Четирима отвлякоха 15-годишно момиче в Плевенско

Единият от тях искал да я вземе за жена
21

15-годишно момиче е било отвлечено от четирима мъже. Единият от тях искал да я вземе за жена, но тийнейджърката не била съгласна и успяла да избяга. Любовната ромска драма се разиграла в плевенското село Буковлък.

Докато отивала до магазина, девойката била качена насила в кола и откарана в къщата на единия от похитителите, съобщава Bulgaria ON AIR.

След като близките ѝ разбрали, отишли да я освободят. Помогнал и кметът на селото, за когото ситуацията не е непозната.

Отвличането се е превърнало в ритуал, при който близките на похитителя уговарят момичето да се ожени за него. Често се стига и до сексуално насилие.

15-годишното момиче се е отървало само с уплаха, а похитителите са задържани. Уведомен е прокурор и по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toва е нещо, което нас нормалните хора не ни интересува
16
0
 
7
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
Тези действия са част от културата на този етнос. Не са на лице престъпни действия според според мешерето. Живи и здрави и другия път да дадат някой лев, няма да има проблем.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да я отвличат. Трябва да си я купят.
14
1
 
17
 
! Отговори
ама как може?? преди 5 години
На това момиче, няма ли кой да и обясни че майка й на 15 години вече е взимала детски за второто си дете, тази за догодина ще е старя мома и никой нямя да я поглежда
13
0
 
21
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Да прочетем думите в новината и да ги осмислим! Ситуацията е таква:1) ГРУПА мъже ОТВЛИЧАТ .... 15-годишно момиче / 2) "На кмета такива ситуции не са непознати"- демек това там е редовно.3)Отвличането се е превърнало в ритуал, при който близките на похитителя уговарят момичето да се ожени за него. ЧЕСТО СЕ СТИГА И ДО СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ". Е, кво праят ВЛАСТИТЕ? Задържали, ама осъдили ли са някой. Че то в тоя етнос, 12-годишните вече са баби ! Ко стана с педофилията, дето уж я борим?
12
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гениалният Хайтов е описал този български обичай в разказът си "Мъжки времена".
11
0
 
23
 
! Отговори
Granik преди 5 години
4 *** братя отвлекли леля си, която е сестра на 2 *** от тях и вуйна на другите двама.
10
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гербава демокрацияубиват и ограбват хора - после ги оправдаваткради жени за булки кат през турското робство цивилизацията на банкянското в дейсвиеда ви ечестита и да си го отчувате това мазно плазмодийчеощ емалко има до дъното- почти сте стигналиама в руските пощи бия разбрахте ли
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Особенности на етноса.
8
8
 
10
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Полицая кмет си ги знае всичките, той е от 20 години кмет. И не е страшно в селото, много пъти съм ходил там, да търся длъжници, повечето се държат напълно нормално, а иначе си има такива които са буйни, но то си ги има във всеки обикновен квартал. Стига сте плашили хората.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъдещето на България е черно.
6
1
 
22
 
! Отговори
До чистач! преди 5 години
Не е се едно.Трябва да се избиват по между си.Да има ромски дискотеки с ромска чалга ,където да се бият до смърт и така да се регулира броя им!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Отвличането се е превърнало в ритуал, при който близките на похитителя уговарят момичето да се ожени за него. Често се стига и до сексуално насилие."Да заминават в Индия и да си ритуалстват.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"15-годишно момиче е било отвлечено от четирима мъже. Единият от тях искал да я вземе за жена"---
3
1
 
30
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
В това село са едни от най - долнопробните и отвратителни " индо-пакистанци " в България. Отвратителни са. Опасно е дори с кола да минеш оттам.
2
4
 
26
 
! Отговори
Чистач преди 5 години
Хайде стига сте занимавали българите с тези нечовешки създания - дали се бият,дали се отвличат е без всякакво значение за нацията !
1
2
 
30
 
! Отговори
Нане преди 5 години
*** дек са агенциите от закрила на детето?! Или там нямат думата хрантутниците на банкянската слива...