Тежко ПТП: 31-годишна жена загина край Казанлък

Още двама души са пострадали при инцидента
21 мар 2019 08:30, Петя Славова
7
Тежко ПТП: 31-годишна жена загина край Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Тежка катастрофа затрудни движението на Околовръстния път край Казанлък. При трагичния инцидент е загинала на място 31-годишна жена, а още двама души са пострадали, предаде Нова тв.

Пътният инцидент е станал около 07:.00 часа. Загиналата се престроявала с автомобила си за влизане в главния път, но изскочила пред друг автомобил, който я блъснал.

При инцидента са пострадали още двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Със сигурност са могли да я видят о време, ама са били готови да бранят предимството , което им дава главния път , с цената на живота си."Ага. Разгледай снимките, поинтересувай се. Влива се в пътя(1 лента) и после застава посредата на другите две ленти. Натресли са я отзад в ляво и са я изхвърлили от пътя. Баце, ако 3 ленти не ти стигат да се влееш без предимство в пътя с "Опел Корса" - не виждам как може някой да те опази, освен да отцепваме улиците къде ще кара, че да е сама на пътя...
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като е излязла като диво прасе как да я опазиш, цък мигача и юруш в навалицата. Ако не мислиш как да де опазиш не разчитай на другите. Вдичко става, я спирачки я разсейване и ето резултата удар и смърт, мн жалко млад човек.
4
2
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 5 години
Ограничението е 60 км/ч,въпреки че не съм от Казанлък с толкова минавам околовръстното!Ако тоя отзад е спазвал ограничението е щял да има време за реакция и жената дори да е виновна,щеше да е жива
3
5
 
2
 
! Отговори
х преди 5 години
жена шофьор и *** скиор нема
2
2
 
6
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Еййй не внимават бе :( Всеки се има за господар на пътя и стават сакатлъци
1
5
 
30
 
! Отговори
м дааа преди 5 години
Какво да се чудим, аз всеки път като тръгна да вадя колата от гаража и хем съм в малък град и чакам по 5-10 минути- никой не те изчаква, никой не намалява , всеки е с предимство и всеки бърза. Със сигурност са могли да я видят о време, ама са били готови да бранят предимството , което им дава главния път , с цената на живота си.