Пътна полиция дебне - засилен контрол в цялата страна

Специализираната операция започва от днес
18 юни 2019 15:45,
32
Пътна полиция дебне - засилен контрол в цялата страна
Снимка: Архив, БТА

Специализирана операция на пътна полиция започва от днес в цялата страна, информира МВР.

Ще бъде засилен контролът върху скоростта, правоспособността на шофьорите, ползването на обезопасителните колани и детските обезопасителни системи, отнемането на предимство на пешеходци на пешеходни пътеки.

Особено внимание ще се обръща на водачите на двуколесни превозни средства - на тяхната правоспособност, видимостта и състоянието на регистрационните табели на моторните превозни средства, използването на защитните каски.

Полицейските екипи ще бъдат локализирани по участъци с въведена временна организация на пътя, както и по местата със засилен трафик.

Същевременно продължава и предприетата за летния сезон операция на пътна полиция. В рамките й ще се осъществява и засилен контрол на транзитно преминаващите през страната моторни превозни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кутиите се в храстите народа се доизтрепа
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, да, все са се разработили дебелаците. Банички със сирене, извара, спанак, лук, тиква и пр. са единственото, което ще бъде "атакувано" с поредната им акция. Което ме подсеща - ще кажа на шефа, че работя само когато сме в акция. Иначе ще трупам килца и пот под дебели сенки, докато събирам рушветчета за бензин на астрата. Ама няма как да стане, това е право само на тюфлеците от меверето. Че и за по-големи заплати реват... Абсурда е пълен, цирка - също. Да я закриваме тая провинция вече.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ще спират ли колегите си разнасящи чували с тютюн,наркотици и марихуана или тоя път ще внимават да не направят пак някоя неволна грешка!?
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милю башибозука вместо да лови бандитите и да укротява диващините в индиянските махли пак ще кибичи на сянка да тормози хората и да пълни съдрания бюджет на Банкянския егоист Тиквата!
2
0
 
23
 
! Отговори
Само присъствие преди 4 години
На основна двупосочна улица, по трима спрели от двете страни да си купуват банички. Полицията нищо не прави и това се случва всеки ден. Сега се втурнали като диви прасета в храсталака, за да решават проблемите. Хайде от лесните проблеми да започнем, а не от изгодните, а?
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По ирония на съдбата, най-големите нарушители на всевъзможни правила и норми, ще следят за спазването им.