията нейният зам.-председател и кмет на Бургас Димитър Николов.

"За мен не е важно кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, а дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че имаме ясните планове да продължим да работим за тях", заяви кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са помогнали на столицата да се развива.

Още по темата

"Днес ние сме изправени пред много силен противник - фалшиви новини и груби манипулации, които се коментират не само от политическите тролове, но и от политически лидери", отбеляза Фандъкова.

Кандидатът на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер направи видео обръщение към форума и заяви пълната си подкрепа за Бойко Борисов и ГЕРБ.

"По-силни граници и по-силна икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов - точно това ЕНП предлага на Европа", заяви той.

"2019 е ключова година на избори - и за Европа, и за България. У вас ще се проведат европейски и местни избори. Това е страхотна възможност да покажем, че ние от ЕНП винаги сме близо до хората. Самият аз произхождам от малко селце в Бавария, което наричам свой дом. Но аз съм, освен това, германец и европеец", коментира Вебер, цитиран от "Фокус".

"Вие, в България, ни давате добър пример. Очаквам с нетърпение да се запозная с бъдещата ви програма и да се срещна с вас, при посещението ми е България като част от европейската ми обиколка", заяви водещият кандидат на ЕНП.

"ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите", заяви пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото", заяви той. "Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години", коментира още Цветанов.

По думите му е много важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори.

"Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет", съобщи Цветан Цветанов.

"Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, "ръка за ръка". Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?", попита Цветанов.

Той заяви, че на местните избори ГЕРБ трябва да покаже сила, идентичност и потенциал. Според него има реална възможност след местните избори ГЕРБ да имат кметове поне още в 30-40 общини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: изборипартиясрещаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
19
 
2
 
! Отговори
Русомраз преди 5 години
Прекланям се пред величието и мощта на Америка!
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин Николов внимавайте щото много ф 16 се разбили .... Неподозирано много !!! Не знам защо това убегна от анализите ви .
39
2
 
29
 
! Отговори
Един преди 5 години
Плашеха, че ако тях ги нямало щели ДПС да управляват, а в момента управляват заедно с ДПС.
38
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само НАТО и ЕС.
37
25
 
2
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
Да живее маршал Борисов - най-големият държавник на Балканите! Величествената машина Ф 16 ще издигне България като водеща военна сила и ще я направи неуязвима за руските самллети! ГЕРБ-САЩ-ПОБЕДА!
36
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде ли не се провалиха , но искат още да папкат маскарите....
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано БСП не тръгнат със скоростта на МИГ 25. Ф 16 скорост 2120км/ч; МИГ 25 скорост 3645 км/ч.
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога повече ГЕРБ!!НИКОГА!
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със скоростта на ф16 прибрахме комисионите от 3те милиарда дето ще изкихаме на вашингтон
32
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как печелят избори щом 90% от коментарите са против тях?
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народът иска БСП. Може и да не е БСП, може Слави и Мая, само де не е ГЕРБ. Сменим ли ГЕРБ и всичко ще се оправи, защото този път няма да е като преди, този път ще бъде по-различо и ще дойдат добри времена. Само трябва да свалим ГЕРБ.
30
2
 
24
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! преди 5 години
Тези имат наглостта още да правят конференции. Да се измитат!!! Веднага!!! Оставка!!!
29
2
 
33
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
ГЕРБ са пълен провал.
28
0
 
26
 
! Отговори
СУ 34 преди 5 години
корумпирани ***
27
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, да свалим ГЕРБ от власт и да изберем нови и ще дойдат добри времена и ще живеем добре!
26
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха и бургаския крадльо се изказа.
25
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А забравихме да споменем видния социалист и олигарха Гергов на които ОПГ ГЕРБ подари 48 000 000 лв от нашите данъци за 3дк дупка във Варна!Така че всички които унищожават държавата от Герб, БСП и дпс да са доволни и да са сигурни че които и да дойде на власт няма да търси сметка за кражбите извършени от предишните, като смятат че все някой от тях ще е във властта! Хора самоубивате са като гласувайте за герб, БСП или дпс, между тях няма разлика.
24
1
 
19
 
! Отговори
ЛЕНИН КАЗА ; преди 5 години
Има един лаф--като си си дал / а--зъ / под наем ще търпиш ! През 2019 г ,ако ще и Карл Маркс да ВИ управлява пак щеше да избере ф-16 и да даде милиардите за все още несъществуваш завод и непроизведен самолет... това е положението --цирка бе ненужен и неможа да скрие ,че сте протекторат от всякъде--- такива патриотизми суверинетети собствен избор са АЛАБАЛИЗМИ --няма такова нещо ! Съвсем спокойно може да си отговорите на въпроса кой ви управлява--видяхте ли как НАЧАЛНИКА става мек и пластичен
23
0
 
17
 
! Отговори
Б2 преди 5 години
До тонкатаИ с нас останалите се гаври, също.
22
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, бъдете разумни и гласувайте за тези, които работят за вас, а не "против" или на инат!И англичаните гласуваха против ЕС на инат, та сега се чудят как да излязат от кашата, която забъркаха. Разликата е, че те все пак имат потен иала от всяка каша, докато ние го нямаме.