Синът на Католика зарибява ученици с марихуана

Дилърът тероризира ученици в пловдивско училище
14 май 2019 07:41, Александър Попов
19

Дилър на наркотици зарибява деца в училище в Пловдив с цигари марихуана като оставял свитите папироси на определени места. При последния случай обаче станала засечка Bulgaria ON AIR.

Пласьорът започнал да тормози ученици и търсил от тях стоката, която по-рано оставил на оградата на училището. Децата успели да сигнализират на родителите си, а те да уведомят полицията. След случилото се, в ареста са задържани двама души.

Децата забелязали дилъра да оставя пакетите с дрога на оградата на училището, след което отишли при учителя по физическо възпитание. Той на свой ред ги препратил към охраната на учебното заведение. Минути по-късно охранителят си тръгнал, а дилърът се върнал в двора на учебното заведение и започнал да тероризира учениците. Едно от момичетата се обадило на майка си.

Оказало се, че дилърът е син на известен собственик на заложни къщи по прякор Католика. Той живее в района на училището и по данни на свидетели, често оставял свити цигари с марихуана на оградата, за да зарибява учениците да пушат трева. Така на по-късен етап си осигурявал постоянни клиенти.

Дилърът е задържан вечерта в дома си. Той остава в ареста за срок от 72 часа, а вторият задържан е пуснат на свобода. Във вторник родителите се събират на извънредна среща, за да набележат мерки, с които да гарантират сигурността на децата си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва като в Китай - разтрел на стадиона за наркодилари и пласьори. Или доживотен ама в уранови мини
14
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 4 години
72 часа!? Тези да не са ***!? Този психопат тормози деца! Трябва да има поне 1 година затвор! Този е ***, който носи трева!
13
2
 
4
 
! Отговори
Tman преди 4 години
Майко мила.... Луис Карол, не би могъл да сътвори такава фантастика.... значиии, да разбирам, че по презумпция, децата като намерят някаква цигара веднага я палят и изпушват... олеле малеле... Вие, полицаи и "журналисти" акъл имате ли... и като я изпушат и се зарибят, какво правят после? почват да търсят от цигарите със неизвестно в тях нещо под камъните, или веднага след като ги изпушат, им светва, че това е марихОланата на еди си кой дилар, и отиват директно при него.........
12
11
 
4
 
! Отговори
Sasho преди 4 години
Голяма статия. Естествено че щом продава, няма да ги носи със себе си. Видели го некви деца, че крие там, отишли взели му ги и човека е отишъл да си ги търси. Ще взема за 200-300 лв. МАРИХОЛАНА :D и ще започна да я бутам на децата хахахах. Това същото като опасни близалки с наркотик :D Съвсем изтрещя народа
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като е безвреден да вземем да сложим вените машини в училищата ... писва ми всеки да ми обяснява как аз да си гле дам детето. Трябвало само да си избере бъдещето. Е това ли е само да избира да му намират в лицето всякакви наркотици и туй параси. ..
10
3
 
7
 
! Отговори
мхм преди 4 години
Направи ми впечатление потресаващата малоумно.ст на чорлава.та директорка на училището. Трябвало да има "нощни патрули най вече". Е през нощта има ли деца в училището бе другарко директорке. Само цървула.ни са директорки на училища- незнаещи, неможещи и уникално малоум.ни....
9
24
 
13
 
! Отговори
разтревожен преди 4 години
Пазете децата си от този наркотик! Опасен е почти колкото бирата!
8
0
 
46
 
! Отговори
Gsre преди 4 години
Защо не е в затвора като знаят, че е дилър? Или то е легален бизнес вече...
7
37
 
5
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Той живее в района на училището и по данни на свидетели, често оставял свити цигари с марихуана на оградата, за да зарибява учениците да пушат трева. Така на по-късен етап си осигурявал постоянни клиенти."Точно така стават нещата, оставя цигари за по 10-20 лв на оградата.Каква е тая кампания подета от медии и *** за демонизиране на тревата, да не сме пак 90-та година бре, то дори преди това не беше незаконно.
6
2
 
27
 
! Отговори
даскал Пандо преди 4 години
А даскалчето по физкултура и охранителя кога ще ги уволним ???!!!
5
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя ли трябва да го храним,докато не го освободят,за липса на доказателства.
4
0
 
41
 
! Отговори
Свиня преди 4 години
Всички знаят само полиция съд и прокуратура не знаят...егати смешната държава... дано децата им са първи на опашката ....
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се намери достоен млад общественодеен човек, който да навре главите с трева в мястото, къде слънце не огрява на въпросния дилър.
2
27
 
9
 
! Отговори
haha преди 4 години
Тази статия е потресаваща простотия писана от човек, който не е виждал марихуана даже и на снимка.
1
3
 
60
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Ще цитирам президента на Филипините Дутерте : " Застреляйте наркодилър и ще ви дам медал".