Критично е състоянието на детето, паднало в болница

Момченцето беше оперирано, разследването продължава
Обновена: 3 фев 2019 20:52 | 3 фев 2019 20:08, Веселина Йорданова
18
Критично е състоянието на детето, паднало в болница
Снимка: БулФото

Състоянието на 2-годишното момченце, което падна от междустълбищна площадка в родилното отделение на болница "Света Анна" във Варна, остава критично.

Още по темата
Детето е излязло от операция и е преведено отново в реанимацията на здравното заведение.

За съжаление състоянието му остава критично, с опасност за живота. Това съобщи д-р Антон Станев – заместник-директор на здравното заведение, предаде БНР.

"Небрежност от наша страна е нямало, а как се е случило, най-вероятно полицията ще даде информация. Заради грипната епидемия свиждането е забранено, но дали е било на свиждане с родителите си, не знам, с двама души е било", каза той.

По предварителни данни детето е било с родителите си на свиждане в родилното отделение, но засега от полицията не оповестяват подробности по инцидента.

Разследването на случая е под ръководството на Районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
futurehealth преди 5 години
Как е възможно такова нещо!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите е трябвало да предвидят опасността от падане на детето при този парапет, вижда се, че пръчките са с голямо разстояние една от друга. Дано се оправи детенцето.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе не знам, но едно време седяхме до към 12 на улицата без родители. Нямаше проблеми с пияни, дрогирани, педофили, състезатели и т.н. сега ви промиха мозъците че да имаш дете е най-страшното нещо ( и заради това не правите повече от 2). Държите се с децата като с *** и те такива и стават. От край време родителите не са седели неотлъчно до децата както сега искате да са. Винаги за децата се грижеха по-големите деца. Ама сега деца няма.
14
7
 
12
 
! Отговори
Mmmmmm преди 5 години
Абсолютно болницата е виновна!Вижте парапета на стълбището на снимката - колко е голямо разстоянието между вертикалните пръчки. Всеки, който е ходил там, е виждал този парапет.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, морализаторите, я по-кротко!Преди няколко дни прокуратурата какво каза, помните ли? Какъв виновен ви гони?Станало, случило се, непредвидено, няма отговорни. Вероятно придружителите на детето, дано оцелее, ще ги направят най-малко шефове на агенции, посланици..Тихо, ако обичате, да не смутите прокуратурата!
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои хора са нахални, от някои етноси нахлуват най-нагло цели тумби на свиждане.
11
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отговорността е изцяло на БОЛНИЦАТА
10
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Родителска" безотговорност.Не може куче да го водиш вързано да не се изгуби , а дете да го оставиш на самотек.
9
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави детето в родилното по време на обявена грипна епидемия?
8
6
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Словоредът на заглавието няма нищо общо с българския. Ерго, новината е фалшива.
7
2
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Словоредът на заглавието няма нищо общо с българския. Ергономична, новината е фалшива.
6
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички имат вина. Болницата че не е обезопасила мястото, и най вече родителите. Къде са били те и как може да оставиш толко малко дете без надзор. Истина е, че днешните родители нехаят. Всеки ден ги наблядавам как си пият кафетата и бирите, а техните деца тичат по улицата. Има две близначета в квартала на не повече от 6 г. И седят сами на вън до 21:00ч.правят сумати бели и псуват. Къде са техните родители и какво ще излезе от тях щом на 6 г са такива гамени, а след 10 не ми се мисли.
5
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има много разсеяни родители, лично на мен се случи пред спорта зала в студентдки да намеря 2годишно дете, стоях до детето и тъкмо набирах 112, когато долетя изплашената майка, пийвала кафенце на около 300метра. Деца са ,трябва да се пазят, дано го спадят, тъжно е.
4
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всякакви тъпотии има ама. И разстоянието между решетките на парапета на стълбището е над 40 см. Опасно е. Това че е строено преди 120 години не ги оправдава ама то се иска да си стопанин а не ... Да няма пари за заплати и некои прокурор сега да отчете дейност.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетох - Критично е състоянието на детето, попаднало в болницаЗвучи реалистично
2
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И каква е тази болница, в която стълбището не е обезопасено? Първо направете болницата сигурна за посетителите и после казвайте, че не носите отговорност. Има правила за всички обществени места. Предполагам...
1
9
 
47
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Не е виновно детето, нито тези, от болнициата. Виновен е този, който го е гладал в момента, или по-точно-не го е гледал, а си е зярал или телефона, или е зяпал някоя сестра отзад. Много пъти съм наблюдавал и как "съвременните" майки, си ровят по телефоните на масата в кафенето, докато малкото им дете играе на метри от улицата, по която минават автомобили, и въпрос на време е/да не дава Господ/, някое да подгони я изпусната топка, я играчки, между автомобилите, докато майка му клюкарства с прияте