Тежък пътен инцидент край Маказа, загина бебе на 6 месеца

По първоначална информация единият от автомобилите е на Лютви Местан
Обновена: 14 апр 2019 16:28 | 14 апр 2019 16:04,
89
Тежък пътен инцидент край Маказа, загина бебе на 6 месеца
Снимка: Архив, Булфото

Тежък пътен инцидент със загинало дете на 6 месеца стана в неделя към 13:30 часа на международния път за Гърция край село Загорско.

По непотвърдена информация единият от катастрофиралите автомобили е на Лютви Местан, съобщава "24 часа".

По първоначални данни на полицията при включване в главния път автомобил "Фолксваген" се блъснал в друг автомобил, в който пътувало семейство с две деца.

Бебе на 6 месеца е починало, ранено е 9-годишно дете и 28-годишна жена. Пострадалите са откарани в кърджалийската болница.

Мястото на катастрофата е отцепено от полиция, а движението се извършва само в едната лента.

Все още не е ясно дали Лютви Местан е стоял зад волана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алоу, "днесбегето"! Стига сте се излагали, бе! Къде е с. Загорско, къде е Маказа!Последно, къде е станал "тежкият пътен инцидент"?Освен от час по български (за което знам!), и от час по география ли сте бягали в училище? :)
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте спорили за предимството. Има две възможности: Този без предимство...1) има видимост - значи вината е негова (независимо дали другият е карал с превишена скорост - в такъв случай и той има вина, но по-малка)2) няма видимост - пак този без предимство е главният виновник, защото няма ли видимост е длъжен да пълзи сантиметър по сантиметър докато има.
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен имаме типичната ситуация - някой без предимство се блъска с друг движещ се с много над разрешената скорост. С предимство е, но скоростта му е такава, че не можеш да го видиш, за да му дадеш това предимство. Днешният случай с моториста и възрастния шофьор, вероятно е пак по същата причина.
50
3
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
ДНЕС БГ,знаете ли колко далеч е Маказа от Разклонение Джебел ??? Четете география,бе !!!
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До активист на БКП. МНОГО СА СЛУЧАИТЕ С ПО СПЕЦИАЛНИТЕ ВОДАЧИ . Не е само Маричков.
48
3
 
16
 
! Отговори
село в северозапада преди 5 години
Ми другите отразяващи не са толкова "пестеливи" като Днес-Бг - вината е на Местан, който се е включил в главен път, без да осигури предимство на движещите се по него! Това е! Точка!
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В такъв инцидент. Партията ще покрие щетата на семеиството. И всичко ще отшуми. А Когато се плати друго наказание няма. .
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бебето е било употребило алкохол когато е било зад волана
45
2
 
18
 
! Отговори
КАК ТАКА? преди 5 години
"Все още не е ясно дали Лютви Местан е стоял зад волана."КАК ТАКА НЕ Е ЯСНО? КОЛАТА ДА НЕ Е БИЛА ОТ ТЕЗИ САУПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ, НА ТЕСЛА?
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви първоначални данни? Говорителят на главния прокурор е съобщил, че аг. Павел е карал. Колко по-официално може да стане.
43
1
 
9
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
За сравнение ще кажа на "разбирачите": ако причините смърт на пешеходец, макар и появил се внезапно на пътното платно в нарушение на правилника за движ. по пътищата, виновен е ... познайте от първия път - Ви-и-е! Едва ри е по-различно, ако и той е в МПС. Обяснението ли? НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ (друг въпрос е дали е редно!)! После кръвнина, затвор и т.н. За обикновените хора, де.
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички е ясно че ще покрият случая ! Дано попадне на лекар в болницата с 600 лева заплата ! А сестрата да е с 8 кредита ! Нека ! Амин !
41
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновен е другият щофьор, то е очевидно. Няма как Местан да го изненада, ако е карал с 60-70. Даже по тия джендеми и това е висока скорост. Плюс това с 60 имаш време и да натиснеш спирачки и се удряш с 40, а от 100 нито време за феакция, нито спирачен път. Шибваш се челно с 90 и дотам.
40
3
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
За да бъдем справедливи трябва да отбележим ,че и депутатът от СДС Кирил Маричков уби човек на пътя и отърва затвора !!!
39
4
 
5
 
! Отговори
Teo преди 5 години
До АнонименИма ... ама има и Максим Ставийски и адв. Марковски. А и да не е той, няма никой да влезе в затвора. Всички са невинни, да влезе убития. На всякъде в "добрия" запад е така! От там го наследихме, не се чудете! Ще си плати, пробация и толкоз! @38 ... абе ... знам, че едната беше, ама са ми еднакво противни и двете, за това има ли значение?
38
3
 
18
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
Не философствайте в полза на Местан. Направете вие такава катастрофа, пък вижте какво ще ви се случи. Дотам ще сте! Случаят е реален тест дали: 1) за политиците в БГ важат законите; 2) съдебната система е обективна и независима; 3) институциите ще се поддадат на натиска от Турция; 4) в БГ има гражданско общество, което да се надигне в случай на прикриване на вината. Е, ако съдим по инцидента с бащата на Радев, отговорът на въпросите е НЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34 мното АКО . Написа и кой какво ще му се случи. Има маркировка, знаци скорост. Това е. Факти.
36
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
""Все още не е ясно дали Лютви Местан е стоял зад волана."" a, такааа, започна се! Няма и да стане ясно!
35
2
 
13
 
! Отговори
Легендата преди 5 години
Това защо не е главна новина2
34
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако идва от Джебел, а другият изпреварва бясно, то и видимост няма щото е нещо като завой, то Местан няма вина. Добре, че колата е била ФВ Файтон. Всяка от среден клас и по-малка щеше да доведе до още загинали в нея. Ужас!