Оферта от НАП: Къмпинг на морето за 810 000 лв.

Той е на първа линия и има 13 бунгала
17 май 2019 07:20, Александър Попов
16
Оферта от НАП: Къмпинг на морето за 810 000 лв.
Снимка: НАП

Националната агенция за приходи обяви на страницата си за продан къмпинг на първа линия на Черно море. Той се намира край град Бяла, в местността "Лонгоз".

Имотът е разположен близо до обособени туристически зони "Луна бей", няколко вилни селища, аквапарк, а плажът е близо и е достъпен.

Той ще бъде продаден на търг с тайно наддаване, а началната цена е 810 хил. лв. Огледът на имотите ще се извършва всеки работен ден от 27 май до 7 юни 2019 г., а самият търг ще бъде на 13 юни.

Имотът е ограден и достъпът е контролиран. Срещу парите купувачът ще получи 13 бунгала, поставени върху циментова основа. Те са стари, но добре поддържани. Състоят се от две стаи, сервизно помещение и малък кухненски бокс. Общата площ на имота е 5870 кв.м.

За участие в търга се изисква до 7 юни да бъде предоставен депозит в размер на 162 хил. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: НАПкъмпинг на морето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водата е топла от фекалиите, а там ги има в изобилие
11
0
 
10
 
! Отговори
Think преди 4 години
Както виждате работата е ясна. Поне от тук публикуваното срещу 800 000 кожи си взимаш 13 бунгала или долу горе по 62000 - 63000 лв. за .. БУНГАЛО. Т.е купуваш сградата. Терена сигурно ще е някой горски фонд , върху , който не може да се строи. Т.е Ако бунгалото се събори, НЕ МОЖЕШ да изградиш ново на негово място без разрешение. Не можеш да дострояваш.. Един вид купуваш си цементовата площадка и едни дъски за 63К броя. Затова е стигнало чак до НАП.
10
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
Много е ветровито там и не става за почивка през втората половина на септември!Начи около 20 септември на Слънчев бряг си влизаш във водата и не ти е студено вероятно, защото е закътано и е оазис а водата ти е до колене и на 50 метра навътре ОБЗОР , БЯЛА , ШКОРПИЛОВЦИ КЪДЕТО Е ЛЕЛЕЙ КАКЪВ СТУД НЕМОЖЕ ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ ВОДАТА ОКОЛО 20 ТИ СЕПТЕМВРИ ЛЕДЕНА Е!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това не е къмпинг, а дървени бунгала! къде са отредените места за каравани, палатки, външната баня, тоалетни, рецепции, беседки, канализация, паркинг? и точно заради това неразбиране няма такъв туризъм у нас, а се водят безумни пререкания за диво къмпунгуване, при положение, че няма нормално. нап продават под 6 дка земя с дървени коптори за по 2000 лв. за толкова пари? ще има да продават, ако го купи някой, бас ловя, че ще изпляска ол-инклузив хотел до 2 години.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом Цецо не ги е купил има уловка.
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ходих на бяла в топ сезона миналата година но вече ги няма българите а и руснаците и едно пусто пусто-няма вече хора по морето
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя НАП винаги печели. И да спи и да неработи все си печели. Е на това му се казва бизнес.
5
4
 
34
 
! Отговори
Цецо Убавецо преди 4 години
А асансьори имат ли бунгалцата ?-- Просто питам за един приятел,,
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хубаво местенце, има романтика от Черноморието преди да го развалят мутрите. Бих го купил, ако имах толкова пари.
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се в-к "Днес" ли съм отворил, в-к "Имоти" ли?...И защо Сашко е автор - той ли пуска обявата или "пита за един приятел"?
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ГРАД КОЗЛОДУЙ: или някой завършил поне 3ти клас.
1
7
 
22
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
КОЙ ИМА ТОЛКОПАРИ ПОЛИТИЦИТЕ И МУТЛИТЕ