Преди визитата на папата: Борисов провери ремонтите по "Тракия"

Като тръгнете по курортите, всичко ще е готово, уверява премиерът
Обновена: 4 май 2019 17:01 | 4 май 2019 16:12, Красимир Ангелов
38
Преди визитата на папата: Борисов провери ремонтите по "Тракия"
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонтите по виадуктите на магистрала "Тракия" в съботния ден – броени часове преди да посрещне у нас папа Франциск.

Още по темата
Работниците на терен обясниха на премиера, че съоръженията се ремонтират основно и се подменят с оглед сеизмичността на района, като ремонтните дейности се изпълняват в срок.

От АПИ уверяват: Ремонтите на "Тракия" приключват до лятото

В момента се ремонтират виадуктите на 13, 15 и 20 км от магистрала "Тракия", като движението е в едното платно.

"Тези стари мостове могат да паднат при първото земетресение. На практика се правят нови мостове. На 1 юни ще бъде готово", обяви Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

"Намираме се на 70 м над земята, исках да видя при какви условия се работи. Работят и в събота, без почивка", посочи премиерът и отсече: "Искам да уверим хората, че на 1 юли, когато тръгнат за курортите, ще бъде готово".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как е Борисов,краде се на пълна пара,като в тунела Ечемишка 100 лампи за 400 000 лв а те струват 20 000 лв с работата ето това ще ти изяде главата ,думите на Ало Банов Съм също ,крадете и със гъзъттт си но края ти идва след 20 дена *** такъввв селски,и ти ще отваряш сметките си бъди сигурен.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В северния парк в София от година тече ремонт изкопали са алеи които е можело просто да се понаместят плочите да, но нали трябва да усвоим едни пари!
24
0
 
2
 
! Отговори
Това виц ли е преди 4 години
Браво бате Бойко, ти друга работа така и нямаш. Да не вземе да друса на папата.
23
5
 
14
 
! Отговори
БОЙКО БОЛШЕВИКА преди 4 години
Всеки който хвали тая мутра е мръсен КОМУНИСТ
22
1
 
16
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Премиерът може би визира хората ,които не знаят какво е курорт и отпуск.
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21 Абе д..ебил какъв човек от народа е бб като има милиони евро в офшорни сметки, къща в Барселона и общ бизнес с олигарха Цв Бориславова, имай пред вид че от всеки ремонт на магистрала по схема постъпват пари по сметките му, това ли е човек от народа един м..утро прест..ъпник, който се мисли за недосегаем
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Машала ефенди
19
23
 
5
 
! Отговори
Браво на Бойко преди 4 години
Бойко показва, че е човек от народа ! Кога ще видите някой от милионерите от БСП напр. Нинова или рускинята Йончева да правят нещо полезно за обикновенния българин ?По минусите ще разберете, че съм прав !
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Koi proverava liljana pavlova tja e milionerka djado i partisanin s jivkov privilegii ot bkp zalata i roda i ot p tan4ev sega privikegii ot boiko i gerb kade otidiha evrop.milioni sa skapanite temonti i kolko struva sala nr 1na ndk kolko miliona evrop.pari tja raspolagasche kato minister i kade sa 50 miliona kaka lili da kaje
17
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствената държава не само в ЕС, в която министър председател проверява качеството на строежа на магистрали! Дано провери и колко грозде се използва в заводите за производство на ракия - нещо, което е съществено за народа.
16
2
 
29
 
! Отговори
www преди 4 години
КАКВО ЛИ РАЗБИРА ПОЖАРНИКАР ОТ ПЪТНИ СТРОЕЖИ ????
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече се оригваме на асфалт! Наоколо смърди на корупция и наглост! Но, още малко остава до 26 май! За Бойко едва ли ще е "ден за прошка", но за нас ще бъде "денят на истината"!
14
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия мостове са стояли по 40г. и са издържали не едно земетресение. Великия сеизмолог Борисов как успя да сметне, че ще паднат при първото земетресение? Или иска да каже, че ще паднат след като ги ремонтират, което вече е напълно възможно..
13
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е че народът обича Борисов. Нямаше човек, който да не поиска да се снима с него.
12
3
 
24
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
Няма ли кой да посъветва Премиера че мешката се носи на гърба?!
11
3
 
37
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Върнахме се във времето на Тато ,който откриваше заводи за полу-проводници и искаше да строим за цели проводници.Сега шофьора му проверява магистралите ,построени по татово време.Бог да ни пази от този неграмотен и нахален *** ,който вече 10 години съсипва страната ни.
10
3
 
27
 
! Отговори
ss преди 4 години
дано не ги направи с такова качество дето направи магистралата между чирпан и стара загора !
9
17
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Много проЗти комунисти има , ейй ! Съгласни са да съсипят държавата , ама да са на власт.След нас и потоп. Гласувайте за бъдещето , а не за миналото.То няма да се върне.
8
4
 
23
 
! Отговори
И как по точно , преди 4 години
Ги провери?Прелетя с хеликоптер отгоре и реши че много гладко се кара по магистралите?Тоя човек не схвана ли , че вече на всички е ясно че напъват за магистрали и пътища за да крадат по благо и от строежа и от некадърните им ремонти после
7
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям е Бойко, цървените 10 години лаят като пудели и винаги ги изиграва :)