Две жени с опасност за живота след ПТП-то край Припек

Момчето, пострадало при катастрофата с училищен автобус, не помни нищо
Обновена: 1 май 2019 19:50 | 1 май 2019 18:37, Екип на Bulgaria On Air
0

Две жени остават с опасност за живота след вчерашната катастрофа край варненското село Припек. И на двете ще бъде направена операция на гръбначния стълб.

Както е известно, седем души пострадаха, след като микробус за междуселски превози се пребърна на пътя.

Още по темата
Момчето, което пострада при катастрофата на училищен автобус на пътя Айтос - Карнобат, пък е получило краткротрайна загуба на паметта.

Това е станало секунди, след като е изхвърчал от прозореца на автобуса. В ранния следобед вчера край село Чукарка автобусът с три деца в него се преобърна край пътя след отнето предимство.

14-годишният Мехмед все още не може да се съвземе от шока от катастрофата. Спомня си само момента, когато лекият автомобил се врязва в училищния автобус на разклона за село Чукарка. Шофьорът на училичния автобус отнел предимството на автомобила.

"Спомням си само, че бях говорил с майка ми и видях колата като ни блъсна. Повече нищо не съм видял", каза той.

Утре Мехмед ще бъде изписан от бургаската болница, но не иска да пътува повече с този шофьор. Родителите му ще настояват водачът, който вози до Айтос децата от три села, да бъде сменен. Алкохолната му проба е отрицателна, но тепърва ще се установява дали има превишения на скоростта при инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари