Нов ад на пътя: Двама загинаха при катастрофа в Сливенско

Трети човек се бори за живота си
30 мар 2019 11:24, Александър Попов
8
Нов ад на пътя: Двама загинаха при катастрофа в Сливенско
Снимка: Булфото, архив

Пореден тежък инцидент е станал тази сутрин на пътя между разклона за село Глушник и село Калояново, съобщиха от МВР-Сливен.

Сигналът за инцидента е получен в 5:57 часа.

Лек автомобил "Пежо", управляван от водач на 28 години, се е движил в посока село Калояново, загубил е управление и е излязъл от пътното платно. В автомобила са пътували четирима.

На място са починали 28-годишният шофьор и момиче на 20 години. Момче на 26 години е в тежко състояние с опасност за живота. 18-годишно момиче е с леки наранявания без опасност за живота. Всички участници в пътното произшествие са от село Тополчане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 5 години
Вярно е, че не знаем нищо за обстоятелствата предизвикали катастрофата! Но виждаме какви са резултатите. Жалко за младите хора.Бог да прости мъртвите. Скоростта убива и няма значение кой на кого е приятел - смъртта е една за всички. Минималното отклонение на вниманието от пътя е фатално . При разрешените от правилника 90 км/ч това са точто 50 метра за 2 секунди. За 4 секунди 100 метра !!! Предостатъчни автомобила да излезе от пътя и да се забие в овраг, дърво или претъркули три-четири пъти.
6
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
За пръв път чувам,че ...автомобил може да загуби управление!!!Сигурно се е скапал автопилота,или дроида,който го е управлявал.Леле,какви модерни автомобили катастрофират по родните пътища,ц,ц....
5
0
 
4
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Ако това е действителна снимка на колата- тези са били без колани... няма как иначе да са загинали при толкова несмачкано купе... каквото и е е - жалко за младите животи...
4
5
 
1
 
! Отговори
Anastasiya Vasileva преди 5 години
Voda4at na avtomobila mi be6e priqtel !!! Ne pluite otrova zmii dolni...vij te se vie mar6i ti "Anonimniq" plah! Neznaete ama prikazvate ! Moje ne6to ili nqkoi da go e prinudelo da izleze ot patq , na men mi se e slu4valo ! Moje da se slu4i I na vas , nqkoi tir da vi vleze na sre6ta izprevarva6t drug tir naprimer ! Da po4ivat v mir zaginalite :(((( i dano drugiqt mi saselnik de se opravi :((
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само така ще се отървем от вредния матрял. Мъж от село български говори ли? Пак са летяли с 200
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естественият подбор работи с пъла сила.. жалко че не е останал жив да живее с стореното
1
3
 
11
 
! Отговори
Teo преди 5 години
Мир на праха на загиналите, ама селския тарикат, като е качил трите моми да беше помислил малко! Сега него нито го боли, нито нищо. Болката е за близките. Дано се оправи тежко раненото момиче!