53-годишен шофьор загина след удар в камион

Инцидентът е станал край село Арчар
7 фев 2019 13:50,
8
53-годишен шофьор загина след удар в камион
Снимка: архив "Булфото"

Петдесет и три годишен мъж от град Грамада е загинал при пътнотранспортно произшествие край село Арчар, община Димово. Това съобщават от Областна дирекция на МВР.

Още по темата


Инцидентът е станал снощи около 20.30 часа. Лек автомобил "Шкода Фабия" с видинска регистрация, управлявана от 53-годишен водач от Грамада се е ударила в насрещно движещ се товарен автомобил "Даф" с прикачено полуремарке.

Шофьорът на леката кола е загинал. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница. 52-годишният водач на товарния автомобил е тестван с дрегер, пробата не е отчела наличие на алкохол.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един шкодилак по-малко. Сега ще се сетите защо са толко евтини - ламарината е като станиолче, еърбега е като балон от 10 стотинки, а колана е от сезали...
4
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно шофьорът на товарният автомобил е шофирал 1 метър в насрещното, както обикновено и е блъснал човека. Това разбира се няма да се докаже.
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Fake news.
2
7
 
8
 
! Отговори
таи преди 5 години
До Анонименарчар е на аутобана . видин- софия .
1
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като им знам междуселските улички на тези, никога не съм си позволявал когато съм минавал от там, да развия по голяма скорост от 50 км в час. То това тяхното не са пътища а морги. Не са ремонтирани от 40 години. С какъв акъл карат с високи скорости тези нямам идея. Сигурно толкова им е акъла.