Helpbook молба: Поставете ел.табла на спирки в района на летище София

Ако видите проблем, сигнализирайте в платформата на Investor Media Group
6 юли 2019 07:30, Анисия Иванова
27

Снимка: Helpbook.info

През последните няколко дни в платформата на Helpbook.info постъпиха сигнали, касаещи пътната обстановка в страната.

Улица "Майстор Алекси Рилец“ в район "Витоша" спешно се нуждае от асфалтиране. През зимните месеци са се образували огромни кратери, които са предпоставка за инциденти, но преди два месеца били засипани с пръст. Сега автомобилите минават оттам, но с по-висока скорост и вдигат облаци прах. "Положението е наистина отчайващо, защото прахолякът, който се вдига, е ужасен. Хората, които живеят наоколо, са принудени да живеят на затворени прозорци и не могат да проветряват, защото целият прах влиза в домовете им."

Потребител ни сигнализира за нуждата от поставяне на електронни табла на част от спирките в района на летището. Пътниците са принудени да чакат превозните средства по двадесет и повече минути без никаква яснота кога ще дойде автобусът: "Моля да се постави електронно табло на спирка "Ресторант Александрия", посока Терминал 2. На отсрещната страна е поставено табло, но тук липсва. Нужда от електронно табло има и пред самия Терминал 2. Такова е налично на спирката на изхода "Пристигащи", но тази спирка почти не се ползва, изключително рядко автобусите свиват покрай нея. Също така искам да обърна внимание, че на въпросната спирка има будка за продажба на билети и карти, но никога не работи."

Наши източници потвърдиха, че всичко, изброено е факт, а малкото налични табла показват минути за пристигане на автобусите, които нямат нищо общо с действителността. Масово липсват пейки и навеси, където чакащите да се скрият при дъжд или жега.

Алармираха ни и за изоставени автомобили в различни части на страната.

В община Варна в квартал "Чайка" от дълго време преседява превозно средство, което отдавна е разграбено и потенциално опасно. Адмирираме отговорните органи за светкавичната им реакция веднага след сигнал за изоставен автомобил в квартал "Младост" 1, още на следващия ден колата била отстранена.

В непосредствена близост е бил забелязан друг автомобил, за който също беше подаден сигнал. Надяваме се отново за бърза и своевременна реакция.

Ако видите нередности или проблеми, не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари