Мълния удари и запали къща в Казанлък

Инцидентът е станал тази нощ
4
Мълния удари и запали къща в Казанлък
Снимка: Pixabay

Мълния е ударила върху къща в Казанлък и я е запалил. Сигнал за инцидента е получен в 2 и 30 часа през нощта.

Огънят е изгасен и за щастие хората, които живеят в нея, не са пострадали. Къщата обаче е останала без покрив и била наводнена.

"В 2.15 часа тази нощ се разви мощна гръмотевична буря с интензивни валежи. Ние бяхме легнали да почиваме. В един момент от многобройните гръмотевици се увеличи една ужасна такава, която по сила беше невъзможно да се опише. И като падна стаята се разтресе. Ние се уплашихме. Токът спря автоматично. Започна да мирише на нещо ужасно. И хукнахме нагоре", сподели пред Нова собственикът на къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Казанлъкмълния
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Какво ти е съсипаното, бе клише-чакръкчия - Община Казанлък разчиства и възстановява безвъзмездно незастрахования имот, твой Тошо щеше ли някога изобщо да си даде труд за какво става реч?Тъкмо обратното - такива вести изобщо не стигаха ни до Тошо, ни до тошовци - всичко си беше "прекрасно" и народът "процъфтяваше" от петилетка на петилетка!Свести се малко и си оправи катастрофалния разрив между жалките парици на соц-псевдоморала ти и реалността - срам нямаш ли?
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По селата не съм видял една къща да има дори най-елементарна мълниеотводна система... И като съм ги питал хората защо - "ми то няма как да ме удари". После, като им запали покрива и ги остави без техника, а защо не и някой да пострада, се започва - бог ни наказва, правителството виновно, хаарп е виновен, рептилите са виновни, военните са виновни, извънземните идват. Стойте си с дървените покриви без защита, като сте толкова отворени...
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още първото изречение ме отказа, гледайте малко какво пишете бе хора!
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съсипаха я тая държава!!!!!!