Завръщането от Гърция: Трафик на "Маказа" и "Кулата"

Трафикът е интензивен още от сутрунта
52
Завръщането от Гърция: Трафик на "Маказа" и "Кулата"
Снимка: Булфото, архив

Засилен трафик на леки автомобили има на входа на ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа", съобщава Гранична полиция.

Десетки коли се завръщат от Гърция още от сутринта, а в рамките на деня се очаква опашките по граничните пунктове да се увеличат.

Близо 600 хил. автомобила се отправиха от България към Гърция през последната една седмица, вчера отново имаше хиляди коли, чакащи да преминат в южната ни съседка.

От Гранична полиция обобщиха, че трафикът се е увеличил с 25% спрямо миналата година, което е създало и предпоставките за задръстванията.

На българо-сръбската, българо-турската, българо-румънската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
15
 
! Отговори
Фалшива новина преди 4 години
Физически е невъзможно за една седмица да преминат 600 хиляди автомобила от България в Гърция.
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За последните 18 години само веднъж се излъгах през 2017-та да резервирам 14 дни в един петзвезден хотел на Елените, от който си тръгнах на другия ден. Скоро няма да пробвам пак. Здравей Испания, много поздрави от Италия и Гърция.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе половина коли на маказа са румънски какво да говорим за българитегербавата *** не е за живеене който може бяга който неможе се мъчи и за няколко дена разпуска на воля и чист въздух в гърция
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше доста коли с регистрация Варна и Бургас и областите до тях. Даже и те се отвратени от Бетономорието и предпочитат Гърция или някъде другаде по света.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами бях за няколко денана плажа си сядаш на шезлонга с чадъри поръчваш нещо можеш да митеш с по-малко от 5 евро- но ще консумирашможеш да си оставиш колелото на пътя - където го оставяш там го намираш ако случайно не са минали *** братя от новаците щото печените знаят че ще ги гепят и не им мърда панделатаако искаш вземи си чадъра и ходи където искаш плажа е чудесени е километрие па не видях полицайу нас палицай от цяля европа докараха охраняват летовниците- сам се сети къде ще идеш
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софиянци също ходим до Гърция с автомобил, но по-малко от половината. Предпочитаме самолета и някъде по света. Мутрите по морето да фалират. Развалиха хубавото море с алчността си.
16
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера Голямото отиване,днеска Голямото завръщане на изоглавените шопя!Това е най голямото събитие за Тиквария!Останалата част от Територията благоденства безгрижно и това и е най големия проблем..през три дена Големите пътувания на софетата!
15
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекрасно е морето без шопски селяни. Айде марш в гръцко, и да не забравите бохчите със салама и ракията.
14
4
 
17
 
! Отговори
Маджистралатъ преди 4 години
По мутромагистралатЪ до слънчака няма задръстване. Няма и да има. Морските да върнат парите за магистралата в бюджета! Няма да им плащаме за магистрала като е достатъчен подбалканският път. За една седмица към Гърция са преминали 600 000. От тях 200 000 са българи! За една седмица! Ревете морскиии, реветеее!
13
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Да, колега #13, трябваше да минава от София до Бургас по подбалканската, но се оказа, че релсите не могат да понесат TGV и Шинкансен.
12
6
 
7
 
! Отговори
до гого преди 4 години
много точно, 250х били минали границата, ами в Бг има още 5 милиона и 750х. Трябва ли денонощно да ни замавст с тях, къде яли къде cрaли къде дремали по границата.
11
15
 
6
 
! Отговори
гого преди 4 години
абе стига ни занимавайте с тази Гърция и разни ГКПп та. Ходете си и харчете парите и времето. Като гледам сега в момента плажа на Камчия че вече пълен, дреме ми че някой си мисли кво било гадно....При положение че Варна е почти 400х по добре ни е без пришълци лятото.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Fake news. Nema video.
9
3
 
24
 
! Отговори
доволен селянин преди 4 години
къв трафик бре имаше две коли пред мене и се забавих около минутакат си поръчам кафе ледената вода ми я носят без паре не е 11лв шушетопаркинг безплатен шезлонг за 3лв отиване и връщане 40 кинта за бензин за 2-3 часа път съм на плажа
8
1
 
16
 
! Отговори
nik преди 4 години
Колите са 60 000 ,нещо бъркате.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ташко Ерменко***с тях можеш да отскочиш на планина - например на бузлуджа! не забравяй да си купиш кебапчета, че там сега вече няма!
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ташко Ерменко***точно затова ходят в гърция - хем по евтино, хем по близо, хем много по чисто и качествено! и най вече там няма чалгии!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ташко Ерменко***Аз например днес съм с три лева бюджет. "...........ами, защото си изхарчил субсидията по изборите. то като има - се разпростираш на широко, а сега - рев .
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Близо 600 хил. автомобила се отправиха от България към Гърция през последната една седмица," това е огромна загуба на алчнотиите от черноморието и граничните правят всичко възможно да ги бавят и да ги накарат да спрат да пътуват за гърция! дано по скоро построят магистрала "струма" и да отворят още гранични пунктове, че да поемат постоянно увеличаващия се трафик! хората си плащат и искат качество, а не само да пълнят нечии гуши!
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се че ще ходим на почивка в Гърция , евтино и обслужването е супер. Я вървете по нашето черноморие, ще ви одерат кожата. Задушаваш се от хотели и строежи. Жалко за красотата която има България!!!