Какво е това лято? Сняг през юли покри Мусала

Необичайното явление предизвика фурор във Facebook
14 юли 2019 13:25, Красимир Ангелов
90

Сняг падна на връх Мусала днес, стана ясно от публикация във Facebook на Meteo Balkans.

Необичайното явление за средата на лятото предизвика истински фурор в социалните мрежи. От снимките се вижда, че падналото количество сняг далеч не е символично.

Лошо време обхвана цялата страна, като за общо 18 области днес е обявен оранжев код за опасни явления заради обилни дъждове и гръмотевични бури.

Сериозно количество валежи ще има в областите Благоевград, Видин, Враца, Габрово, Кюстендил, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пловдив, Пазарджик, Перник, София – град, София – област, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия фосфорни бомби в Сирия,Йемен,Либия какво да ви докарат? Всичко е свързано..Земята е кръгла..Морето е мръсно,въздух,вода..земя.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
природата си знае.човека да не се прави на умен,защото не е
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8Хайде сега отиди разбери как работи климата на планетата и как покачването на температурата на планетата може да доведе до аномалии като минусови температури на определени места.
10
3
 
39
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Само мрънкалници тук. Времето е такова, каквото е. Като напече - ужас, идва глобалното затопляне. Като вали - няма лято.... всеки сезон, всяка година е по-малко или повече изразен. За съжаление на някои, природата не се съобразява със стандартите от Брюксел. Дори и краставиците. Те продължават да са прави и криви, както дойде. Но са си краставици...
9
8
 
43
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Почти няма лято без сняг на Мусала при студен фронт! Но естествено *** спец по всичко, мери глобалното затопляне със задните си части, защото те са както винаги център на вселената и началото на цивилизацията, и ако на тях им е студено, значи глобалното затопляне е заговор и той има пълното право да продължава да освинва и превръща в пълна кочинЯ, всичко което го заобикаля. Него не могат да го минат, той е много прозорлив, само дето си избира все едни и същи апаши да му съдират кожата и гаврят
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В София от почти една седмица е облачно и вали дъжд... Зимата без сняг, лятото без слънце ще е явно.
7
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глобално затопляне. :D
6
3
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕ : " НЕВРОЗАТА СЕ ЛЕКУВА НАЙ-ДОБРЕ И НАЙ-БЪРЗО С ПРОЦЕДУРАТА :- ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ -СТУДЕН ДУШ И ОБТРИВКА С ТВЪРДА КЪРПА -НЯКОЛКО ПЪТИ -ВСЕКИ ДЕН !!! ЗЕМЯТА ПРИРОДА НИ ПОМАГА!!! :...ЖЕГА -СТУД-ЖЕГА-СТУД ..ПРОСТО СЕ ОБТРИЙТЕ С ТВЪРДА КЪРПА И ОТНОВО...!!! А "ГЛОБАЛНИТЕ "-КЛИМАТИЧНИ "ИЗВОДИ" СА ЗА ПАРИ !!! ЗЕМЯТА МАЙКА ПРОСТО ЩЕ НИ ЛИКВИДИРА ,АКО СМЕ ТОЛКОВА ОПАСНИ МАЛОУМНЯЦИ !!!!!!!!
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В планината климата винаги е по-различен и на места близък до субполярния. Това го учат още децата в училище, как растителността се променя с географската височина. Дори в Адис Абеба, които са в Африка, няколко пъти е падало сняг, а те са и на по-ниско.
4
7
 
21
 
! Отговори
Отца и Сина преди 4 години
Климатични оръжия хладят климата.геноцид!
3
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шог! Бонба!! Сензаця!!!А истината е,че това са почти 3 км надморска височина и никак не е прецедент.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка на ГЕРБ!!!
1
12
 
5
 
! Отговори
Облака е преди 4 години
По-млад ... оставете го да се роди иначе спукана ни е работата ...