Роми нахлуха с ножове и камъни в заведение в Кърнаре, не ги пускали

Ресторантът бил затворен за външни посетители, но това разгневило ромите
5 май 2019 20:47,
210

Роми нахлуха с ножове в заведение в карловското село Кърнаре. Инцидентът станал по време на бал на дъщерята на собственика на ресторанта.

Задържани са двама души, а селото се охранява от жандармерия, съобщава Bulgaria ON AIR.

Половин час преди полунощ снощи в ресторант в центъра на Кърнаре влезли двама души от ромски произход и поискали да останат.

Тъй като заведението било затворено за външни посетители, те били помолени да напуснат. Минути по-късно нахлули в обекта с други роми, въоръжени с камъни и ножове.

След инцидента в ареста са задържани двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
22
 
! Отговори
живеещ в САЩ преди 4 години
Сорос, демократите, евреите, банките и няколко хиляди човека диктуват новия световен ред! Белите хора ще стават все по-малко и ще живеят в богати имения, отчуждени от останалия свят. Средната класа в Америка ще бъде основно от мексиканци, виетнамци, индонезийци, индийци и всякаква други "people of colour" както ги наричат в Америка. Това ще стане и в целия свят. Вече става и в България.
24
1
 
56
 
! Отговори
И сега, какво? преди 4 години
Ще ги осъдят да платят щетите, но те са безработни и няма да платят нищо.Двама от тримата били с чисто съдебно минало и ще им се размине без други санкции. Третият бил регистриран за криминални деяния, значи той може да получи лека условна от сорта "мижи да те лажем". И с това ще приключи всичко.После някои се чудят защо се появяват формации като "Крепост Европа". До крайности не бива да се стига, но управляващите и законотворците ни тикат нещата натам с бездействието и непукизма си.
23
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои сайтове пишат, че тези трима братя имали общо 15 или 18 деца!Въпросът е дали те самите знаят броя на децата си и дали някой в селото е наясно кой от тези колко деца има.Но се съобщава и друг интересен факт - не били припознали децата си и те се считат за челяд на самотни майки. За да издоят повече пари от бюджета!
22
1
 
52
 
! Отговори
Продължавам да питам преди 4 години
кога най-после журналистите, при всеки подобен случай, ще започнат да ни уведомяват колко е струвало на данъкоплатците изхранването на такива л..у..м..пени докато пораснат и колко ни струва днес изхранването на децата им?Защото други сайтове съобщават, че тримата подстрекатели на този инцидент никога не са работили, още са млади, но вече са създали повече от 15 деца!ИМАМЕ ПРАВО НА ИНФОРМАЦИЯ и трябва да знаем колко ни е струвало създаването на такива типове и калка плащаме днес за децата им!
21
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 103Затова никога вече не допускай в дома си какъвто и да е екземпляр от тези.вярно е, че има и някои свестни, но ако не го познаваш отдавна, не можеш да знаеш какъв е.
20
7
 
7
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
До АнонименГрешката направи Америка ,че се намеси на неправилната страна ,но бяха предизвикани от глупавите японци ,които ги нападнаха без повод.
19
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един ден, ще се възкачи на власт силен владетел и тогава, с много усилия и саможерти, ще оправим работаата!
18
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Държавата не е виновна - това е държавата на Аспарух, Борис и Симеон, на Ботев и Левски! Наакани сме ние, защото позволяваме на продажници да ни управляват! "Такааа лии ... Ами аз, когато тръгна да действам, защо ме затварят, заедно с аверите ми и ни преписват обидни номера -неонацисти и незнам си какви други ... А! Кажи бре!!!!
17
1
 
66
 
! Отговори
Виновни са НПО-тата, преди 4 години
които им внушават, че имат права и в думата "права" влагат точно определен смисъл - ромът си въобразява, че някой му е длъжен да изпълни всичките му прищевки!НПО-тата пропускат да обяснят на малограмотните роми, че най-напред са задълженията, а чак след това идват правата.Можеш да претендираш за каквито и да било права едва след като си изпълниш задълженията!
16
1
 
