Загиналите на "Тракия" - семейство от Пловдив

Колата е карана от 79-годишен мъж
21 юни 2019 12:19, Александър Попов
38
Загиналите на "Тракия" - семейство от Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Загиналите при тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Бургас са семейство от Пловдив, съобщиха от полицията.

Още по темата
Жената е на 76 години, а мъжът на 79 години. Той е управлявал автомобила.

Инцидентът стана днес около 10 часа. Магистралата в посока към Бургас в района на инцидента е затворена. Автомобилите се отбиват още от Карнобат през вътрешния път през Айтос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Юноша бледна преди 4 години
Ако човек е на себе си,възрастта не е водеща.Аз съм на 66 с 40 години непрекъснато кормуване ,от които 10 извън България.Като оставим безобразните ни пътища,със също такава сигнализация,има два вида водачи,които ме плашат на пътя!Едните са млади момчета,с малки голи главички и момичета с конски опашки.Другите са очевидно издухани ,с очила по 7 диоптъра и не спазват нищо!Така стоят нещата и нищо добро не ни чака!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък виждаш, че точно младеж ти се е залепил на задницата? И защо не минеш една лента вдясно, та да те изпревари?
24
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЖоЧесто пъти младежи се "залепват" зад колата ми и ме притискат.и карат някакъв 20 годишен курник БМВ/Ауди, който гори повече масло отколкото бензин. Изобщо ***.
23
2
 
18
 
! Отговори
то преди 4 години
До Дрифтар, а такива *** като тебе стават донори ! От гола самоувереност и глупост !
22
1
 
16
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До Анонимен Пожелавам ти и ти да стигнеш тази възраст и да се явиш на изпити пред КАТ , на психо тест и тогава да коментираш !
21
41
 
5
 
! Отговори
Дрифтар преди 4 години
Тея дрътите вън от пътя само пречат. Карат в тъпите ограничения и правят задръстване.
20
4
 
36
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ПЪРВО дъ ви кажа, че съм на 70 години и съм пропътувал половин милион км. Имам чист талон.Вие не знаете причината за катастрофата на "Тракия". А тя е НЕСПАЗВАНЕ НА БЕЗОПАСНА ДИСТАНЦИЯ- това е нещо, което нарушават повечето шофьори по улици, шосета и магистрали. Най-често го правят самоуверените, "големи майстори на волана", без значение на възрастта, които нямат представа от време за реакция и спирачен път.Често пъти младежи се "залепват" зад колата ми и ме притискат.За тях ви говоря!
19
2
 
8
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Да видим как е в Америка. Те са ни за пример, не Русия.
18
20
 
8
 
! Отговори
Живея до преди 4 години
Голямо столичното училище. Пред входа му има голяма пешеходна пътека тип "поленал полицай". Има знак "Внимание деца", "Автобусна спирка "и" Пешеходна пътека "Отделно има и Пешеходен светофар. Мога да кажа, че шофьор над 70 г. въобще не спира на пешеходна пътека. Те си карат по някскви си техни правила от преди 50 г.
17
6
 
20
 
! Отговори
D преди 4 години
В чужбина масово толкова, че и по-възрастни карат кола и никой не ги е ограничил. Но има разлика между българските граждани на тази възраст и чужденците. нашите са наистина изнемощели и е факт, че българите умират на доста по-ранна възраст от чужденците. Това трябва да се вземе впредвид.
16
1
 
28
 
! Отговори
79 годишен преди 4 години
А згиналият 24 годишен в Шумен, и при него ли възрастта е проблем? Да се отнемат книжките на всички 24 годишни?!
15
13
 
20
 
! Отговори
... преди 4 години
Всички ще остареем. Всички ще умрем... един ден. Това е част от живота. Но дайте си реална сметка за това което се е случило. Наистина, хората в подобна възраст, не трябва да са на пътя, наистина. Защото дори и да не е виновен човека в случая и както повечето казват че може да е получил инфаркт... ами ако получи този инфаркт и ви връхлети с колата си, в която возите детето си. Какво ще кажете тогава? Че не е трябвало да има книжка. Искам да ми се отнеме книжката, когато остарея. Дано остарея :)
14
2
 
28
 
! Отговори
mi24 преди 4 години
До шматкаИма и такива редки случаи, но повечето безумци са между 19 и 29 годишните.
13
2
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 10 И не само акция ами и фаровете светят.
12
2
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До шматка 7 Не е никакво безумие. Пожелавам ти да стигнеш тези години и да си с отнета книжка па стараст , да те видя дали ще мислиш така.Човека може да е получил инфаркт или просто да му е прилошало.
11
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жал ми е за хората, но само като видях възрастта на шофьора, ми стана ясно че вероятно той е причината за катастрофата. Възрастните карат изключително неадекватно. Преди няколко месеца в Перник пред мен един дядо направи ляв завой от най-дясна лента, засече около 4 - 5 коли. Като по чудо нещата се размина а без птп.Трябва да се въведат задължителни ежегодни изпити за подновяване на книжката на шофьори над 65, с психотестове, замерване на време за реакция и т.н. Опасни са много от тези хора!
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пъцулайти нали имат акция. А както всички ние знаем, по време на техните напъни, броят на загиналите в катастрофи се увеличава няколкократно.
9
0
 
9
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До ТрябваКак ги измисли толкова глупости наведнъж
8
9
 
8
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 4 години
Има един Фонд за пострадали в Катастрофи .Там тези са на Заплата като Депутатите и Партиите - дават им пари за НИЩО , и това е НПО финансирана от нашите Данъци .Гадното е че им дават пари на Умрял в катастрофа - по 100 лева .Защо не наемат с тези пари Инженери от Чужбина да УСТАНОВЯТ че Българските Пътища са проектирани Незаконно ?Няма Строителни Инженери в България .
7
27
 
12
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До ХахНапълно те подкрепям.На 79г да шофираш е безумие.