Почина 2-годишното дете, което падна от болница във Варна

По непотвърдена информация е паднало заради небрежност
4 фев 2019 07:40,
31
Почина 2-годишното дете, което падна от болница във Варна
Снимка: pixabay

Почина 2-годишното дете, което падна от болница във Варна, съобщава bTV.

Още по темата


Лекарят борил се за живота му заяви, че то е било с тежка травма на мозъка и счупване на черепни кости, и изрази своите съболезнования на близките на детето.

Припомняме, че детето падна от висок етаж на болницата във Варна вчера по обяд.

Все още не са ясни какви са причините и обстоятелствата около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: детеболницаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Паскалев преди 5 години
На първо място вината е към родителя който не е внимавал за детето и не го е държал за ръката на това опасно стълбище и после на второ тези стълби са много опасни и е трябвало да се реновират по по безопасен начин да бъдат но трагедията стана и сега тепърва това ще правят ще оправят стълби след дъжд качулка но България кой ти мисли се парите не стигат Саболезнование за родителите и нека на детето това ангелче царство му небесно.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката на починалото дете винаги когато вижда майката и бебето,на които е отишла на свиждане,постоянно ще се сеща за злощастния инцидент.Вечно ще живее с мисълта,че е допуснала детето й да си отиде толкова нелепо.
16
3
 
0
 
! Отговори
БГ преди 5 години
До АнонименТи си много зле и си *** до безобразие. А пита ли дали има безопастност в парапета монтиран през 70-те. Ако се беше случило на твоето дете няма да коментираш толко лесно.
15
0
 
3
 
! Отговори
Mi6osp преди 5 години
След решението на съда по случая Московски ще има ли виновни ?
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малко дете за ръката , не се пуска така свободно , жалко за детето но родителите имат вина , каде гледаха в тавана ли
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедното ангелче,дано да е на по добро място.Господ ги дарил родителите с дете,което те не са опазили.Някои хора дават мило и драго да имат детенце,което да пазят като очите си.А тези...
12
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е само грешка на родителите. Всяко обществено място трябва да отговаря на стандарти за безопасност, до най-малки детайли! В България обаче много неща в строителството се правят некадърно и мъгляво, без елементарна мисъл.
11
0
 
15
 
! Отговори
1948 преди 5 години
През 91ва,детето на Ерик Клептън на 4 години падна от 53тия в Ню Йорк. Tears in heaven -една от най хубавите му песни е посветена на него. Имало е две жени в стаята но то е станало за секунди.Казваше се мисля Конър......Случват се такива неща,макар и рядко и мъката е огромна.
10
9
 
16
 
! Отговори
Аз Варна преди 5 години
Били са на свиждане в родилното отделение .Докато майките си обменят информация и са се залисали,детето,оставено без надзор се провряло през парапета и за секунди е полетяло долу. Това е абсолютна небрежност от страна на майката,защото дете не се оставя така даже за секунда.Какво се получи:едно дете дошло,друго -отишло.Сега прокуратурата да се самосизира и да подведат майката на починалото дете попозад отговорност за причиняване на смърт по непредпазливост.
9
4
 
14
 
! Отговори
нормален преди 5 години
Айдеееее,почна се !Какви хора сте вие бе? На колко години сте?КакъвГерб,каква Русия,какъв Боко? Вие сте увредени хора отсега,загубили сте човешкото у себе си.Прав е май професора за ония 80% процента.Как ще живеете от тук нататък с този ,,товар" в главите си бе ,,юноши бледи"???? И прогнозата за времето ли ще политизирате???Болни хора.
8
2
 
23
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Винаги при подобни случаи НК изисква следствие за смърт по непредпазливост,Какъв Герб,какъв Пеевски бе примитивни човече.Ти явно изпълняваш нареждането за 50 поста,за да вземеш някой лев Не вкарвай политиката тук бе,голобради нещаснико!
7
8
 
4
 
! Отговори
Минаващ преди 5 години
До 6: Незнам какво вкарва този с когото спориш, но ти вкарваш политика, каква Русия, кви пет лева???!!!!А за това, гербаджиите нали дойдоха да оправят безобразията, това включва и опасни парапети! Ама май при Боко стават най-големите трагедии и безобразия!
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За секунда да се разсееш и става нещастие .
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кошмар.... Бог да го прости детенцето. А до автора - детето не е било на покрива на балницата, та да падне "от болницата". Малко прекаляват и в други медии, че било оставено без надзор... това е станало за секунди! Без надзор щеше да е да го оставят само вкъщи.
4
7
 
22
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Не вкарвай политика в тази трагедия, руски блядд!Жалко за детето и семейството му.
3
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много жалко...Вчера по новините казаха че прокуратурата на ГЕРБ и Пеевски щяла да започне разследване срещу родителите за небрежност...Сякаш на тях им е малко това че изживяват най-големия кошмар в живота си, а и хората на Цацаров допълнително ще ги тормозят...Няма такава държава
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости!
1
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Душица ,мила ! Съболезнования на родителите . Не искам да обвинявам никой , но според мен такива парапети с отвор при .които може да мине малко дете са недопустими , за болници , училища , детски градини .