Моторист загина при катастрофа с кмета на Костинброд

Инцидентът е станал на кръговото на входа на града
38
Моторист загина при катастрофа с кмета на Костинброд
Снимка: Булфото, архив

В катастрофа, в която е участвал кметът на Костинбрд - Трайко Младенов, е завършила с жертва, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал снощи, преди 19.00 ч., на кръговото кръстовище на входа на града.

При инцидента колата, в която е бил кметът, се е сблъскала с моторист, който е загинал при удара.

Причините за катастрофата се изясняват.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Иво 14 - не е необходимо колега. Тук пишат много болни хора, неудоволетнорени от живота си. Хора комплексирани и грозни. За да напишеш подобно нещо под вестта, че едно човешко същество е загубило живота си, трябва да си много, много болен. Не се хаби, няма да те разберат. Нито могат да разберат това което кара мотоциклетиста да кара мотор.
10
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един шумотерорист по-малко и повече спокойствие за хората.
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен вече ми е досадно да чета за убити мотористите. Всекидневие... Те ясно са болни хора и доакто не се избият, няма да свърши това. Ами тяхна си работа да му мислят семействата им. След като те не мислят за никой около себе си... Аз ли да мисля за тях.
8
1
 
20
 
! Отговори
Очевидец преди 4 години
Изобщо не беше на кръговото, дори не беше близо него!!! Човекът, който очевидно е бил с мотор беше бос и без необходимата екипировка, коети лично мен ме изуми. Линейката пристигна за по-малко от 15 минути, който за тази локация си е рекорд, имайки предвид, че съм чакала линейки по 30-40 минути на големи, столични булеварди. Много жалко за човека.
7
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Жал ми е за всички невинно пострадали или загинали при инциденти на пътя заради безразсъдни мотоциклетисти."Па за пострадалите от пияни, дрогирани, без книжки, избиващи комплекси не ти е жал, а? Шматка.
6
10
 
10
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 5- толкова "гняв" и "жлъч"? Така ли действа безсилието? Честно, като прочетох написаното от Вас, по повод смъртта на едно човешко същество, първосигналната ми реакция беше да Ви отговоря с онова толкова специфично пожелаване на майката, което ние българите използваме толкова често. Но всъщност, Вие сте си самодостатъчен. Мисля, че сте достатъчно наказание за себе си и околните. Така че, не си заслужавате усилията.
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Участниците в движението трябва да се уважават и да знаят, че са равноправни на пътя, а това, че мотористите карат безобразно е факт неуспорим. Карат по осевата между спрелите на светофара коли, карат с незнам си колко над разрешеното за мотори, карат по отделното за велосипеди, карат както им падне.
4
17
 
12
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Мен - значи Вие минахте от там, хвърлихте едно око, и "отсъдихте" кой е крив и кой е прав! Вече сте наясно! Знаете ли специфичното наименование на хора, които са наясно с всичко без да знаят фактите, и без да се интересуват от тях? Мога да Ви подскажа?
3
15
 
16
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен - и Вие да сте жив и здрав! За да бъдете все така комплексиран, долен, злобен и измъчен! Дано жалкото подобие на живот запълни комплексите Ви! Сега е Вашия "миг слава", излейте цялата гадост събрана в марката Ви мизерна душичка. Бог да прости загиналия!
2
9
 
30
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Минях вчера по същото време. Катастрофата беше доста преди кръговото. Чудех се защо имаше 50-60 спрели и то се с лъскави коли, сега ми стана ясно. Точно там мотоциклетистите (донорите за части де) карат с 200. Кмета едва ли е виновен.
1
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е жив и здрав! Дано по- скоро се избият всички комрлексари с мотори по градовете!