Обществото ни страда: Диабет, главоболие...

Причините - бързите закуски, стоенето на стол
24 юни 2019 20:37, Петя Славова
12

2571 гледания   |  Още видео
За съжаление, болните от диабет у нас стават все повече, каза Елисавета Котова по Bulgaria ON AIR, от организацията ма младите хора и деца с диабет. Тя потвърди данни на световно проучване, според което бързите закуски са една от основните причини за отключването на това заболяване.

Неврологът акад. Иван Миланов заяви в предаването "Директно", че болните от множествена склероза у нас са около 7000. За близо 2600 от тях държавата плаща изцяло най-модерното лечение. Останалите все още не могат да бъдат лекувани.

Всеки втори се оплаква от болки в гърба и кръста, заради стоенето на стол, както и от главоболие, посочи Миланов.

 


12
Още от Страната
Президентът Радев с вето: Защити "дивото къмпингуване"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Тровят с ХЛОР преди 3 седмици
основна причина з а диабет а в България е хлор токсичната нарочно отравяна вода течаща от чешмите. Опита вместо нея дас епозлва само бутилирана в ПЕТ преседяла вода засега не с епозлва с успех.Терористите/чрез Рзи Вик отравят показно населението на БЪлгария с предозирани до милиони пъти над допустимото хлор токсични канцерогенни разтвори течащи вместо питейна лечебна вода от чешмите.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако продължават да хапват на Мутрите Химията и краста ще хванат. От 1995 г. не съм купувал нищо от магазините на Мутрите. Какво да купя химическия хляб или сиренето кашкавала и киселото мляко от Палмово масло. Всичко си произвеждам в домашни условия. Кравата ми дава мляко правя си сирене кашкавал и кисело мляко. В градината имам всички зеленчуци, Имам плодни дървета круши,и ябълки, череши, праскови и дюли сея си пшеница и си меся хляб с душа а не с химия. Не чакам на Мутрите да ме хранят с химия
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз пък ям фаст дуд ама домашен. Той дали е вреден? Работя на вън в постоянно движение съм и се оплаквам от ставни болки.Тая докторка да има да ми каже нещо?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-вече страда от 80-процентизъм.
3
2
 
1
 
! Отговори
Into преди 3 седмици
Eight dimensions the living son of fire rides...
2
2
 
1
 
! Отговори
Sleipnir преди 3 седмици
From eight directions into right dimensions, the living son of fire rides ...
1
0
 
8
 
! Отговори
Георги преди 3 седмици
Разболях се от Диабет след прекаран силен стрес...Диабета не знам дали се лекува но може да бъде поставен под контрол с малко спорт и строга диета!