Ужасът на една майка: Дете за продан, на 9 години, за булка!

Жената успяла да избяга от своя спътник и да се спаси в полицията
Обновена: 7 мар 2019 09:39 | 7 мар 2019 09:07, Александър Попов
104
Ужасът на една майка: Дете за продан, на 9 години, за булка!
Снимка: Pixabay

Баща е опитал да продаде дъщеря си за булка, като това че е на 9 години въобще не го притеснило. Тя била най-голямото дете в неговото семейство и единственото, което не е от него.

Още по темата
Майката обаче се противопоставила на мъжа си и го напуснала.

Майката и по-малките деца ще бъдат настанени в звено "Майка и бебе", обясни Анна Конукова от Държавна агенция за закрила на детето – Варна пред Нова тв. Част от децата може да бъдат настанени и в приемни семейства.

За опита за продажба на детето стана ясно, след като майката потърси полицейска закрила във Варна на 3 март. Жената е от Добрич и потърсила закрила за себе си и своите шест деца. Според районната прокуратура мъж, с който тя живеела на семейни начала, е искал да продаде 9-годишното момиченце. Целта е била брак.

Сигналът е подаден на 3 март, когато жената от Добрич, която е била обект на домашно насилие, е потърсила закрила за нея и шестте й деца.

"Семейството е живеело в сравнително разбирателство. Имало е понякога конфликти, но не се е стигало дотам тя да напуска семейството. Този път обаче най-голямото момиче трябвало да бъде продадено или са му търсили място, където да бъде извън семейството с цел брак", коментира Конукова.

Това е шокирало  майката, която се е опитала да се противопостави на партньора си. Засега не е ясно къде и на кого е трябвало да бъде продадено момичето.

Майката признала, че "от време на време е имало физическо насилие", според нея не било това причината да се разделят с мъжа й.

Самото дете е притеснено, но то не се е срещало с потенциалния си "съпруг" и няма травми. С всичките деца ще работят психолози и социални работници. Социалните служби пък ще търсят начин майката и децата да бъдат дистанцирани от нейния бивш спътник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
13
 
! Отговори
Диабло преди 5 години
Верни последователи на алах!
30
2
 
28
 
! Отговори
Най-главното преди 5 години
Някой ще потърси ли сметка на майката с какво е смятала да храни децата си, та ги е нацвъкала 6 за по-малко от 10 години, и то не от един и същи мъж?Вместо да ни карат да съчувстваме на безотговорни индивиди, ще ни информират ли колко пари е успяла да измъкне досега тази жена от джоба ни? Платено майчинство и надбавки за 6 деца плюс други помощи?Колко ще ни струва занапред цялата тумба в центрове за настаняване,соц.домове и т.н?Не можа ли първо да завърши техникум и да почне работа?
29
2
 
14
 
! Отговори
Евро Интегриран преди 5 години
... Чакайте да познаем от кой Варненски квартал са ........ "МАКСУДА" .......... ?!?! ...... 1000 процента съм убеден , че НЕ греша ! ............. Ми .............. ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ !!! .... Айде "ИНТЕГРИРАЙТЕ" в едно нормално Общество някакви ей такива ..... "особи" ...... Да видим как ще стане !!!!! .......... Колкото ще "интегрираш" Ислямски радикалисти и фундаменталисти в Западна Европа ............ !!!!!! ........... :) ;) :)
28
4
 
24
 
! Отговори
man преди 5 години
Пророка на една от мирните религии също си е взел булка на 9г, така, че не виждам нищо нередно
27
2
 
13
 
! Отговори
Крумов преди 5 години
Да ги дадат за осиновяване в чужбина, а не пак ние тук да си ги отглеждаме. Имаме си предостатъчно.
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама те ромите продават ли такива русички деца като на снимката?
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи: да бъдат дистанцирани? Пишман търговецът - в затвора и дистанцията е осигурена.Безсилна система, ей!
24
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам защо децата трябва да бъдат разделени и дадени на приемни семейства. Майката търси закрила, вместо да я получи, ще я разделят от децата. Що за ненормални закони имаме?
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека иронизира, мисля. Ако не много жалко.Ако говорим за същия - опитва се да иронизира. Но то държавната ясла е особено нещо - никой не бяга от нея. Въпросът е кой е на нея и защо. В случая с ромите доста хора май не виждат, че държавата не прави никакви усилия да ги отбие от яслата.
22
2
 
20
 
! Отговори
Луди за връзване бол преди 5 години
Това в Индия ли се случи или при нас?
21
1
 
1
 
! Отговори
Мислител преди 5 години
До АнонименЧовека иронизира, мисля. Ако не много жалко.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да чакаш на държавна яслаКато държавата ти дава - що пък не?
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
културните му особености са защитавани от западните НПО-таНай-големите му защитници са родните политици, човек. Удивлявам се как хората още не са го схванали това.
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да има шест деца на тия години. Е необходимо да стой пред телевизора от кревата много време. И да чакаш на държавна ясла.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комитета от Хелзинки къде спиВ този ред на мисли, всичките ни институции къде спят? Айде, на ония от Хелзинки не им плащаме ние заплатите, ама разните му МВР, ДАНС, МАНС, ДАЗД, МАЗД и какви ли не - те къде са, то тия неща да не са от миналия вторник?
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отдавна ми е омръзнало от подобни новини. Всичката пара в свирката, всички мегавъзмутени, за следващите избори пак ще им дадат по 50 лева и толкова. Нито политиците искат да направят нещо (защото това им е електорат, при това евтин и надежден), нито обществото ги натиска да направят нещо (защото го мързи).
15
1
 
27
 
! Отговори
Кина преди 5 години
А купувачите арестувани ли са ?
14
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6 деца!!! Как се гледат 6 деца ако трябва да ходиш на работа?? Стига сте плащали на такива да се размножават ей!
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката се е интегрилрала в живота. Мъжа на семейни начала се прави на фараон, на сводник, на голям мъж. Но го чака съдебна присъда. За сводничество, за насилие.
12
0
 
20
 
! Отговори
В китайския ТЮБ преди 5 години
Хората им обясняват,че са ромки,ама те много белосани и китайците мислят,че са Българки и че тук жените се продават на пазара!