61
 
! Отговори
До Анонимен 64 преди 4 години
Пич, този факт не бива да се подминава.Трима братя безделници, още твърде млади, са създали цяла тумба челяд, но не си дават труда да работят и да ги хранят. Дори напротив, те се издържат от парите, които майките на тези деца получават наготово. С такива пари искат да си купуват алкохол и цигари, когато им скимне и не уважават правото на хората, ангажирали заведението, да имат частно парти - искат работещите българи да прекратят празненството си, за да ги обслужат.Това е супер наглост!
15
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такова нещо като гореща кръв. Има малограмотни индивиди с лош умствен контрол на действията си.Това, че няма пострадали, не означава, че не е имало в други подобни ситуации.За индивиди нанасящи вреда в обществото си има институции-съд и затвор.Съвсем друг е въпросът, че управляващата каста иска да ни държи в страх и за това такива индивиди са им нужни.
14
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ромите имат права и недопускането им в кръчмата е ксенофобия на един самозабравил се комунист от Кърнаре."-------------Значи могат да се оплачат в съответния съд и той ще прецени нарушени ли са им правата и дали кръчмаря е ксенофоб!Останалото е тероризъм и следва да се наказва, като тероризъм! Май най-доброто в такава ситуация е отстрел на място!
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНай-нааканата държава ...---------Държавата не е виновна - това е държавата на Аспарух, Борис и Симеон, на Ботев и Левски!Наакани сме ние, защото позволяваме на продажници да ни управляват!"Каквото кажат началниците" - великата мъдрост на шефа на управляващото ОПГ, а кои са началниците? ЦРУ, ФБР, ДД, ЕК, ЕС, ЕП... липсва само българския народ!Кой викаш е наакан?
12
1
 
38
 
! Отговори
без страх! преди 4 години
ако полицията и държавата не си вършат работата, хората ще го направят!
11
1
 
42
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Лека-полека се превръщаме в една държава, в която населението компактно се разделя по гета. Селата ни ще се превърнат във фавели, като в големите градове ще има определени квартали, в които след залез ще е опасно да се движиш. Ще се превърнем в нов ЮАР или Израел. Но не сме сами - цяла Европа, че и САЩ са се запътили натам. Безработни, неграмотни и мързеливи ламтят за помощи, докато в един момент средната класа ще се огъне и няма да може да изпълнява прищевките на богатите.И следва нов мустакат!
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМай не е баш на Радев, защото там управлява ГРОБ, а виждаме кои са баш последователите на Баце ви!Отделно, че за 10 години "управление" на гробарите, виждаме ясните резултати!
9
1
 
62
 
! Отговори
Не съобщавате, че преди 4 години
става въпрос за трима братя, които са безработни, но имат пари за алкохол и цигари. Също така, всеки един от тримата имал по 5-6 деца, но не са ги припознали. С други думи, децата им се считат за чеда на самотни майки, ние им плащаме по-високи детски надбавки и още един куп други помощи, та тримата безделници да ядат наготово от нашите спечелени с труд пари и да имат за алкохол и цигари!Затова се считат за безценни - за тях не важи това, че партито е било частно,искали са да ги обслужат веднага
8
2
 
54
 
! Отговори
акуд преди 4 години
твърде често започна да се случва. без супер спешни рестрикции това ще доведе до голями проблеми. вече може спокойно да си помисли човек. че има външен стимулатор за тези тенденциозни случки
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромското включване на Каракачанов и неговата концепция, е грубо нарушена от сватбарите в кръчмата. Каракачанов иска интеграция във всяка сватба и кръщене, представители да се включват във всенародното веселие.
6
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минути по-късно нахлули в обекта с други роми, въоръжени с камъни и ножовеХм ,че това си е въоръжено влизане с взлом в частен имот...В САЩ собственика на имота щеше да е извадил пушкалото и да стреля на воля.и когато дойде полицията щеше да го пита как е той и семейството му докато разчистват труповете на нападателите..